Mondtam én, hogy ez nem az én évem......
Ti járkáltik erre-arra Én meg melózom:-(((((
Tegnap miután felébredtem a 2 éjszakás meló közt azért mi is elmentünk Marcsival:-)
Mentünk Adonyban 22km-ert:-)
Jópár helyet megnéztünk, de bambuszt (vagy mi a rák a neve) sehol nem találtunk, csak sást.......
Nem, most nem jártam arra. Csak a városban mentem vagy 10 km-t... többre nem jutott idő. Végigaludtam a délutánt. Este meg GPS-vízhatlantartódoboz projekt volt...
Gondoltam. Anyámnak is ugyanilyen edénye van, és még pici gyerek voltam mikor már megvolt.
Javaslom egyébként az ilyesmi csűrögetéshez a gyógyszertárban kapható legnagyobb méretű fecskendőt beszerezni (párszáz Ft), és azzal sokkal könnyebben és pontosabban lehet mérni. Asszem kb. 100-120 ml-es.
Hehe, nekem itt pihen pár éve a fejem felett az íjam. Régen pár évig sokat jártunk versenyekre, de aztán nagyon megdrágult minden és így abbamaradt. De tervezem, hogy beviszem a melóhelyre, ahol van elvileg hely használni, és újraindul a móka.
No, bár már négy körül kész volt a gépezet, de csak most kerültem ide.
Szóval ma került friss olaj a motorba és a teleszkópokba is, új fékbetét előre, a hátsó pedig kapott egy hornyolást. A telókban a gyári 2*382 ml helyett kb 290 ill. 340 ml volt , persze fekete rendesen. Most az előírt mennyiség van, hát ég és föld, bár csak 18km teszt volt. Nem hintázik fékezéskor (na persze erős fékezés az új betétek miatt amúgy sem volt), hanem kicsit lemegy, majd vissza és kész. Úthibákon is jó, a szar agyonfoltozott Csévéző utcán is egész simán vitt át, pedig azt vártam volna, hogy ráz majd nagyon. Egyelőre fini! Amúgy a feltöltés precízen zajlott, jelen volt egy nagyon komoly MEO-s is, Réka személyében!
A hátsó betét meg nem sípol már, mint az állat, pedig egészen megszoktam...
Ezúton is nagyon köszi a segítséget Erik!
Egy hét múlva nagy teszt!
Nocsak-nocsak! Mit keresek én ott, amikor már itthon vagyok?
esSO és Melinda! Sikeresen megérkeztem, még párszáz kanyart lecsaptam a Mátrába, ha már útba esett. 800 km lett a termés. Örülek, hogy találkoztam Veletek, és hogy együtt gurulhattunk!
Tomi szerette volna kipróbálni, de hősiesen megakadályoztam, így legalább 3 emberéletet mentettem meg
(remélem azért annyira nem tetszett meg neki ez a hobbi, hogy a motort elcserélje egy íjra )
Cikolai tavak?
Teddy! Vasárnap Bcsabát merről közelíted meg?
Két örömlány december elején...
- Te mit kérsz a Mikulástól?
- Hogyhogy mit? 5000-et, mint a többitől!
5.000,-
Csak meglepődött, hogy hölgy ül a motoron, ezért elgondolkozott, hogy négyet, vagy hatot kérjen
(Velencei tó... alternatíva... ott tuti, hogy "terem"... vagy egy doboz lakkal elkocogtok esSO kerti tavához...
Mondtam én, hogy ez nem az én évem......
Ti járkáltik erre-arra Én meg melózom:-(((((
Tegnap miután felébredtem a 2 éjszakás meló közt azért mi is elmentünk Marcsival:-)
Mentünk Adonyban 22km-ert:-)
Jópár helyet megnéztünk, de bambuszt (vagy mi a rák a neve) sehol nem találtunk, csak sást.......
Szóval ha kell akkor mennünk kell északra:-)
Itt is kérdezem!
Hol vettétek a riasztót, mert Elbandit is érdekelné
És alkalomadtán még a segítségeteket is igénybe venné a bekötésnél.
Javaslom egyébként az ilyesmi csűrögetéshez a gyógyszertárban kapható legnagyobb méretű fecskendőt beszerezni (párszáz Ft), és azzal sokkal könnyebben és pontosabban lehet mérni. Asszem kb. 100-120 ml-es.
Bár az asszony lenne annyi!
No, bár már négy körül kész volt a gépezet, de csak most kerültem ide.
Szóval ma került friss olaj a motorba és a teleszkópokba is, új fékbetét előre, a hátsó pedig kapott egy hornyolást. A telókban a gyári 2*382 ml helyett kb 290 ill. 340 ml volt
A hátsó betét meg nem sípol már, mint az állat, pedig egészen megszoktam...
Ezúton is nagyon köszi a segítséget Erik!
Egy hét múlva nagy teszt!
A képek mennek az FTP-re, de k....va lassan!
esSO és Melinda! Sikeresen megérkeztem, még párszáz kanyart lecsaptam a Mátrába, ha már útba esett. 800 km lett a termés. Örülek, hogy találkoztam Veletek, és hogy együtt gurulhattunk!
(remélem azért annyira nem tetszett meg neki ez a hobbi, hogy a motort elcserélje egy íjra
Jóéjt Szejetembanda!