nekem volt már cserélve a kihajtás..mert elkopott (92 000 kmnél, óra szerint), de annak a kmóra müködésére nem volt egészen addig befolyása..amíg meg nem állt teljesen. Sztem az nem tud ilyen hibát eredményezni.
A jobbra- balra az már gázosabb...Viszont nem tudom ezt összefüggésbe hozni a kátyúzásoddal...ott inkább telónak kellett volna lennie, vagy csapágynak...
Sztem nelked a telód koccan!
A féktárcsa koccanása csak akkor normális, ha hátrafelé tolásnál fékezéskor koccan egyet, mert általában ezt a terhet csak előre kapja!
Mekkora a "játéka" a tárcsádnak? Egy nagyon picit az enyém is koccan elöl mindkettő, de nem lehet mm-ben kifejezni, olyan kicsit. Szerintem az nem halálos....
Akkor most nyugtasd meg magad... mérd meg tolómérővel a vastagságát... azt hiszem 4,5 mm-nél kell azt is cserélni. Gyanús, hogy hamarosan cserés lett volna amúgy is. Nem a hatalmas optimizmusom mondja ezt..., hanem mert valószínű, hogy tavasszal cserés lehetett volna amúgy is. Minden forint forint, de így talán kevésbé fáj...
akkor elég valószínű hogy az a baja... nekem ugyan ez volt.... olyat nem csinál, hogy mikor odahúzod a gázt, akkor felpörög, de visszafelé már kicsit nehézkesen esik? főleg melegen...
Attól, hogy új vagy még ugyanúgy lehet mindent. A te gondolatod helytálló a hagyományos "súbertűs" karbiknál... a GS-en nem ilyen van... ezért tud megszívatni, ha úgy adódik.
..már annyi érdekeset hallottunk motorodról...
sztem vidd el egy rendes szerelőhöz állapotfelmérésre, aki aztán majd ad egy árajánlatot a hibák kijavítására.. mert még a végén nagyobb károd lesz mint amennyit a szerelőn spórolsz. Egy rendes rendberakás kb 2/3ad alkatrészárból és 1/3ad szervízdíjból áll.. gondold át, hogy az a plusz 30 százalék megsporolása megére annyit, h még szívjál egy sort..ne adj isten, még nagyobb károd legyen. Ha egyszer rendesen helyrepofozzák a gépet, utána már nem sok baja lesz...
Értő szerelő kukkantson rá... nekem gyanús, de a szaki megszondja a tutit.
Nem hiszem, hogy a telóm, mert sima úton a kerék forgásával megeggyező módon ciccieg!
A féktárcsa koccanása csak akkor normális, ha hátrafelé tolásnál fékezéskor koccan egyet, mert általában ezt a terhet csak előre kapja!
CSAK fórumozó van!
Ez pedig nem vita, hanem érvelés, amiből mindenki okulhat.
39.000 egy új tárcsa
minden elindulás előtt beállítom, mindig kell rajta állítani
sztem vidd el egy rendes szerelőhöz állapotfelmérésre, aki aztán majd ad egy árajánlatot a hibák kijavítására.. mert még a végén nagyobb károd lesz mint amennyit a szerelőn spórolsz. Egy rendes rendberakás kb 2/3ad alkatrészárból és 1/3ad szervízdíjból áll.. gondold át, hogy az a plusz 30 százalék megsporolása megére annyit, h még szívjál egy sort..ne adj isten, még nagyobb károd legyen. Ha egyszer rendesen helyrepofozzák a gépet, utána már nem sok baja lesz...