El is mentünk, egy szétbombázott motor fogadott minket. Kérdeztem is a gyerektől hogy ezzel mi történt. Válasz: Nem akar beindulni. No, ha én álltam volna motor vétel előtt akkor megköszönöm és otthagyom őket. A szerelő gyerek annyit értett hozzá hogy ott kell becsavarni a gyertyát. Mondtuk neki hogy engedjen oda, majd mi megnézzük. Egy perc sem telt el amikor meglett a hiba. Nem kap benzint a gép. Rövid időn belül orvosolni tudtuk a hibát, összeraktuk a gépet. Ezután a tulaj nem akarta megengedni hogy kipróbáljuk, azt mondta majd akkor ha ki van csengetve a lóvé. Az árából nem engedett semmit, mert a románok úgyis megveszik ha itt nem kell. Egyáltalán nem korrekt banda. Azóta kisebb, nagyobb hibákkal működik a gép, hidegen nehezen indul, erő meg talán kevesebb van mint a GS-ben. Pedig pár lóval többel tolják ki. Mi elmondtuk a véleményünket róla, mégsem úgy döntöttek. Neked akkor nagyobb szerencséd volt hozzájuk.
)
Ezekkel az "apróságokkal" megy el annyi idő, hogy csuda! Én most értem a végére( láttátok is), de nem kívánom újra...
Sok-sok kitartást kívánok!( Ha nagyon kell segítség, azért kakukkolj nyugodtan!)
. Nem összerezzenek, és dobom a vasat, hanem hideg fejjel megcsinálom amit kíván a helyzet.
Hogy sikerült eljutnod ide?