Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van még a honda cb 1300, no az is jó, és tovább megy mint a bking a 16L tankjával...
BMW az nem annyira rossz.
De SERVICE a következő képpen:
-Jónapot ( 5000.-)
-De szép motot ( +5000.-)
-Kötelező szerviz ( +40.000.-)
-Olaj, csak mi adhatunk, külömben ugrott a gari Castrol 7000/L
"Olyan" matt csak egy van a világon!
De persze azért a többi sem csúnya. Vagyis inkább nem szép
dl ezres nekem alacsony, naggyon kamutúraenduró. akkor má ha álmodozás, gs1200 de csakis az adventure! az normál emberi méretre van tervezve. pályára nem sok, de annyi pályázás után hogy épp kezd fogalmam lenni a dologról, bőven elég lenne egy új R6R.. sztem ma az üt a legnagyobbat pályán. városba meg valami hiperbrutál supermoto.. hirtelen nem is tudom melyik lenne a legjobb. ktm tuti nem, talán husquarna, vagy husaberg, azok nem puhány gépek mint a többi.
Hááát olyan "matt"

DL 650? Azmeghogynézki?
uraim, én a koncepcióról beszélek. az ugyanaz. nyílván aki nagy nakedet keres, és pénze is van, a kettő közül 90% hogy a b-kinget veszi, vagy mégha kevesebb is fogy a b-kingből mert drágább, pont valszeg több pénzt hoz, mint ha árulnák az öregecske, olcsóbb gsx-et, mivel mi más van a piacon? xjr1.3? ugyan már.. ott még öcsémnek sem fél er a térde, akkora mint egy mz.. talán az mt01, de az meg nem soros ugye, és az amúgy sem ütött akkorát mint várták.. a kawa zrx-et meg nem nagyon láttam mostanában hogy lehetne kapni, úgyh sztekm egy két nosztalgiázó öreg miatt nem szaroznak vele, akinek meg nagy naked kell, úgyis b-kinget vesz. a gsr-bandit-sv valahol igaz, de stílusban elég nagy a különbség közöttük. igazából menni kéne egy kört egymás után a b-kinggel meg a gsx-el, és akkor kiváncsi lennék melyik tetszene jobban, de esélyes hogy úgyis az újabb-szebb-erősebb kéne. (na majd ha öreg 40es leszek.. )
Egy mesterhármast én is el tudnék képzelni magamnak.
GSR600 városi bohóckodásra
GSX-R 1000 pályára
DL 1000 hegynek föl- hegynek le, jobbra-balra, messzeségbe!

De miután ez nem annyira kivitelezhető, így marad a legjobb kompromisszum DL 650
nem is azt mondtam... csak, hogy GSX jóval túrásabb...
na elmentem kerülök egyet a környéken
Hát azéet a 186 pacis se lehet olyan nyomatékszegény
a jelbeszéd.... activityben rohadt jó vagyok
mondjuk B-King jóval sportosabb jószág... lóban 186 vagy mennyinek írják a GSX-et meg 106 lónak... nyilván a nyomaték az már más kérdés, de ha csak ezt a két dolgot nézed már akkor teljesen más... Suzukinak mindenesetre vannak olyan gépei amik hasonló kategóriába tartoznak mégis elég mások... ott van GSR-SV-Bandit hármas... "hasonlóak" de mégis nagyon mások.
Jegyzettömb mindig van nálad?
Egy korszak a külömbség?
igenis nagyon fontos... ha elfogy a benga elég nehéz motorozni ...ha veletek nem beszélek "csak" a némaságom felhánytorgatását kell "türnöm" (életfogytig)
no, a nyilvánvaló generációbeli differencia mellett, a koncepció azonosságát úgy vélem nehéz megcáfolni. értem ezt úgy, hogy mindkettő a maga korában egy erős, viszonylag jól motorozható naked bike. mi akkora különbség?
Az a kutas egy VIP személy akkor Az Egyetlen, akivel a Néma beszélt
azért nagyon más a kettő... mármint a B-King meg a GSX 1400
tényleg nincs az árlistájukon hát azért nem kell letenni róla... használtban tuti lehet szerválni.
ki. nincs többé, egyik utolsó újat egy barátom vette meg. sztem kicsit a norma miatt, meg a b-king miatt is. ennyi volt.
tuti a memóriád... pl. a kutassal is beszéltem amikor tankoltam
VAZZEG! ! !

Nem látom a suzuki-motor.hu a drágaszágomat.
A GSX 1400 -at is kivonták a forgalomból? Az se nem tudta az EUs normákat vagy mi van?!

Az egy nagyon szeretem motor! A kipuját leszámítva. (az szörnyen csúnya) Remélem Nem végleg számolták fel.
300 vagy 400 kilométer, nem mindegy?
De ha senkit sem érdekel lehet, hogy Gyarmat fele veszem az irányt
Látom nem adod fel...

Hajrá, hajrá, hajrá! ! !