Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ez szép szombati nap. megoldható. akkor még itthon leszek. jun végén szerencsét próbálok németországban . csak mi lesz velem mocc nélkül?
És nekem?
Üdv Mindenkinek!
Karika, nem tudom hogy találtad ezt, de nagyon komoly ez a video, hihetetlen mit tud a faszi. Elképzelem mit nézett a motoros srác akit leelőzött....:)
Írok neked mélt nemsoká.
Zsokec!

Az AKMT oldalon beindult az ötletvihar. Egy hét alatt "beleptük" majdnem az összes "motorozható" hétvégét. A vajdasági látogatást lehet június 5-re tenni? Remélem, hogy nem ütközik a vizsgaidőszakoddal... és egyéb programokkal. Júni 4-én érkezik hozzám a nép, 5-én korán elindulnánk Hozzád, és valamikor estére visszatérnénk az "alaptáborba", szintén Baján.

Nézzük ezt össze!
meghatódtam

azért ez se semmi

http://www.gamaniak.com/video/...

van benne motoros is,de nem az most a lényeg
No, idei motorosszezon megnyitva, ma zabszem nélkül a szinte üres buszsávot használva bejöttem a géppel melózni.
Jó volt, csak azt nem értem, hogy decemberben két hét állás után is pöccre indult, most meg bikázni kellett... No majd ellenőrzöm a savszintet, lehet, az a hunyó.
De a fíling jó volt!
érzékeny lelkűeknek nem ajánlott!
http://www.youtube.com/watch?v...
csupán optikai tuning, semmi másra nem jó, sőt, lehet még rosszabb is, de erről addig nem tudok mit mondani, még nem próbáltam
Igazából csak érdeklődtem, nem akarok szélesebb gumikat. Szerintem az a jó amit a gyár kitlált. De azért néha jó elképzelni milyen lenne ha...
igen, a gyári felni. régebb tettem fel róla ide egy képet, amin hátulról látni az övé, és az enyém a 130assal
Jaja, azt néztem már én is hogy a féktartó útban lenne. Amúgy a gyári felnibe lett belenyomorítva?
hát az már nem egyszerüen... kellett kicsit vágni is, heggeszteni is a féktartó vasat
Ezek egyelőre csak nagyvonalak. Idővel lesznek konkrétumok is. Amikor már ott tartunk, szoktunk írni résztvevős listát, csak hogy tudjuk kb hány motor lesz. Figyelgetni kell az oldalt, bár még korai, de olyan jó álmodozni!
majd azokra hogyan kell jelentkezni?,vagy majd csak odamegyek a rajt vonalhoz azt GO?
Egy francia tesztet láttam a YouTube-on elég fincsi biciklis-nek tünt 106 pacival.
A francia tudásom nincs a toppon de a vigyorgó pasi aszondta neki kellene.
A 150-es hogy ment bele?
havernak 150es van, szerinte az jobb mint a 130as, és elég bártan szeli a kanyarokat, jobban mint én a 130as contigoval. ezt még nem próbáltam, nem akarom bepiszkolni, majd ha felszárad
Nézz(etek) át az AKMT-s oldalra, vannak 2010-es tervek. Lehet csemegézni.
Szerintem még a kistestvér R-es változatát is kevesen tudnák kihasználni.
És a menettulajdonságok?
beraktam a múlt héten a 140/70es gumit , egész pofás, észre venni ám a különbséget
Azt már kinéztem de csak a street R-t matt feketében. Ezresre még kevés vok.
V2-ben tényleg frankó az 1000-es naked, vagy pl egy speed triple?
kis kiegészítés: A gixxer és a krómtól csöpögő csopperek...