okéj, majd péntek v szombat megtörténik
azért valaki dobhatna 1 mailt pl iwiwre, hogy is műxik ez a dolog mert teljesen kuka vagyok a témához, még sosem nem csináltam ilyet
Ha ezekkel a beállitásokkal szedem le (ezt:Installation DVD (4.1 GB) ) elméletileg akkor jó lesz?
Vagy még ezen kívűl is kell hozzá letölteni valamit.Amit adtál linket onnan egyböl tölt valamit csak nem tudom,hogy mit mert ne írja a nevét sem
úgy kalkuláltam, hogy fél 7 körül érkeznék Őriszentpéterre.
Teljes pénteki program:
indulás: 8 óra Szigetszentmiklós ( ) 130km Herendig, ahol tankolni is lehet majd.
Herendi minimanufaktúrában csavargás 10-től fél 1-ig.
12.30 indulás Balatonmagyaródra. ez 100 km-es táv.
Kb 15 körül érkeznénk. 17 óráig "szabadfoglalkozás", aztán 5kor indulás, hogy újabb 92 km-ert megtegyünk Őriszentpéterre.
Letöltötem (ezt:Installation DVD (4.1 GB)és ez a file neve : openSUSE-10.3-GM-DVD-i386.torrent) de valami nem kóser,mert túl hamar letöltötte a méretéhez képest és nem is működik.
Az lenne a kérésem,hogy küld el nekem azt a linket (és írd le a file nevét) ahonnan biztosan,hogy letölthető.
Lehet ám,hogy valamit rosszul csináltam vele ez passz.
Ez mélyen elszomorít. Én már letettem a hétvégi/jövő heti karikázásról a baranyai dombokon. Pedig fel akartam menni Orfűre, és ücsörögni kicsit a tónál. ... Amúgy kár, hogy hétvégén nem álltunk ott egy picit meg! Meseszép szerintem.
Van már konkrét program az Őrségi túrára? Elsősorban a péntek érdekelne. Akkor (a progarmtól függően) lenne dolgom Szombathelyen. A kérdés hogy amikorra terveztek leérni?
Köszi
Én sem tudom, hogy eszik-e , vagy isszák.....
okéj, majd péntek v szombat megtörténik
azért valaki dobhatna 1 mailt pl iwiwre, hogy is műxik ez a dolog mert teljesen kuka vagyok a témához, még sosem nem csináltam ilyet
Hóviharban beküzdöttem magam melóhelyre. Most meg 1000 ágra süt a nap, ezt a dilis időjárást.
Blue, az én képeim még sehol sincsenek nem nagyon jutottam otthon géphez egyelőre...szóval még nem teljes a gyűjtemény
Ehh, csatlakozom Hawkhoz 1: SV ügyben, 2: a hozzászólások feléből egy mukkot sem értek
Raido, akkor nem tudom, mikor csillogtathatod meg a személyiséged, majd esetleg egy réli guruláson
Ki- be- huzigálom egész nap a reluxát...
Okés! Nem nehéz megtalálni a Mini-Balatont!
Én lehet h magyaródon csatlakozom.
Hol van az a kőbánya? A sarkörön túl? Zuglóban volt talán 3 csepp havaseső, most meg győnyőrűen süt a nap
Vagy még ezen kívűl is kell hozzá letölteni valamit.Amit adtál linket onnan egyböl tölt valamit csak nem tudom,hogy mit mert ne írja a nevét sem
úgy kalkuláltam, hogy fél 7 körül érkeznék Őriszentpéterre.
Teljes pénteki program:
indulás: 8 óra Szigetszentmiklós (
Herendi minimanufaktúrában csavargás 10-től fél 1-ig.
12.30 indulás Balatonmagyaródra. ez 100 km-es táv.
Kb 15 körül érkeznénk. 17 óráig "szabadfoglalkozás", aztán 5kor indulás, hogy újabb 92 km-ert megtegyünk Őriszentpéterre.
Ennyi a terv péntekre. Remélem jó idő lesz!
ISZONYATOSAN ESIK A HÓ! VAZZZZ
3. Choose a Download Method
BitTorrent Standard (ftp or http)
Itt a standerd et válaszd, és jó lessz
Ez a link: de nem műkszik valamiért
Opensuse
ez kell neked
Most kell a Help.
Letöltötem (ezt:Installation DVD (4.1 GB)és ez a file neve : openSUSE-10.3-GM-DVD-i386.torrent) de valami nem kóser,mert túl hamar letöltötte a méretéhez képest és nem is működik.
Az lenne a kérésem,hogy küld el nekem azt a linket (és írd le a file nevét) ahonnan biztosan,hogy letölthető.
Lehet ám,hogy valamit rosszul csináltam vele ez passz.
Ja és innen töltöttem le:http://software.opensuse.org/
Agyam eldobom....
Van már konkrét program az Őrségi túrára? Elsősorban a péntek érdekelne. Akkor (a progarmtól függően) lenne dolgom Szombathelyen. A kérdés hogy amikorra terveztek leérni?
Köszi
Észre vetted? Két napja valami idegen nyelven beszélnek az bikerek