Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyuszek! Köszi a drukkot, éreztem, de hihetetlenül Olyan jó nekem, hogy ennyien drukkolnak Holnapra is tessék tartogatni az erőtökből 10től 11ig.

Miért az olaj is bió nem? csak régi (mondjuk 100 millió éves)
és az is bio lesz
Sajnos a cikk nem írja, hogy hány százalékos volt az alkohol, hamarosan pontosan kiderítem. Amit E25-nek láttál:

"As a result of the project's success, Triumph is investigating the possibility of making future models compatible with E25 (25 percent ethanol, 75 percent gasoline)."

A program sikerének köszönhetően a Triumph elkezdte kutatni annak a lehetőségét, hogy a motorjaik E25-el is üzemelhessenek (25%ethanol, 75%benya).
32 év múlva csak sebbenzint kapsz, decinként
Átlagos használat mellett 32 év alatt meg is térülne a moci ára! Addigra meg múzeális darab lesz! Dupla spórolás. Kérek egyet
Csont nélkül átment a Thunderacem a vizsgán (pedig hátul vágott slick van fenn)
A fékeket nézték és ott is csak az egyenletességet. Volt egy sáv 1000-1500 között (nem tudom milyen egység az) és ott kellett tartani, de nekem nem ingadoztott, ami biztos jó. Szoval maximális fékerőt nem is néztek, amit kértek az szinte minimális volt.
Utánna világitás, duda Ára: 4360 Ft
És megkérdezte a lámpa és EÜ készletet, mondom rajta ülök, ennyi
Viszont a az utánfutómnak régi forgalmija volt és az adminisztráció több mint 30 e Ft lesz (integrált vizsga+ okmányiroda stb)
ÖÖÖÖÖ, izzzéééé. Hiányos angolommal, és csak átfutva a cikket arra jutottam, hogy ez a Triumph E25-öt tüzel el. Tehát, 25% etanol, és 75% benzin keverékét...

Szerintem marad a "hivatalos" E85-tel járatható 3-4 autómárka.
Aztán majd a világ hozza magával a dolgokat.
Szevasztok!

Visszatérve a bioetanol témára:
link

Egy átalakított Triumph. (sajnos csak angolul) Injektorosnál igen egyszerű a művelet :)
Köszi
Hova utaljak vagy hogy legyen.
Pontosan nem tudom mekkora a kutacsontom de minimum 5cm-el alacsonyabb az enyém.
Az a világosabb kék sátor, az jó? Sztem olyat vettem én is.
Jelentem, a nyírjesiek már tenyésztés alatt vannak! Etetem őket, hadd nőjenek szép nagyra! Melléjük meg ültettem egy másik fészket, hogy edződjenek a harcban, szép nagyokat harapjanak. Mondtam nekik, ha jók lesznek, júliusban kapnak egy szép nagy husit, azon majd elrágódhatnak.
Oooops! Akkor ezt bebuktam! Mentségemre szolgáljon, hogy nem volt dolgom vele. Nekem kicsi volt az egész gép.
De én azt a listát még nem láttam, nem is tudtam a létezéséről!

Tök édes a Ribid!

A tank javítását is ki kellett volna fizettetned az autóssal! (kacsintós)
Nyúúú!
Van egy lista nálam, ahol az első helyen állsz!
aloha!

Alig van időm fórumozni, annyi a meló, meg még mindig járok gyógytornára,fizikora.

ha kell vkinek spré szóljon.

nyuszpuszmindenkinek!

Dooorcsi: megy a DRUKK!

ui: úúúúgy meghatódtam, hogy első voltam a listán. Sohasenem voltam első semmilyen listán, ellenben utolsó szinte mindig: Z.
A garázs mindig kissebb, mint a lakóház nem?
Én csak észak-Budán tudok egyet
Melyik sátradban tartod a Bandit(ot)?
Ha jól emlékszem, akkor 250 km ert mentél vele. Szerintem égesd ki belőle ezt a szeszt. És tankolj valami megbízható helyen. Nézd meg mi történik. Én tudtam, de Gambesz megszívta velük.
Kb. egy hónapja voltunk a gyerekekkel. Csinos kis felújított múzeum. Mellőle indul a mátrai kisvasút, ahol, mint úttörővasutas kemyénykedtem legénykoromban!
Ogani = OGabi
Jelenetem készülök:-))))

Van mindenem - és Ogani is ellátot pár évre való hangyaíretóval:-)))))

Szóval jelen pillanatban készen, és KÉSZEN várjuk a nagy RANCH hétvégét Szandrával egyetemben, akinek pluszban tegnap mutattam meg, hogy merre megyünk és hol útközben hol állunk meg:

http://www.matramuzeum.hu/page...

ÉN itt voltam gyerekkoromban.....ezt neki is láttnia kell:-)))) És ahogy meglátta ezt a mammutot - kérdéses sem volt hogy jönni akar e vagy sem:-)
Készítsd a helyet. Találtam a héten egy vöröshangya-bolyt a körtefánál az udvarunkon. Lefoglalom Neked a helyet!