Így kapásból olyan 295834 helyet tudnék felsorolni, amit mindenképp meg kell néznem!
. De azokban a kanyarokban nem is kellett más, úgysem lehetett 40-60-nál gyorsabban menni... Kis hegyi falvak, a tenger a hegyekből
, meg a szuper kis méhkaptárak
...
) Akarom megint
.
.
? Én Krétát szeretném végigjárni mégeccer
. Meg még a fél világot, de az mellékes
.
De úgyis kell majd vinnem szervizbe, mert a lentebb említett lapka-dolog a 40000km miatt úgyis aktuális, majd megnézetem ezt is. Addig meg a standard városi használatnál így is jól megy.
Egyes egyének már fél3kor, mikor nekem csörögtél, tűkön ültek. De lehet, hogy inkább sünökön?
Mikor jössz legközelebb?
Nemis igaz! Még messze van az egy év!
Eddig valahogy nem volt rá időm
De ma bepótoltam, egész délelőtt homokoztam
majd hozok Neked egy zsákkal június elején, megígérem!
. A másik meg: kicsit megviselt az odaautókázás, tekintettel arra, hogy a kis corsa nem megy
. Ott pislogtam, hogy emelkedőn ippeghogy kijön belőle a 80, egyes helyeken a 60-70
.
.
Világosítsd fel nyuszekot, mert nem nagyon érti sztem a történéseket!
szegééééény, mikből marad ki!
Még tavaly hoztunk egy rakat homokot meg víztet és egy vagonnyi kagylót, ma pedig átrendezgetem őket és bepakoltam a homokot a vízzel egy gömbakváriumba. Tök jó volt, szétmarta a sós víz a kezem, belenyúltam a homokos kezemmel a szemembe-számba...
És ráadásul felerősödött a mehetnékem is...
Mikóóóleszmááámááájus30?
teljesen beleszerettem, de ritka típus itthon, és amúgyis japcsi belpiac, szóval horror lett volna az alkatrész hozzá. Tegnap hazafelé menet láttam egyet az MO-son tekerni! Tényleg dönörűűű darab! lehet, hogy 2 éve pont ezt a darabot néztem ki magamnak!
De hékás, most kapcsolok!