(Magyarok, hunok, tatárok, törökök ,szovjetek
)Csak ketten hóditottak keletre- rá is b*tak
Csak annyit, hogy az adóforintjainknak ne verjenek a seggére ilyen könnyedén... könnyebb volna, azt hiszem.
(így még háborúzni sem kell)
Majd ha összesporoltad akkor lesz, vagy felveszel 25 évre hitelt vagy 50 év mulva lakhatsz a sajátodban. Ez a szabadság vállasszatok
. Hogy a tökömbe tud valaki ekkora marhaságot kitalálni, ez már beteges!
A határon túli magyarokat, meg jól megszopatják... és minket sem kevésbé! Idióta banda ez, mondom én (bár lassan kialakul párton belül is az ellenzékük).
-, de mivel jobb a pakisztáni ruházat, mint a kínai? A Shox ugyanis ott készül. Azért ez nehéz kérdés.
Én szerencsére mindent kaptam Némeotrszágban, a MEGA Köln-ben - kivéve esőruhát (de a régit megtalálta az asszony szerencsére, nem olyan szép, de majd lecsekkolom). És a Resposten azt jelenti, hogy nem biztos, hogy van készleten, de nem azt, hogy csak neten lehet rendelni.
)
Hátha fejet kell törni a nyereményköltés okán.
láncspray, olaj, szürő, gyertya (pár évente) láncszet (pár évente) pár kütyü ,málha. Persze én is szoktam találni valamit ha már ott vagyok (kivéve most nem )
Persze aki leamortizálja az más.
Az egy dolog hogy rábasztak, hizen nem volt értelme...de kicsit többen mint ketten:-)))
Big Alexander, Róma, Napcsileón .....
Sajna ugye nem tartott sokáig.....max 1-200 évig:-)