Én eladtam neki a mocimat és most pedig megjavítom!
Ugyanis, ha a biztosító megállapít egy árat amennyit ér a "roncs" és az alatt adod el a mocid, a külömbözetet fizeti (köteles, nem jófej)...Mivel azon az áron számolt kifizetést és minden egyebet!Tehát minden biztosítónak maga felé hajlik a keze és ebből kifolyólag minnél feljebb értékeli a "roncsot", hogy minnél kisebb legyen a kár.Pont úgy mint a tax ár, avagy minnél kisebb annál kisebb a roncs és a tax közötti rész ami a kifizetés alapja. De minden roncsosra is érvényes ez a kezes hajlásos dolog, tehát ő minnél olcsóbban akarja megvenni!
Ebből kifolyólag a saját csabdájukba ejtve csengetnek szépen - rendesen és AZONNAL...Magyar jogszabály szerint pedig annyiszor adod és veszed a motort amennyiszer akarod!Ha akarod mindennap eladod és mindennap megveheted. Illetve magyar jogszabály szerint egy rohadt egyesület is lehet már biztosító!
Szóval félretéve a tréfát mindennek utánna jártam és mindent kétszer megrágtam és mindenkinek ezt tudom tanácsolni. Nincs két egyforma baleset szerintem, tehát járj utánna ez a lényege azthiszem!
Legalább is ha csak ugy adni vagy venni akarsz.
Elég borsos ára van, és nem nagyon teszik közkinccsé. Pláne a friss verziókat.
, de többször előfordult, h a hungárián jobban tudtam haladni, mint egy robogós.
http://www.stanford.edu/~sanja...