de azért köszi, hogy ránk gondoltál...
Az enyém 11.000 km környékén kezdte a mutatványt. Az ok az, hogy puha a csillapítás elöl a GS-en. Ettől állandóan "pattog" az első kerék, és szépen kikagylósosdik a gumi. Szemmel szinte még nem is látható, de már jelez a kormány. Nálam 50 és 60 között csinálja, felette-alatta nem. Én már lecseréltettem a telókban az olajat, de a gumit még nem, mert van még bőven mintázat (sajnáltam). De az ok ez. Orvosolható új gumival a dolog, de előtte mindenképpen javaslom az Erik-féle receptet. Telóban olajcsere (lehetőleg 10W-s villaszár-olajjal, és beletölteni száranként a 382 ml-t), esetleg rugóelőfeszítés, és új gumi... a probléma ezzel orvosolva van, és így akkor jelentkezik legközelebb, ha már a gumi is cserés... nem félidőben. Ez a jelenség "GS betegség"...
Most már mindegy, azért ez is aranyos.
És hogy nem tartasz be olyan gyári előírásokat, miszerint 2 évente kell cserélni a fékolajat és a hűtőfolyadékot is.
Motortípustól függetlenül! Valszeg az is az ismeretek hiánya - vagy a motor gyengesége
-, hogy 15 ezrenként megeszi a gyertyákat.
Tudom hidrofob a fékfolyadék és ott az idő számit. Ja fékbetétet se kellett még cserélnem.
A gyakran... Ezt ismerték fel az autogyártók, mert a szervizt te fizeted, nekik meg munkát hoz, ha viszont utközben elromik az ö imageük bánnya. Azt meg nem szeretnék