Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
A hétvégén összeraktok a kipufogot és a német öregasszonyokat boldogitottuk vele a balcsin!Neeem ugráltak le a zebrán!Félelmetes hangja lett a Gs-nek!
Mindenki azt mondja,hogy a gyári dob erre nem képes,pedig de!
Nem kellet a balatoni dugókban dudálnom!
Sv 650 Bódis dobbal,egy csöppet halkabb volt melletem!
Csinálja meg aki ilyet szeretne!
Ott a pont, de az időjárással gondom volt, meg végülis "csak" tanultam, legközelebb már dolgozni fogok kimenni külföldre.

Amerikába szívesen mennék. Bár az már macerásabb.
Vigyázz, mert rádesik, oszt' agyonnyom!
Nem most jöttél Angliából? Mert akkor rossz felé indultál
NA!
Kimentem megnéztem lehet-e gs-el egykerekezni Lehet !

Ugyanitt keresek farokidomot és hátsólámpát, tud valaki segíteni?
Nem csak erőből lehet egykerekezni, hanem technikával. Nyilván a Bóbita sem a gázrántástól állt egykerékre. Valahogy lenyomja az elejét izomból, majd a következő pillanatban felrántja, és már egykeréken is van.
Erőből folyamatosan gyorsulva a hülye is tud (kivéve én ).
Aki igazán tud, az lassan is tud, a holtponton egyensúlyozva lassan (lásd a motoros bemutatókon)
stoppie (1 percnél)
Azért megnézném mikor jön egy mezei gs gázadásra kerékre
Szinte bármilyen mocival lehet egykerekezni, aki tud.
Stoppiezni csak azzal, amelyiken elég jó hozzá az első fék.

Volt itt egy srác Pakson vagy 25 évvel ezelőtt, annak nem tudtál olyan mocit adni, amivel ne tudott volna egykerekezni folyamatosan, láb fent a lábtartón. Most itt olyanokra gondolok, hogy Babetta(!), Simson Swalbe (serbli :)) .
Saját szememmel láttam, ahogy a Serblit felkapta egykerékre, úgy, hogy hátul szikrázott a sárvédő bádog, meg kicsit kihajlott, ahogy folyamatosan csúszott a betonon, és úgy ment vele könnyedén, bármeddig.

GS 500 wheelie
Köszi.Tudjátok kicsit túl finom hangja van a motornak.Nem birom kicsit lehetne hangosabb :)
Bakter: konkrétan az első találat linkjét másoltam be neked...
http://www.youtube.com/results...

Itt meghallgathatod hogyan muzsikálnak.

Itt pedig megtalálod őket:
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...

Én is akarok majd egy s.kipufogót, de először a gép legyen meg...
Raptor, Handó, Bódis, stb.
Kösz az abs-es válaszokat azért ezt jó tudni.Még olyan kérdésem lenne,hogy valami frankó kipufogót lehet rátenni amitől szép hangja lessz?
kerestem gogglén csak nem találtam
Meg lehet iszonyt lusta vagyok.
Tréfát félretéve ( nem is annyira az, télleg kéne egy jó meló), te nem tudsz olyat akinek gazdaságos 125-ös moci kell?

Egyébként szívesen.

Bonyolult folyamat volt. google.hu - bukógomba gs500-ra, bár ha komplikáltabb kérdésed van tényleg jobb másokat megkérdezni mert a gép az csak gép.
Én egy olyan munkát keresek ahol fél milla havi nettót kapok.
Király ! Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/bukog...

Szerintem itt találhatsz.
Haliztok!
Bukógombát meg csövet szeretnék venni, szerezni , nem tudtok valamit valahol? Vagy hol érdemes keresni? Használt is jó.
vtomika!
A gs-ekben nincs abs. Egyikben sincs. Tényleg nincs. Ne próbáld ki működik-e az abs mert nem fog működni
Ha satufékezel első fékkel akkor kimegy alólad az eleje és feltörlöd a placcot. Stoppizni és egykerekezni sem lehet vele. Stoppizáshoz nehéz egykerekezéshez gyenge. Ez nyugis motorozásra való.
ABS? Megálltam kint Dawntez mögött nem? Ha nem csináltuk volna meg a telót, be is koppant volna, mind a 2!*30kg "beterhelte"!
No, szerdán lesz új láncszettem, bár még húzná egy darabig, de nem szeretem a hangját. Viszont olyan szépen lesuvickoltam egy hete, hogy el is kérem a szervizben a régit! Azért még szétnéztem a bótban, kicsit szemeztem egy 2002-es SV650S-sel, 550+regadó, 20e km... de amikor számolgatok, olyan könnyen lebeszélem magam bármiről...
Ja, praktikeres dobozosok (Blue, Teddy, stb.), nekem reped a doboz alja 3 helyen is , ott, ahol a gumibakokra ül. OK, nekem napi használatban van, de ellenőrizzétek ti is!
ABS?
Nem nincs benne!
A fejreállás a súlyponttól és a gumi tapadásától függ!
Tibkin pl jól megpakolva hátul, és az ő 30 kilójával az első kerékkel csak csíkot húz! Ha viszont nincs hátul semmi , és éppen előre is dőlsz a tehetetlenségtől, akkor átfordulhatsz. Próbálgasd kis sebességnél, és kitapasztalod.
Ja és persze ADATLAP!
Sziasztok.Most vettem egy gs500-ast.2 éves 10 ezer km van bent szóval még majdnem ujj.Szerintem nagyon megy a fogyasztása is jó.Arrol szeretnék kérdezni valakit,hogy van e bent abs? Ha megálásnál hirtelen behuzom az elsőféket akkor előrebukok vagy szép lassan megálok elsőkeréken. köszi...
Drága! Abszolút nem bántottál meg, ilyesmiről szó nincs! Te kis betörőgaleris!