A Mátra cca ugyan olyan. Ahol én még jártam az Lepence meg Dobogókö- még rosszabbak.
Sajnos az új hornetre nem volt időm. Apám ez a teszt nem olyan kis tingli-tangli téma volt! A felvezető mocis srác szervízes volt, látta rajtunk elég jól megyünk, ezért húzta a timpót... egész konkrétan az RR-el 230-at... a varával csak 2 kilót!
De az öreg 5 gangos cb is belevert a 2xx-be! Tudom, most mindenki felelőtlennek tart - bla, bla, bla -, de higgyétek el, most legalább egy pici képet kaptam a gépekről. NAGYON finom gép mind, még a vén CB is. Olyat lehetett keresztbe csúsztatni - driftelni - a 2-esben 2000-ről, hogy döbbenetes! Persze kellett hozzá a fos macadam gumi is, de azért lehetett finoman kontrollálni a csuszit. A CBR eszméletlenül fordult és olyan volt, mint egy robogó - legalábbis olyan könnyű volt! DE a Varaderora teljesen beállt a répám - nagyon az én méretem és mint egy csillaghajó úgy lehetett vele menni! ÁÁÁ, nagyon jó kis teszt volt... Bocs ha hosszú voltam, de még mindig jól esik belegondolni.
Kalinyíktá!
Igaz csak néha van nyitva (?) legalábbis úgy hallotam hogy leszokták zárni