Sajna az áttételt nem tudom, de úgy nézem zsokec megmondta már a frankót. Viszont egy kérdés. Véletlenül nem a Műegyetemen tanulsz? Dettó ugyanilyen GS400 at szoktam látni időnként az E épület előtt. Amúgy meg az is lehet, h csal az órád, az Mz-m azt hittem nem tud 110-nél többet menni, és lemértük haverommal, jött mögöttem kocsival, és kicsit több mint 135 volt a vége. Meg hát elvileg kicsit gyengébb, gondolom máshogy hangolták az áttételt is.
Picit nyomva a váltókart és egy nyeletet kiengedve a kuplungot simán beleugrik az egyesbe.
Mindnél műkszik.Oktató mondta.De nem vadén módon csak finoman.
Hát valamivel tömd be . Meg nézzél utána, hátha valahol van "raktáron".
Nekem már fel sem tűnik, hogy párás kicsit, de persze lehet, hogy a téli álom alatt kiszáradt, majd megnézem, ha megyek haza melóból
Van valakinek rajtam kívül gs400-as?Mert sokban egyezik az 500-al.Az enyém 6.-ban 6000-nél csak 100 at megy.Vasárnap vettem elő és most először mentem vele nyélgázon:165 volt a vége 2személlyel lejtőn.10000-pörgött ki.Egyébként nekem10500nél kezdődik a piros és csak 11500-ig tart.Vagy ennyit jelet a 100 Cm3?Forgalmiba 38KW van.Az lenne a kérdésem hogy a 400-nak mekkora a gyári áttétele?Nekem15/42.Az 500-nak elől 16de nemtom a hátsó mekkora.Jó lenne nagyobb utazó,és kissebb fogyasztás is .V Lehet,hogy lecserélném 500-aséra.
én mikor szedtem szét az órám, egy istenért sem birtam leszedni a km óra számláló csavarókáját, ugyhogy, egész extrém módok oldottam meg a problémámat
nektek meg magától leesik
Szerintem nincs .
Miután megvettem, nekem is azzal kezdte, hogy kipottyant az első nyáron. A műanyag tekerentyűt és a bele való csavart is rendelni kellett, a az egyikre kettő, a másikra három hetet vártam csak ...
Ha jól emléxem kettes csavar kell bele, ami több is volt apunak, de egyik hossza sem stimmelt .
Na szóval mielőbb szerezz be olyan cuccot, nekem bepárásodott a néhány hét alatt az óra belülről .
ojj az elmult pár nap érdekes hozzászólásokat olvashattam
mivel szar a gépem (meghalt a wincseszter ) így csak havernál kerülök netközelbe, motorozásba fojtom szabadidőm és észrevettem h eltűnt a Km óra nullázó, vagyis a napi számlálót nullázó műanyag bordás tekerentyű, benézek és látnom a réz félkör alakú tengelyt
gondolom senkinek nincs ijen feleslegbe
Tudok valakit akinek talán van egy eladó GS-e, ha jól emlékszem 2001-es, szépen fel van újítgatva, 600ezer körül mondta az árat, de a héten kifaggatom, esetleg adok linket ha fent van valahol a gép, vagy telefonszámot.
Hátha másvalakit is érint rajtam kívül...
Ezt néztem ki: http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
most írt vissza nekem a csóka, hogy 40 dollár a szállítása a cuccnak, és rápasszol a 2000-es, csutkakormányos verzióra is.
szóval cakkpakk 13.700 Ft-ért az enyém.
szerintetek megéri, vagy nézzek körül itthoni bontókban? (melyik, hol?)
Mocic
Bocs,de nem voltam netközelben!Már nem nagyon emléxem a dologra,azt hiszem a difi csimmárol volt szó!Azért a szivatás az rám vonatkozott,mert össze-vissza tologattak,hogy majd igy majd ugy, esetleg!Volt amikor szerda reggel 10kor könyörögtem a csajnak,hogy adja oda a maradék csimmát a keddi (16.000.-)akciós áron,de nem!Csak 21.000.-ért adta volna oda,mert indok:"Több maradt,mint 2db!" Következö héten leakciózták 12.000.-re,de akkor meg megint nem adtak,mert a netes vásárlókat csak a maradékból szolgálják ki!Hozzáteszem akkor megint nem maradt!Erre azt az indokot adták,hogy miért nem mentem fel érte!
Azért mert arra sem voltak képesek,hogy ha elindulok 160km-röl,addig elrakják!Potyára meg nem szerettem volna kidobni 8000.-et!
Mindnél műkszik.Oktató mondta.De nem vadén módon csak finoman.
MONNNNYON LEEE!
" Odaát" valami olyan hülyeségeket olvastam, hogy csak na.
Kinek a kis buta bukóbavalójában fordult meg olyan csacsi gondolat, hogy ELMARAD AZ ÉVADNYITÓ GURIGA HOLMI ESŐ MIATT?
Nekem már fel sem tűnik, hogy párás kicsit, de persze lehet, hogy a téli álom alatt kiszáradt, majd megnézem, ha megyek haza melóból
nektek meg magától leesik
nebasszfel..agyam eldobom
kinyomom sziloplasztal oszt jóvan,
igaz a mondás ha nincs elég bajod nősülj meg vagy vegyél motort
Miután megvettem, nekem is azzal kezdte, hogy kipottyant az első nyáron. A műanyag tekerentyűt és a bele való csavart is rendelni kellett, a az egyikre kettő, a másikra három hetet vártam csak
Ha jól emléxem kettes csavar kell bele, ami több is volt apunak, de egyik hossza sem stimmelt
Na szóval mielőbb szerezz be olyan cuccot, nekem bepárásodott a néhány hét alatt az óra belülről
mivel szar a gépem (meghalt a wincseszter
gondolom senkinek nincs ijen feleslegbe
Tudok valakit akinek talán van egy eladó GS-e, ha jól emlékszem 2001-es, szépen fel van újítgatva, 600ezer körül mondta az árat, de a héten kifaggatom, esetleg adok linket ha fent van valahol a gép, vagy telefonszámot.
Ezt néztem ki:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
most írt vissza nekem a csóka, hogy 40 dollár a szállítása a cuccnak, és rápasszol a 2000-es, csutkakormányos verzióra is.
szóval cakkpakk 13.700 Ft-ért az enyém.
szerintetek megéri, vagy nézzek körül itthoni bontókban? (melyik, hol?)
Ha van valakinek eladó GS-e az szóljon nekem!Lehet tudok egy vevöt!
Bocs,de nem voltam netközelben!Már nem nagyon emléxem a dologra,azt hiszem a difi csimmárol volt szó!Azért a szivatás az rám vonatkozott,mert össze-vissza tologattak,hogy majd igy majd ugy, esetleg!Volt amikor szerda reggel 10kor könyörögtem a csajnak,hogy adja oda a maradék csimmát a keddi (16.000.-)akciós áron,de nem!Csak 21.000.-ért adta volna oda,mert indok:"Több maradt,mint 2db!"
Azért mert arra sem voltak képesek,hogy ha elindulok 160km-röl,addig elrakják!Potyára meg nem szerettem volna kidobni 8000.-et!