Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20 fok körűl?
Én 10 ig simán ezt hordom a városban pulcsival, vagy egy bomberrel !
sziasztok egy gyors kérdéssel fordulok a tapasztaltabbakhoz:

Teljesen hirtelen jötten meghívott egy kedves barátom magához svájcba. Jövő héten leszünk gyermektelenül, így az időpont adott, addig kellene kicsit összekapnom magunkat: hol tudnék olcsón használható esőruhát venni (tudom, mostanában is volt ez téma, csak most annyira izgulok, hoyg még visszaolvasni is elfelejtettem ), illetve vajon egy ekkora útra (esztergom-bern 1150 km) mit vigyek magammal? A paripa rendben van, még a 11ezres szervízre pont haza is érünk 1 liter olajat azért gondoltam, meg esetleg egy motoros nacit magamnak (asszonynak már van), hogy mégse farmerben nyomjam végig :)

de minden javaslatot-ötletet örömmel fogadok :)
nekem semmi bajom a halott bogarakkal a mellemen
vagy be kell menni abba a mosóba ahol pörögnek a kefék
á, mit mosógép!
az túl sokat fogyaszt!

gőzborotva a megoldás.
benzinkútnál 200-ból megúszod, és hazafelé, kánikulában még meg is szárad, és a protektorok visszarakásával sem legózni.
azt legalább 10 perc alatt le lehet törölni
de a protektorba beleragad
montam már hogy vegyél föléje egy cross mezt
aztánn azt csak bedobnád a mosógépbe
a bőr ruha is
motorozz kucsmába meg subába
ezt cáfolnám, nem izzad bele az ember ha megáll , csak a vesevédőnél és a gerinc védő részén de ez motorozás közben is így van ugye a szoros illeszkedés miatt
meg minden motorozásnál 1 kg bogárral lessz nehezebb
nekem van még hozzá ilyen nagyon szeretem, mintha polóba nyomnám de mégis jóval többet véd mint egy kabát és jól néz ki a zseb hiányzik egyedül
jah é is megnéztem egész jó nem is értem hogy nem vettem észre eddig, mármint a két kampót
Városban, kánikulában a legjobb! Nekem egy Rush-M van, bár nem passzol tökéletesen, de nagy melegben önmagában, télen pedig a Cordura alatt (az persze protik nélkül) is bevált.
Nem csak nyárra jó..este pólóval kombinálva valóban hideg, de ha hátizsákban legalább egy pulcsit visz magával az ember akkor rövid (max50km) távra még 20 fok körül is jó.

személy szerint leggyakrabban utason "használom"... persze ha jó méretben. Így meg egy szélálló akármilyen nem lobogós dzsekivel párosítva már kellő biztonágban tudhatom az utasom. Akárkit is viszek hosszabb távon utasként az a minimum, hogy ő is legalább úgy fel legyen protektorozva mint én. Így érzem fairnek
Szia! Nekem van protektor ingem. A múltkori iszonyatos kánikulában különösen jó volt. Bár ha lámpánál álltam még abban is melegem volt a protektoroknál. Én nyárra mindenképp ajánlom.
Nem gondolom, hogy olyan oriási különbségek lennének.
valaki valakit valahol : mit tud javasolni bukócsőügyletben. /Honda CBF 500/
néztem ebay-n, lenne is jó áron, de látszik, hogy már megzúzták.
a Sima féléről is van már ajánlatom, meg még egy kisiparostól.

de azért én még keresném az optimálisat.
szóval?
Szia!

Nekem van! Jó cucc, irígylik is melegben és tényleg megvéd. Nem tépi szét a szél, ha kívülről veszed fel a ruhádra, kényelmesnek is mondható. Az enyémnek talán annyi a baja, hogy a könyökén lévő protektorok felszívják a vizet és hűti a könyöködet.
De ez vajon milyen, a B-Starhoz képest?
Erre most nem mindenkinek kell reagálnia !
Akkor hazudós vagyok! bocs!
Olcsóbban nem nagyon fogsz kapni.
Mit gondolsz, honnan jött a kérdés?