) 12 éves octáviám van. Újonnan vettem..csak én hajtottam. (első és utolsó szalon autóm) Sok 2-3 éves autónál jobb az állapota.Mások szerint túlzottan precízen kezelem a karbantartást és ápolom a kocsit. Nem csak az anyagiak miatt nem cserélem le még egy ideig...hanem az újabb konstrukciók véleményem szerint kevésbé tartósak..és a fenntartásuk is drágább.
kevesebb motor és alkatrésze kerül a kukába, hulladéknak, a talajba.
Mondjuk azt legalább élvezem is mindig
Autok minősége?
NEM cél hogy sok évet kibirjon. Hiszen nincs benne üzlet.
Az az igazi üzlet amikor 3 évente veszik tehát cserélik le a régit.
Azonban egyre gagyibb minden.
Újonnan vettem egy Carisma-t 2002-ben nagyon jó kis gép volt 137000km-t mentem el vele, aztán sajna totálra törték.
Utánna vettem egy Lancer-t no az már annyira nem tökéletes, gagyibb volt az összeszerelése, lógott az első spoiler /gyárilag, elmentem más szalonokba az ott lévőknél is/ a kábelkorbácsok burkolatát lespórolták, /ki is dörzsölte egy vezetékem a rezgés, letestelt és verte ki a biztiket/ s a poén, az anyagminőség sem jó pl. kaszni: jobb háttsó sárvédőiv megrohadt garban teljes idomcsere, ja és még nem volt 3 éves... Ja és 12 évet vállaltak az átrozsdásodásra... És ennek elvileg mindene Japán, a Carisma-t Hollandiában szerelték össze, váltó francia volt