Nekem a városi használattal simán min. 5l-t eszik, túrán lemegy 4-ig is, ha kellemes 90-100-as a tempó (eddig a legkisebb 3.6l volt). A fordulat nekem városban 2500-4500 tartomány (néha 1500 guruláskor, meg elforog 8000-ig gyorsításkor), sajnos azonban városban nem annyira ez a lényeg, hanem a folyamatos gyorsítás-lassítás. Gyorsításkor ugye függ a csuklótól, de nehéz itt spórolni, ha a forgalom ritmusát tartani akarod, lassításkor pedig a karbi miatt nem zár le, mint az injektor, vagyis akkor is fogyaszt, ha motorfékezel, egyedül az ismert útvonalon az ismert és így kiszámított lámpaváltás, így a közel állandó sebesség segít, de azt meg a forgalom nem engedi általában. Nekem meg most az is közbeszól, hogy élvezem a plusz lóerőket, olyan jó gyorsulgatni...
Kár, hogy nem hozták ki a GS500-at injektoral, szerintem iszonyat jó kis gép lenne erőben és fogyasztásban!
amugy a mai napig nemtudom hogy ezt hogyan számoltad ki
én ugy szoktam hogy mindíg telenyomom a tankot aztánn megnézem a következő tankolásnál hogy mennyi megy bele
Szia! Én hétfőn voltam az okmányirodába, szerdán reggel felhívtam őket, annak ellenére, hogy azt mondták, hogy 3 hét, és azt mondták, hogy mehetek érte, kész van! Szóval nyugodtan próbálkozz! Hívd fel az okmányirodát ahova küldik majd ha kész van, és kérdezd meg, hogy megvan-e már!
jah értem, igen én is erre alapozva váltottam 5 ezernél és mentem csak 90-el! de lehet hogy a város megnyomta a fogyasztás a melegítések meg az el indítások , legalább is remélem
Nem erölködik az, már 2,5 e-től sem és gyorsitáskor kapásból 3,5 felett vagy. Én egyébként azt írtam, hogy ha nem gyorsits csak simán gurulsz, akkor nem kell magas fordulat. Azért akárhogyis : minnél többet forog a motor annál többet fogyaszt.
épp azért nem forgattam el főúton sem mert a 90km/h olyan 5 ezer körül van, ezért elvileg nem erölködött a motor sehol, de meglátjuk máskor máshogy vezetem
Pl. azzal, hogy el mered forgatni egy kicsit tovább is, mint 5ezer, meg lakott területen belül 4ezer körül járatod folyamatosan (itt fogyaszt a legoptimálisabban). Nekem 4-esben 4ezret forog 60-nál, az pont jó is.
Szerintem sok. Nekem amikor olyan volt, hogy szinte csak Budapesti belvárosi dugók (igaz, a külvárosban lakom és ott nincs forgalom) + kicsi autópálya, akkor 4,5 volt a legtöbb.
Vegyesben 4,3 körül, de akkor is 110-120-as utazó.
Sima túrázva 4 liter, de ezt akár 2 személlyel is. Az utazó 110-120.
szerintetek a 4.8 -as fogyasztás? 40km főút 90km/h-s tempó és 60 km városban császkáláshoz jó? úgy hogy direkt mindig elváltok 5-ezer elött és nem engedem 3,5 ezer alá a fordulatot
Ha annyira mennél jövő péntekig, simán próbáld ki rugó nélkül! (Meg persze a tű, az alátét és műanyag gyűrű nélkül, ami ott van, azokat rakd el biztos helyre.) Én vagy két évig használtam úgy, hogy egyik tű sem volt a helyén, hanem a rugóval együtt fent pihent a membrán tetején, simán működött, csak tovább kellett hidegen szívatóval járatni (kb. 5 perc), amíg be nem melegszik.
Nekem a fordított helyzet volt amúgy, 35kW papír, lyukas membrán. De nemrég orvosolva lett, a lyukak betömve.
Az mikor van?
Kár, hogy nem hozták ki a GS500-at injektoral, szerintem iszonyat jó kis gép lenne erőben és fogyasztásban!
én ugy szoktam hogy mindíg telenyomom a tankot aztánn megnézem a következő tankolásnál hogy mennyi megy bele
Gratulálok a vizsgához!
Tomi
Vegyesben 4,3 körül, de akkor is 110-120-as utazó.
Sima túrázva 4 liter, de ezt akár 2 személlyel is. Az utazó 110-120.
A kábeltévé és internetcsatlakozásokon keresztül kapták a végzetes lökést!
Nekem a fordított helyzet volt amúgy, 35kW papír, lyukas membrán.