Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, ma kicseréltük az első telo szimeringeket és a jobb oldalon hiányzott a rugó és a cső közti alátét, ami a rugóra fekszik fel.
Ezen az ábrán a 20-as alkatrész.
első teló robbantva
Most befaragtunk egy kis szörnyet (de ezzel inkább nem megyek sehova :) ), még nincs feltöltve olajjal, mert azt persze szomb-vasárnap nem kaptam fork oil-t (15W-set kap a kis 82 kg-os testemhez), de ha valaki megmondja hol keressem ezt is a kis alátét szerű bizbaszt, örömmel köszönöm!
Egyedül az volt elsőre szopás szagú, hogy nem tudtuk kiszedni a régi szim-et, csak ha teljesen szétszedtük a telót, de összerakáskor az alsó csavarnak belülről kellett ellentartani, kellett is eszkábálni egy egy hosszú szárat, hogy végignyúljunk a telón és ellentartsunk... vicces volt, ha nem profi szerszám hegyek között csináljuk, biztos szemen szúrom magam egy kötőtűvel!
pfff... itt tartunk....
Személyi elég..............az új mostani kártyás.
Sziasztok!

Horvát határon el szokták kérni az útlevelet? Mivel még nem uniós tag, így a személyi gondolom kevés. Vagy nem szaroznak ilyennel, és átengedik a magyarokat?
Nem, mert Én DU. fél 5-kor indultam Pestről az M5-ön zúzva Röszkéig! Fél 8-kor már áltt a sátram Adán, Szerbiában a 2 sör után!
Nyáron érdemesebb bele 15W 50 -est rakni, meg ezt kevésbé csipegeti majd, keresd meg itt a gs fórumon a GSTeddy-t és a profiljába minden le van írva a gs-ről mi kell bele stb...
még mindig megvan az elsőkerék!nem kell valakinek?tárcsa az nincs.
A gépkönyv 10W40 -est ír. Ha ezt használod, a motorolaj kevésbé fog károsodni a tépi állás alatt ha nem eresztenéd le.
Ettől függetlenül itt a klubban sokan eltérnek ettől. Majd ők is elmondják tapasztalataikat.
Igen ez normális, ha nem aludna el, az lenne a problémás.
Lenne meg egy kerdesem.MIlyen olajat ajanlotok a 93-as gs-be?
A 93-as GS500 E tulajokhoz szol.Azt szeretnem kerdezni hogy a fogyasztas kb Atlagba mennyi szokott lenni.
Sziasztok!Most a mult heten vettem egy GS500-ast,es azt akarom kerdezni hogy az normalis amikor elforditom a kulcsot kigyullad az olalampa de miest beinditom elalszik?
Valaszotokat elore is koszonom.
Akkor nem ők voltak!
Hogy a fenébe lehet másnak is olyan masinája!

Erik Szerbiában van.
ERIK
Veletek találkoztam ma 11-12 óra közt a Sóstói - Balatonvilágosi elágazásnál?
Egy bandita meg egy GS500F, közte meg egy nem láttam motor volt!
:D nagyon köszi, meg is lett, zsír.... most meg 15w lengéscsill. olaj kell, mert az nem volt,... csak 5, meg 20 w....
Most keresek vasárnapi boltot, ahol lehet...
Szerintem olyan profi, hogy megfordult és elindult visszafelé...
A Shox-nál sanszos....
A tag már az esemény előtt is eshetett,mert el van hajolva a fékkar.Úgy látszik,nem tanult belőle.
Tényleg ! Mi ebben a különleges ?
Én álló helyzetben, vagy max. 0.5 km/ó sebességnél
kb 3 hetente megcsinálom !
A keresztbecsúszóson szikrázik a kipuff.Úgyhogy szerintem kakukk.
Kiemeli és nincs ember aki visszahozza.
A következőn még nagyon ügyes de merész.
Attól függ, hogy simán kicsúszik alóla, vagy a végén megtapad a hátulja. Ha nem tapad meg, akkor békés csúszás, ha viszont a igen, akkor motor és motorosa együtt repül! :-)
Van valakinek ötlete, hol kapok szombaton 51153-01000 cikkszámú, méret :37x49x8/9,5mm FS5, tehát 98-es GS500 első telo szimeringet? :D
Tudom, sötét vagyok, tegnap voltam Louisban és elfelejtettem...ja persze Budapest közelében. (Vasárnap igényem lenne kicserélni :D )
Faszom .....a határnál már eszembe jutott, valami 10 euro párja...
ma meg megint elfelejtettem.... persze olaj is kell...
inkább katapultál mint elesik
Van róla esemény előtti kép is
Emberünk épp elesik.Mi ebben a rendkívüli.