Igen, mikor felkerült az első, utána 2e km múlva cserés lett a hátsó is. Úgy gondoltam legyen egyforma. Igaz nekem kicsit olcsóbb volt a szett külön külön!
..ha jól van tárolva egy 4-5 éves gumi is van majd olyan jó mint egy új..én ennyire nem szoktam a korát behatárolni..mondjuk nálam nincs ideje megöregedni..eddig még nem volt olyan helyzet h ne lett volna jó..volt fent egyszer kényszerűségből, egy 10éves elsőgumi..3 hónapot meg olyan 6ezer kmet..de azt is lehetett érezni azért...
GSTeddy
Bocs, asszem rosszul írtam, én még arra a Heidenaura gondoltam, amiről korábban pár sorral lejjebb írtam meg erre vonatkozott az is amit a méretről írtam. Az a Heidenau típus tényleg nincs R17es méretben, a Contikat meg nézve bizony elég jól hangzik mindegyik. Használtból persze csak akkor vennék valamit, ha az tényleg alig futott, meg mondjuk egy vagy max 2 éves. És köszi a linket!
Teljesen zsir,2009 gyártású a michelin-em,és úgy sikerült,hogy van egy fickó,aki németből hord gumikat!
Kitelegráfolt a friccnek,hogy milyen gumit tud ami tapad is!
Pirellit,meg a Michelint ajánlotta!
A Michelint választottam hétfö reggel,a friccek feladták futárral, a ficko meg póstán nekem és szombaton átvettem!
Mindezt 42000.-ért!
Itthon 51000.-+3200.- a futár!
Ha valakinek ez megfelel irjon a mail cimemre,megadom a számát!
Ja megadtam a motor tipust és kiválasztották a megfelelö gumit,nem a kissebb sebesség indexeset persze!
Jah, és a legolcsóbb új is jobb, mint egy használt. Végtelenségigi TILOS spórolni a gumizásnál! Bár, tény, hogy ki lehet fogni jó használtat, de van benne szerencsejáték is vastagabban.
Azé' van a fórum. Az a gumi így nagyon jó vételnek tűnik. Azért nézz utána... milyen idős, mióta van a polcon, és ami olcsóvá tesz egy "ugyanolyan" gumit, az a tapasztalat szerint az, hogy alacsonyabbak azok a fránya indexek.
Akkor valamit elnézel... mindenhol van a GS méretében, ahol Continentalt forgalmaznak. És a gyári ajánlásra vonatkozó dolgot sem értem. Amit feltettem, az a GS-re való gyári ajánlás...
GSTeddy
Nézem az akciókat, a Contikat is néztem, az biztos h ennél a guminál az ára ami leginkább megfogott, de nincs is méretben, meg persze a gyári ajánlástól nem szeretnék eltérni, hacsak nagyon nem muszáj. Ha jó állapotú használtat találnék, azzal is meg lennék elégedve. Vmit majd csak találok, most meg még úgyis alszik a gép. Köszi, üdv
Tapad a GO rendesen?
Nekem a heidenau nem vált be,ehhez lehet hasonlitani?Jobb a GO?
Sikerült a LÉ?
Köszi, lehet hogy majd írnék, de most még inkább csak a nézelődés és a gyűjtögetés megy:)
Bocs, asszem rosszul írtam, én még arra a Heidenaura gondoltam, amiről korábban pár sorral lejjebb írtam meg erre vonatkozott az is amit a méretről írtam. Az a Heidenau típus tényleg nincs R17es méretben, a Contikat meg nézve bizony elég jól hangzik mindegyik. Használtból persze csak akkor vennék valamit, ha az tényleg alig futott, meg mondjuk egy vagy max 2 éves. És köszi a linket!
Kitelegráfolt a friccnek,hogy milyen gumit tud ami tapad is!
Pirellit,meg a Michelint ajánlotta!
A Michelint választottam hétfö reggel,a friccek feladták futárral, a ficko meg póstán nekem és szombaton átvettem!
Mindezt 42000.-ért!
Itthon 51000.-+3200.- a futár!
Ha valakinek ez megfelel irjon a mail cimemre,megadom a számát!
Ja megadtam a motor tipust és kiválasztották a megfelelö gumit,nem a kissebb sebesség indexeset persze!
Nézem az akciókat, a Contikat is néztem, az biztos h ennél a guminál az ára ami leginkább megfogott, de nincs is méretben, meg persze a gyári ajánlástól nem szeretnék eltérni, hacsak nagyon nem muszáj. Ha jó állapotú használtat találnék, azzal is meg lennék elégedve. Vmit majd csak találok, most meg még úgyis alszik a gép. Köszi, üdv
Például:
www.pasztoy.hu :
ContiGo 110/ 70-17 54H 18.149 HUF
ContiGO 130/70-17 64H 20.928 HUF
Ez éppen a GS mérete. Nem 250-ig szól... itt kilókról, és sebességekről megy a duma.
De mikor lesz már jóidö?