Hát amikor megvettem a dokitól enni lehetett volna róla.Szerintem ha most látná nem hinné el!Hü maradtam a motor értékeihez!Szokása szerint pormentes és fehér spray-s!A motor meg teljesen cuppog az ápolószerktöl!
Tegnap a combom közt volt a sárga csikó! Muszáj volt kitolni, bemelegíteni... majd 23 métert egyesben közlekedni vissza a helyére... fudejóóóóóóvóóó! Az idei első túrám!
Ez 5W-os izzó. A könyv 3,4W-osat ajánl. Szerintem melegben, lassú menetnél ki fogja olvasztani.
Ezt művelte nekem az 5W-os izzó: http://img2.tar.hu/janosbende/...
Nyisd meg a 65418-as hozzászólást és akkor meglátod mennyi köze van a számnak a szélességhez!
De szemre is látod ha nem vagy vak, hogy minél nagyobb a szám,
(520,525,530) annál szélesebb a lánc!
Zeeger gyűrű rögzíti a lánckereket, csagy anya szorítja fel? Ha anya, akkor nem normális, akkor oda kell szoruljon! (mivel ugye a lánckerék egy bordás részen rögzített, az anya meg előtte menetesen. Namost a bordás rész vékonyabb kell legyen a lánckeréknél, különben túlhatározott, és az anya nem tudja megszorítani Ha így lötyög, az lehet egy félrecsúszott alátét hibája is, illetve ha olyan anyát cseréltek, és nem gyári került fel stb stb... De ugye látni kéne...) Ha zeeger, akkor természetes! (mivel ugye a zeegert nem tudod feszesre szerelni, így valamekkora játék marad)
Ez nem igaz! Az 520, 525, 530 a csapok távolságát jelöli, de szinte minden méretükben különböznek! CSak ez a különbség mm-ekbe, tized mm-ekben mérendő, amit sokszor a kopott láncnál nem is lehet megállípatani!
Egy méret, pl 520 esetében az 520-as jelölés egy egész sor szabványosan rögzített paraméterét jelenti a láncnak. Ellenben a szélességet pont nem! Gondoljunk csak a gyűrűs, és gyűrű nélküli láncra. Micsoda szélességbéli különbség van, a méret meg ugyan az!
A csapok hosszánál pedig gondoljunk csak az MZ, vagy Simson láncra...
Ezt művelte nekem az 5W-os izzó: http://img2.tar.hu/janosbende/...
Csak a szép sárga ló kéne még alája!
Mondjuk öregapám képes volt naponta szerelni a pannóniát.
Ott tanultam káromkodni meg!
Persze csak ha tiszta!
Én most értettem meg,hogy mi kölönbség az x és az o gyürüs közt,ti meg mennyire elörébb vagytok!
Nem vagyok hozzáértő, de például ez alapján el tudnám mutogatni (sőt értem is):
Például a CZ így néz ki metrikusan... alul a kis képek nagyíthatóak, minden adat beazonosítható
Ez pedig teljes terjedelmben a Viktor-féle infó
Hasznos "munkát"!
De szemre is látod ha nem vagy vak, hogy minél nagyobb a szám,
(520,525,530) annál szélesebb a lánc!
A gs lánckereke elöl gyárilag lötyögős, és olyannak is kell maradnia!
Természetes,ezért zégeres!
Egy méret, pl 520 esetében az 520-as jelölés egy egész sor szabványosan rögzített paraméterét jelenti a láncnak. Ellenben a szélességet pont nem! Gondoljunk csak a gyűrűs, és gyűrű nélküli láncra. Micsoda szélességbéli különbség van, a méret meg ugyan az!
A csapok hosszánál pedig gondoljunk csak az MZ, vagy Simson láncra...
Te vagy a főszervező-manus! (főhajtós szmájli)