Hát, ha ennyivel praktikusabb a műbőr, akkor jó. Esetleg gumiszövet? (vagy most neked olyan van?)
(A nagyseggű feka lotyóknak nem kell szilikon, anélkül is jó csattanósak... )
Tündérmazsoláim!
Nem akartam még megosztani, de nem bírok magammal!
Igen igen boldog tulajdonosa lettem egy ezredes-nek ( 大佐 ) Yamaha YZF Thunderace 1000 R
Van mit rajta csinálni, mert kb. 3 éve meg sem moccant a vizsga is lejárt........ De elvileg 2-3 hét és RESZKESSETEEEEKKK !
JUPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
430-ért sikerült eladni. Jelenleg úgy néz ki hogy autó lesz, aztán majd ősszel vagy jövő tavasszal lesz motor. Elég sok minden szóba jött már: enduro (250 2t, vagy valami nagyobb 4t), utcai motorok közül meg amire pénzem lesz az pl szr660 (régi nagy álom és autó mellett már nem szempont az utascipelés), tl1000, thundercat.
A Bálintnak irtam az elsö felét irni!
Bocsi!
TAMÁS!:
Ez is mübör lesz,mint a gyári,mert több oka is van.
1. a bör megázik és kuka!
2. megsüti a nap és kuka!
3. könnyen reped
Legalább is a fickó ezért nem dolgozik börrel!
Ja és a gyári meg gumi!
Aszongya!
(Tamás )
4000 Ft nagyon jó ár. Kíváncsi vagyok, a bőr mekkora felárat jelent?
Nekem is nyomja a fenekem, de főleg azért, mert nagyjából előrecsúszok a nyeregben, ami ugye elől kisebb, így sokkal kevesebb felületen érintkezek vele. A műbőr pedig izzaszt és nem olyan szép.
Bálint köszi,emlékeztem erre az ülésre!Felkerestem a srácot sms-ben és megkértem,hogy segitsen emailben.
Amúgy a kárpitos 4000.-ért csinálja meg piros fekete mübör van neki,meg üléshab!Nem hiszem hogy nagy durranás lesz,de a valagam nagyon töri pár óra után!Lehet,hogy sikerül kicsit kényelmesebbre csinálni,akkor már jól járok.
Lánccal kapcsolatban mik a tapasztalatok, elég a 40LE teljesítményhatárig ajánlott, vagy érdemesebb megvenni a 75LE-ig ajánlottat? Futásteljesítményben mennyivel tud többet a nagyobb tűrésű?
Én kaptam árajánlatot ülés áthúzásra, 6000 Ft-ért, de ott a szivacsozást nem vállalják. Esetleg megvenni a szivacsot, és saját magunknak kivágni a megfelelő formát, méretet?
Bocsi, hogy bemásolom mégegyszer, de sajnos kezd akut lenni a problémám:
"Plexi karcok eltűntetésére todtok ajánlani valami "csodaszert"? Esetleg ha valakinek van egy kis felesleg, el tudja küldeni postán vagy tudunk találkozni (Budaörs)?
Ilyen mindenféle általános polírozót nem merek rákenni, félek tönkrevágja."
Érdeklödnék.
Végzett valaki az ülésen valamilyen átépitést?Az elsö rész kicsit töri a tököm,hátsón meg a csajom elörecsuszik!A kárpitos megcsinálja a huzatot is,de a habot még pontositani akarom!
(A nagyseggű feka lotyóknak nem kell szilikon, anélkül is jó csattanósak...