Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyémben is 20ezer lett volna,csak a Hungaroringre menet elszakadt a spirálom,igy csak 19965km van benn!
Biztos a bejáratáskor lett az enyém elrontva!Az 1éves szervizén nem volt 800km benn,ugyhogy ezen nem csodálkozom.Viszont nekem meg tök minegy hol megyek 5 alá nem megy le!11 litert tudok tankolni max és ezt 210km,ként kell tennem,mert akkor rakom tartalékra!
5-5.5 liter eszik? Azt meg hogy?
Akkor valamit nagyon rosszul csinálok! Országúton akármit csinálok, 4 literrel járok, autópályán 4,5, de akkor 140 alatt nincs az óra, emelkedőn vissza 5, stb... Mondjuk az enyémben garantáltan 20ezer km van, lévén újonnan vettem
Szép hely!

Mi is jó kis napot csináltunk tegnap: délelőtt kicsi munka, majd jó kis pancsolás a tóban, este meg grillparti! Ma folyt.köv.
Négyütemű 50-es kínai csodarobogón kívül minden motor drágán fenntartható.
Zárójelben hallkan megjegyzem,hogy a GS-nek azért van még mindig ekkora ára,mert mindenki azt hiszi,hogy olcsón fenntartható motor!
Egyet értek a Zolival!Én sem vennék 700ért Gs-t!Attól függetlenül,hogy szeretem öket.Multkor számolgattam,a szervizben a sráccal a sv1000-et.Gumi az enyémre 42000.- volt,sv-re 49000.-!Lánc kb 5000.-rel drágább,a fogyasztás kb nekem5-5.5liter,sv kb 8-9 literrel megy!Olaj 1literrel több a szokásos szürök meg kb pár ezerrel vannak többe!Namármost!Van közte éves szinten 20-30ezer ft különbség?NEM is egy kategória!Aki ment sv-vel az nem fogja a Gs-t utánna elragadónak találni ennyi pénzért.Mindenki tudja,hogy beszarás!
2003-as sv1000 kerül 1-1.1millába, a 2007-es meg 1.4-be!A Gs 2003-as 7-800 ezer,a 2007 körüli meg 1.2 milla!Miröl beszélünk?
A 650-eseket meg olcsóbban adjákű.mint a GS-t?
sportdemon
A 700 tényleg sok egy kicsit érte, ezt nem vitatom. Ennyiért 5 éves GS500F verziót is lehet kapni. Viszont azt továbbra is fenntartom, hogy a GS-t 2/3 pénzből fönt lehet tartani. A gumi lehet, hogy elmegy 20ezret (mondjuk ehhez rettenetesen öreguras tempó kell és betonkemény gumi), de 30ezer alatt nem kapsz értelmes 160-as gumit (újról beszélek), míg én 22-ért vettem zsír új SportDemont, de mindegy, nem fejtegetem tovább, nem akarlak meggyőzni. Egyfelől neked is igazad van.
Nem mellesleg lehet, hogy az ember kezdő, akinek a GS kell, márpedig se az SV, se a Bandit nem való kezdő kezébe.
Ezt ugye mondhatnám a 2003-as GS-re is de nem teszem.Vegyük egyenlőre KP-nak a KM.t.
24-35-eret elmegy a did lánc bármelyiken.Gumi ha túrásabb 20e-ret.Olaj ugyanolyan majdnem árban tehát nem mondanám hogy annyival többe kerül mint amennyivel jobb gépek.És azért a 6k-bandit meg a 7k GS nemigen vannak egy sulycsoportban még így sem hogy némileg drágább a fenntartása.
Ezek még bőven a fizethető túramotor kategória nem gixxer.
De ha valaki GS-t akar 7 kilóért ám tegye.
Azt azért tegyük hozzá, hogy ezeket a gépeket nem is annyiból tartod fönt, mint a GS-t! Drágább lánc (vagy ha nem is drágább, kevesebbet megy el...), drágább gumi, magasabb fogyasztás, magasabb teljesítményadó... Darabonként lehet, hogy azt mondod, nem annyira sokkal több, de összeadva elég szép összeg tud kijönni.
Arról meg ne beszélgessünk, hogy mennyire reális egy 10 év körüli gépben a 15-20ezer km...
Szlovák cigánytelep?
meleg motornak nemkell a szivató, csak egy kis gáz vagy még asse
láttam hogy tegnap is mindíg szivatóztál
én csak akkor szivatóztam tegnap amikor ithonrol elindultam
Nem tudom, de nem szívesen mennék oda
Hol jártunk szombaton?
600-700e közt 15-20e Km Banditot,SV-t lehet találni.Nem lebecsülöm a GS-t de azok jobbal egy picit.

linklinklinklink
Köszi szépen a gyors válaszokat! Majd élőben dől el a dolog úgy is, de gondoltam megkérdezek pár tulajt, hátha látszik rajta már most is valami komolyabb hiba, amiért nem érdemes elmenni megnézni se. Még egyszer köszi! (Ha van még meglátás szívesen veszem)
nekem jónak tűnik sok hozzá az extra cucc, megkockáztatom hogy a km is valós, nekem valahogy gondos gazdinak tűnik szöveg alapján bár erre nem nagyon lehet alapozni
Picit drágállom.
Sziasztok!
Egy ismerősöm most készül venni egy GS 500-as Suzukit. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezeknek a motoroknak van-e valami tipikus hibája, vagy van-e velük általános probléma? Én nem nagyon ismerem a modellt, ezért is kérek egy kis segítséget. A kiszemelt gép ezen a linken található: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs-3748862
A képeken jónak tűnik, tudtommal jó kis motorok ezek. Ha ráértek légyszi nézzetek rá a linkre és írjatok róla valamit. Tudom, hogy látatlanban meg képről nem könnyű véleményt mondani, de most mégis erre kérlek titeket. Köszi a segítséget! Széles utat és olcsó benzint mindenkinek!
nemár meghalt mindeki? nem valami sokat kell vissza olvasni Kérdésem lenne... egy kis lánc csattogás az normális? a lánc és a fogaskerekek is zsír újak és a feszesség is jónak tűnik nekem! más az mitől lehet hogy nem tudom használni a szívatót? mert durrog a motor és leesik a fordulat szám is, elöször kicsit felmegy aztán leesik! mit tudok ezzel tenni?
Bármerre csak menjünk
Szóljatok ha mentek valamerre,elég közel vagyunk egymáshoz.
Akár gurulhatunk egyet, de az még odébb van....2-3 hét kb..! Merre felé gondoltad?