Előttem még a jellegzetes kisipari MZ-s tartó van, aminek a hátsó - ülés mögé kinyúló - részén volt a topcase, a két alsó részén pedig felfeküdt a nyeregtáska.
A lényeg, hogy itthon van a gép már, és egy drabig nem nézem az akciókat.
Szóval, nagyjából dopla "kedvezménnyel" hoztam el a GS-t. Érdemes utána járni... még az 1000-es szerviz is bele tud férni némely helyen (ha olcsóbb ruhát veszel hozzá).
És, ha valaki nagyon agilis, akkor 10%-ig is el lehet botorkálni az alkuval. Énnem tettem, mert 1 hét alatt kerítettek nekem egy fekete GS-t.
A másikat meg nem ismerem,nem váltottam eddig vele 2 szót összesen,illetve a sok papírmunka és egyéb dolgok miatt a másik sráctól nem kérdeztem mi az ára.Én nemtom mikor kerülök be legközelebb hozzájuk(kórházba megyek holnap,egyenlőre vizsgálatra,s majd műtétre),de ha az info@westmotor.hu címre írsz egy emilt ott minden kérdésedre választ adnak.Amint tudok én is bemegyek,mert a páromnak kabátot akarok venni és azt is meg kell még néznem és kérdezni,(a lábadozásom alatt,úgy is lesz időm)de szerintem emilben hamarabb választ kapsz.Egyenlőre ennyit tudok írni.
Sorry !
Mi lett a spray-vel?
Nekem sem jelzett vissza a Louis, én meg várom már egy hete, mint a jógyerek...