Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már nem is csodálkozom! 2 hetente jön elő az olaj-téma. Jövő hétre a gumit jósolom...
De hát tényleg erre van a fórum! Bár kb 30 oldalaként ciklikus...
És te a szelephézagoló korongokkal vagy 3 hétig agyaltál rajta
Nem baj elbirja a forum, még papirba se kerül
Elnézést, nem sűrűn csináltam még ilyet, nem tudom milyen következménnyel járhat.
És nem is egy oldal
van közte láncos, meg snowboardos is
Most nemár, hogy tényleg 1 oldalt teleírunk azzal, hogy 2,6...3 liter kell...
2000km-el ezelőtt vettem, most esedékes az olajcsere. Meg hát a többi is lassan szükséges, csak nem akarom a végére hagyni, hogy Sifokon a jó kis nyaralóbarát árakon kelljen vennem.
A 2dl-en meg azért filózok, mert ha hiányzik 2dl belőle plusz még nyáron a 35fokos kánikulában használom, aztán pedig Ausztriában csavarok bele 2000et, nehogy utána kelljen venni, mert akkor már egyszerűbb most venni.
Per pill meg plátói a szerelem... a moci Siófokon, én meg Szekszárdon
De akkor szerintem az lesz, hogy holnap hívom a boltot ahol rendeltem, és módosítjuk a csomagot, úgyis csak kedden adják fel.
És vannak már kiszemelt típusok?
Na, én már öreg vagyok, de szétcsúszok!
A nívó által jelölt szintig tötsd!
Ha, egy motor fenntartásánál 2 dl olaj játszik NE TARTS motort! Bocs...
Én mindig a 4 literes csomagolást vettem. A maradék meg jó volt legközelebb. Aztán ha már sok maradt, akkor csak 2 litert, és kezdődött a körforgás elölről.
Az ásványi az ásványival keverhető, főleg ha mindkettő 15W-50-es.
Az RK is jó minőségű lánc. A gyárban is hol ezt, hol a D.I.D.-et teszik fel. Egy a lényeg, hogy gyűrűs legyen - 0 vagy X már mindegy. MINDIG szettben cseréljük! Túrd meg a netet, elég sok helyen árulják: nagyvas, pinkmotor, stb. Itt is a méret a lényeg, asszem 520-as lánc és 110 szem. Ha jól emlékszem.
Most vetted a motort?
A sima GS-be is belerakom mindig a kerek 3 litert, az F-en meg van plusz olajhűtő is.
Valahová amúgy rá van írva a blokkra közel a betöltőnyíláshoz a pontos mennyiség, nekem 2900cm3 van odaírva, és ez valószínűleg nem a lökettérfogat!
Remélem, de ha rá kell tölteni akkor ahhoz kell vennem úgyis még 1 litert.. Tehát mindegy, hogy most, vagy akkor veszem meg. Szerinted akkor inkább érdemes még 1 litert venni és nem kevergetni?
2,9-el tutti meg lesz a minimum, lehet menni vele, oszt rá lehet tölteni.
És az a projektem, hogy a maradék fuchs olajat keverjem nagyon perverz?
Na akkor már lövésem sincs... ha tegyük fel, hogy 2,9 kell bele beletolom a 3litert..Minden frankó.
Ha meg a 3,2 kellene bele, akkor 3litert rakok és a 2dl hiányzik... Mi történik?
Már tényleg nem tudom mit tegyek.. gondolom a linket a totalcarrol néztétek.. de passz.
Én 2006-os Owners Manuelból néztem : GS500/F van ráírva
Igaz van benne tankrafutó üléses kép GS-ről ami 2001 elötti:-((
Lehet hogy nem vették olyan komolyan a változtatásokat ?
Nem kötöszködés, de megnéztem az oldalt és az F-nél ahol a 3 kép van ott nincs adat írva, ahol meg a hosszú lista van az a gs500E-re vonatkozik már.
Bár tény, hogy sokkal jobban örülnék ha csak 2,9 kellene bele. Estleg valakinek konkrét tapasztalat?

Zsolti
Tudod mit?
Tegyél bele 2.9-et azt nézd meg az olajszintet pár perc járatás után!Nekem ez be szokott jönni!
Nekem arra havonta kell mennem,mert a mecsekben szeretek kanyarogni!Orfü után meg Pécs közt.
Engine oil capacity:
2,9 liter (3.1 US qt.)

Engine oil capacity (without filter):
2,6 liter (2.8 US qt.)

http://www.suzukicycles.org/GS...
Ha ez nekem szólt akkor esélyes lehet! Pont akörül voltunk egyet Abaligeten és környékén tekeregni.
Kezdem úgy érezni, hogy kicsi a világ?
Na ez passz.Nem szoktál Kakasdon motorozni vele?Egyszer láttam ott egy ilyen gépet.Kb 2 hónapja.
A Snowboard lehet érdekelné egyik barátomat, esetleg részletekről mit lehet tudni? Meg 1-2 képet ha esetleg tudnál betenni.

Köszi
Ja kb 2003-ig a gs-ek is DID-el készültek,aztán REGINA lett belöle!
a neten 3,2 litert írtak.
http://totalbike.hu/tesztek/gs500f/
Mert az f kapott egy olajradiátort is.
Mai világban a fene sem tudja!Meggyözödésem szerint a jó csajokat kilónozzák lombikban és a gazdag fószerek ott válszthatnak egy katalógusból a buxájuk szerint!