Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maci!

Ez se rossz:-)
De itt van oldalt a sávba (fekete sávba - MOTORBÉLÉS KEDVEZŐ ÁRON)
No ennyit a hülyének is megér, hiszen így tényleg TESZTELNI tudja.........még akkor is ha SEMMILYE sincs (adnak konzolt, dobozokat, ruhát...stb, persze plusz pénzért......

Sajnos csak 1 DL, CBF500, CBF600 és egy cruiser van a palettán
bár tény! Hétvégére hülye az aki egy hayabusát akarna kölcsönözni:-)
Jó reggelt!

Bizony, nem adják oda sokat a mocikat. Ha valaki tényleg tesztelni szertne, akkor az fizessen. Általában napi 15.000 Ft-ért lehet elvinni a mocikat a kereskedésekből. (Napi= néhány óra)
Én is ezen alkudoztam Baján. Ha minden igaz, akkor Casco önrész vállalással, 15.000 Forintért "enyém lehet" egy DL650 3 napra, kilométer korlátozás nélkül. Remélem, hogy összejön... mert ennyit áldoznék egy ismerkedésre.
Én ezeket a vezetősdiket nem részesítem előnybe....

1., ugyse akarok cserélni
2., pénzem se
3., azért álljak órákat sorba, hogy tudjak menni 1-2 kört? Mert az utolsó hallomásom az volt hogy a Campona parkolójába volt (tavaly vagy tavaly előtt) ....elmentél a parkoló végéig, meg vissza és már kész is a "teszt"

A győzelem nem este volt, hanem éjjel a melóba:-)
2ig nem láttam, KO voltam és biza mégis el kellett végezni a munkámat......

Erik!
Még jó hogy nézelődtem:-))))) (mert azért ez is belefért:-)
Találtam 17-ért is dobozt:-))))))

http://www.vatera.hu/item/view...

Itt van majdnem hasonló mint a tiéd
http://www.vatera.hu/oriasi_cs...
Holnap jön valaki tesztvezetni Hollóshoz?
http://www.suzukihollos.hu/mot...
Legalább valamelyikőtökkel végre személyesen is találkozhatnék!
Szejetemcsakmégnemismerembanda
Hogy Te mindent kiszúrsz?!
Az nem látszik a képen, hogy repedt?
Az úgy történt, hogy elindultunk Eindhovenbe a GS750G-vel(1991-ben!). Kölnben már nem bírtam tartani a fejemet, mert úgy csapkodta a szél. Ezért bementem egy motorosboltba, aminek most nem jut eszembe a pontos címe , és ott a helyszinen fel is szereltem. 130 körül még jó a szélvédelme. Viszont nem jól bírta, hogy másnap, már Hollandiában felborultam, mert túl rövid volt a lábam egy oldalra is lejtő kereszteződésben. A múlthéten meg előbányásztam ezt is a pincéből, meg a Krauser tartóimat is. Utóbbi felszereléséhez is nekiláttam, de satu nélkül nem tudom szépen meghajlítani a felfogatóit!
Úgyhogy csatlakozom én is a Blue-féle olcsó-barkács-brigádhoz!
A szivargyújtós buli engem is fog érdekelni!

Apropó! Gratula Blue-nak a ma esti győzelemhez
kösz, de átrágtram magamat:-) (ennyi pénzből szeptember első hétvégéje esetleg Grosslockner)
Egyenlőre felejtős.....inkább túráznék..............(arra meg jó a zsák is)

Ha meg meggondolom magam (szokásom:-) akkor majd jelzek......

(azért előbb körbenézek a használt piacon:-)
Jaja, innen vettem!
Ha felmerül egy kérdés, képes hetekig a megoldás után járni! Sztem többet tud, mint sok szervízbeli szerelő!
Koko!
Mesélj valamit erről a plexiről!
Honnan, mennyiért, és mennyit ér?
Bár a km tapasztalatod még nem sok lehet, mert engem a 130 feletti viselkedése érdekelne!
Persze, túltárgyalva!
Mikorra kell?
A szervizkódok emlegetése miatt gondoltam, hogy itt olvastad. Egészen kellemesen beleássa magát. Még "injektort" is tud otthon állítani.
Oks, ez megvan, de azért köszi! Ez a srác csinálja a vstromclub.hu-s honlapot is, nagyon nagy penge.
Látod, miről maradtatok le, mert nem tartottad meg a követelményeket?!
Holhol? Link vagy cím?
Éppen most toltam be a sas-likát, ami hasonlóan készült... vóóóót füst és jó kis parázs! Nyammmmm... kerek a Medve bele...
Ittem tartózkodol?
Teddy, Gambesz köszönöm a képeket!
Láncspray ügyben :
1. nyusz
2 dani
3 tibkin
4 gambesz
5 gambesz
6 ogabi
7 erik
8 doktoragy
9 mociccah

Amúgy Cicc vagyok álnéven , majd csörgök még, Nyusz!
Szép kis esténk volt, asszem.
Blúúú, küldjük postán, elvileg hétfő reggel ott lesz
No, itt is van az Oszibácsi féle csoda!
Hi!

Ha minden igaz ilyen.
Erikosz!

OKSI.....

Figyi!
Megoldható e lenne hogy veszel nekem egyet?
Mivel azonos igy simán hazatudnád vinni....... Én meg valamikor felugranék érte hozzád, és akkor nálad gyorsan fel is tudnám csavarozni aplatnit....stb.....
De ugye a bolt előtt szerelgetni, hogy hazaérjek vele?

Ha kell akkor előre utalom a pénzt is......
Éppen ma szereltem fel.
Mindjár lemegyek és lekapom. (Kicsit elmértem a csavarokat... . Jó sok mindent lehet még rájuk erősíteni. )
Jaja, este nem ment

(Vác"mindenfélét" és a) Galga mentét idén már többször bejártam, szép, "csendes" környék, viszonylag jó útttal és TELI KANYAROKKAL

Fásy Ádám

www.szentkoronaradio.com