Én hétvégén találkoztam egy hülyebarommal...
Káptalanfüredi Shell-kút egyik oszlopától elment egy fazon fizetés nélkül, így a kút használhatatlan lett egy kis időre (viszonylag sokan szerettek volna tankolni). Egy szép nagy terepjáros bácsi (egyébként egy viszonylag jól szituált 60 körüli férfi), aki beállt erre a helyre, mikor ezt megtudta, elég mérges lett, majd megpróbált áttálni egy másik kúthoz - hátrament, max gáz, kormány teljesen kifordítva - aminek az lett az eredménye, hogy a tőle kb másfél-két atónyira álló személyautón megpattanva összetört még egy lakóautót is...
Én szerencsére már pont beálltam egy másik kúthoz, de így viszont az első sorból tudtam végignézni a műsort. Igazából tök nagy szerencse, hogy pont nem járt arra senki, mert akkor halálos baleset lett volna
A dolog pikantériája, hogy a német rendszámú autó törte össze a szlovák és osztrák rendszámút (bár a német és a szlovák beszélt magyarul, de kiváncsi lennék a biztos urak ilyenkor mit csinálnának )
Már háromszor voltál ügyes ? Akkor is gratcsi .
Jah, a teljes végleges javcsit is elóvashatom majdan? Nem feltétlenül korrektúrázás céljából, ne ijedj meg , csak tecc nekem .
Puszcsi Dooorcsi, és gratcsi .
Maradt, mert nem értem rá pöcsölni vele, jöttem dógoz, úgyis sűrűn emelgette a kezét - meg én is az enyimet egyezményes jeleket küldve, szóval tisztában volt vele, hogy egy hülyebarom. Mondjuk, ha elesek miatta, akkor nyilván lexartam volna, hogy bocsánatokat kér, letéptem a fejét .
Hát néha el lehet ezt kapni . De a telemotordokinéninek ez a szaknyelve sajnos .
Khm, kikíváncsiskodtam, mennyibe kerül a gyári telószár. 66 000 pénz per darab. Dulva.
Éééés, majdnem összetörtek a Kőbányai-Hungária kereszteződés előtt. Faxi a középső sávból irányjelzés nélkül keresztbe a balra kanyarodóba. Rajtam, vagyis a belső sávon keresztül nyilván. Jó a dudája Pöfinek, azt megállapítottam .
Mint a bioszex! Az is ....fűvel fával, csak engem néz bokornak!
Káptalanfüredi Shell-kút egyik oszlopától elment egy fazon fizetés nélkül, így a kút használhatatlan lett egy kis időre (viszonylag sokan szerettek volna tankolni). Egy szép nagy terepjáros bácsi (egyébként egy viszonylag jól szituált 60 körüli férfi), aki beállt erre a helyre, mikor ezt megtudta, elég mérges lett, majd megpróbált áttálni egy másik kúthoz - hátrament, max gáz, kormány teljesen kifordítva - aminek az lett az eredménye, hogy a tőle kb másfél-két atónyira álló személyautón megpattanva összetört még egy lakóautót is...
Én szerencsére már pont beálltam egy másik kúthoz, de így viszont az első sorból tudtam végignézni a műsort. Igazából tök nagy szerencse, hogy pont nem járt arra senki, mert akkor halálos baleset lett volna
A dolog pikantériája, hogy a német rendszámú autó törte össze a szlovák és osztrák rendszámút (bár a német és a szlovák beszélt magyarul, de kiváncsi lennék a biztos urak ilyenkor mit csinálnának
holnap küldöm az "átdolgozást"... még nem javítottam bele, mert nem is kell... kiegészítem. :)
Perszehogypersze, elolvashatod, kötelező is lesz
Maciiii, majd írd bele légyszi, h kik voltunk és milyen moccokkal, mert azt kihagytam
Jah, a teljes végleges javcsit is elóvashatom majdan? Nem feltétlenül korrektúrázás céljából, ne ijedj meg
Olyan kis ügyesnek érzem magam most... harmadjára
Maradt, mert nem értem rá pöcsölni vele, jöttem dógoz, úgyis sűrűn emelgette a kezét - meg én is az enyimet egyezményes jeleket küldve, szóval tisztában volt vele, hogy egy hülyebarom. Mondjuk, ha elesek miatta, akkor nyilván lexartam volna, hogy bocsánatokat kér, letéptem a fejét
Mindenkit eltiltok a motorozástól!
Már-már a vég!
Khm, kikíváncsiskodtam, mennyibe kerül a gyári telószár. 66 000 pénz per darab.
Éééés, majdnem összetörtek a Kőbányai-Hungária kereszteződés előtt. Faxi a középső sávból irányjelzés nélkül keresztbe a balra kanyarodóba. Rajtam, vagyis a belső sávon keresztül nyilván.
Ez bizti valami vircsi lesz
Egyet értek!
De azért onnan kihámozni...no,
Én preferálnám a " Naturcsecs" részét!
De Dorcsi elég gyorsan kigyógyult belőle...
Na jó, elég volt