Üdv Mindenkinek!
Karika, nem tudom hogy találtad ezt, de nagyon komoly ez a video, hihetetlen mit tud a faszi. Elképzelem mit nézett a motoros srác akit leelőzött....:)
Az AKMT oldalon beindult az ötletvihar. Egy hét alatt "beleptük" majdnem az összes "motorozható" hétvégét. A vajdasági látogatást lehet június 5-re tenni? Remélem, hogy nem ütközik a vizsgaidőszakoddal... és egyéb programokkal. Júni 4-én érkezik hozzám a nép, 5-én korán elindulnánk Hozzád, és valamikor estére visszatérnénk az "alaptáborba", szintén Baján.
No, idei motorosszezon megnyitva, ma zabszem nélkül a szinte üres buszsávot használva bejöttem a géppel melózni.
Jó volt, csak azt nem értem, hogy decemberben két hét állás után is pöccre indult, most meg bikázni kellett... No majd ellenőrzöm a savszintet, lehet, az a hunyó.
De a fíling jó volt!
Ezek egyelőre csak nagyvonalak. Idővel lesznek konkrétumok is. Amikor már ott tartunk, szoktunk írni résztvevős listát, csak hogy tudjuk kb hány motor lesz. Figyelgetni kell az oldalt, bár még korai, de olyan jó álmodozni!
Egy francia tesztet láttam a YouTube-on elég fincsi biciklis-nek tünt 106 pacival.
A francia tudásom nincs a toppon de a vigyorgó pasi aszondta neki kellene.
havernak 150es van, szerinte az jobb mint a 130as, és elég bártan szeli a kanyarokat, jobban mint én a 130as contigoval. ezt még nem próbáltam, nem akarom bepiszkolni, majd ha felszárad
Karika, nem tudom hogy találtad ezt, de nagyon komoly ez a video, hihetetlen mit tud a faszi. Elképzelem mit nézett a motoros srác akit leelőzött....:)
Az AKMT oldalon beindult az ötletvihar. Egy hét alatt "beleptük" majdnem az összes "motorozható" hétvégét. A vajdasági látogatást lehet június 5-re tenni? Remélem, hogy nem ütközik a vizsgaidőszakoddal... és egyéb programokkal. Júni 4-én érkezik hozzám a nép, 5-én korán elindulnánk Hozzád, és valamikor estére visszatérnénk az "alaptáborba", szintén Baján.
Nézzük ezt össze!
azért ez se semmi
http://www.gamaniak.com/video/...
van benne motoros is,de nem az most a lényeg
Jó volt, csak azt nem értem, hogy decemberben két hét állás után is pöccre indult, most meg bikázni kellett...
De a fíling jó volt!
http://www.youtube.com/watch?v...
A francia tudásom nincs a toppon de a vigyorgó pasi aszondta neki kellene.