SZÉPJÓCAKÁTMINDENKINEK!
mosogatni.
mosni.
(ma vizsgázik, ha minden igaz...), nem figyeltél elég jól, írtam, hogy új...
Egyenlőre nem nagyon zavar a dolog, 10-15 LE-s múlttal talán jobb is így...
Ez a teljesítmény adó szempontjából nem hátrány
, de...
Te nem is miattunk akarsz jönni, hanem a hajeleresztés miatt?
de én rollerra akartam csinálni a jogsit és meghuztak, mert leraktam a lábam
Valami megmondás, meg igazság, meg fejbetörés van benne
Egy kereskedő nem fogja neked bevállalni az okirathamisitást! Szóval fölösleges olyan álmokat kergetned hogy JAJ de jól jártál
2004 előttinél megy...... DE!
A FEKETE KARBISNÁL CSAK! Szóval lehetett venni 2003 őszén is már 2004-es modelt....és lehetett venni 2004-ben 2003-ast is (PL Eriknek is 2004-ben vásárolt motorja van - DE 2003-as széria (Ezüst vázas)
Szóval aminek ezüst karbija van azt már szét se kell szedni, mert nem megoldható ragasztással........OTT az egész karbit cserélni kell!
Nálam mi volt? alapban 5,5L-es fogyija volt..... pályán evet 6,5-öt!
Beragasztottam.......Karbiszinkron.......és biza mást nem csináltam, de leesett a fogyasztásom az ÁTLAGOSRA, hiszen egy GS 3,5-4,5 közt "szokott" enni.............
No amit Én tankoltam az a legkevesebb 3,8 volt....de pályán akkor is megette az 5,6-ot..... úgy 4,8 volt nekem az ÁTLAG! Bár nekem most a Bandita is többet eszik mint az átlag ( más a stilusom mint a többieké - máshol váltok, jobban , többet kigyorsitok....stb)
HA ÚJ a gép?
A BEJÁRATÁSRA NAGYON - DE NAGYON figyelj!
Iszonyat szar lesz megállni, de 5000 fölé ne pörgesd..................
Ha van pénzed (maradt:-) akkor ajánlom hogy vedd át a gépet és hétvégén tünj el otthonról:-)
Told le gyorsan azt a 950km-ert és a jövő héten már meglehet az 1000-res szervíz.......utána már lőheted neki 8-9000-ig................
Ez pedig kell, hiszen a GS-es tulajok 90%-ban 4-7000 közt használja a vasat az esetek 98%-ban.....
Nekem is szar volt megállni a Banditnál az 1000-ret, és az 1600-ot...........HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰde szar volt:-))))) De már tolhatom neki ahogy tetszik:-)
Így már coprende senior?