Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt csak a felnivel együtt kaptam majd febr. csere lesz.
Nem szívesen áznék el ezzel a gumival
Hát meg van a eredeti is 1000km van abban a gumiba azzal viszem műszakira nyáron.
Bakker, ma beindítottam a gépet és szomorú, de tavasszal nekem is új gumi kell, horror kocka... kezdődhet a gumivadászat.
Egy ilyenem van még használható állapotban ócsóért ha kell valakinek...
Elég viseltes a közepe.
műszakiig elgurulsz vele,de oda már jobb gumi kell.
Bridgestone Battlax BT020 160/60
Kopott.
Na ez 100% ez a minta.
Valami metzeller lesz.De elég kockás ahogy nézem.
típus alapján ez kéne lenni de mégse az.
Meg van ez az eredeti minta
Hát.............ezen nem volt az oldala túlhasználva.
Még elmegy vagy tízezret
Oké majd pontosan csinálom ha meg lesz a tárcsa.
Szerinted ez a gumi kopott?
A villa befogadja a 160-as gumit,mindkét oldalt simán befér az ujjam.
Köszi a választ.Neked mennyi helyed van a gumi és a villa között?
A kereket gumival vettem de kopott tehát cserélni kel minden képen.
Azért van ,hogy kérdeztem 150 vagy 160 -as gumi ugye a peres a szélesített?
Annyit megér a tárcsa.
150-es guminál már nem kell hézagolással bajlódni,mert nem kerül közel a gumi pereme a lánchoz.Így csak a gs távtartói és hézagolói kellenek,de látszik az hogy hogy adja magát.
Ja 3000 ft a tárcsa
Tudnál nekem típust mondani esetleg?
Miért nemkel hézagoló?Nem a lánckerék miatt van az a gumihoz nincs köze ha igazam van.
Jó az sv tárcsa is ha elég olcsón hozzá tudsz jutni,én legalábbis még azzal használom.Erre a felnire jó a 150-es gumi is és valószínű ha a 160-ast lekoptatom én is kipróbálok egy 150-est,mert úgy írják,hogy a 110esnek 150-es a párja......
Ja és utóbbihoz már nem kell hézagoló alátét a láncfutás miatt.
Csak arra figyelj oda,hogy a 150-es guminak mekkora a névleges szélessége,mert van olyan gyártó/tipus/évjárat/ amelyik a 150 valósában csak pl.:144 mm.Azért ha már szélesítünk,akkor szélesítsünk:)
Sziasztok!
Egy 1985- ös gs 500e vagy gsx 500e- t (már fogalmam sincs :( )) újítok fel.Segítségre volna szükségem. Van közöttet olyan aki esetleg jártas ezekben a régebi típusokban? A probléma a következő: Vettem egy 1985- as évjáratú papír szerintgs500 e, idomok és alvázszám szerint gsx 500 e- t. Kaptam hozzá egy kosár alkatrészt, többek között egy villahidat. Vettem hozzá egy másikat donornak (1985) , ami alvázszám szerint és idom feliratok szerint gsx 500 e (papírok nincsenek).
Továbbá töltöttem le egy szerelési útmutatót ami gs 500- hoz való, minden passzol benne a motorommal.Annak amit először vettem a villahídja nem egyezik meg a könyvben és a donorban levővel, és a kapott alkatrészek között levővel sem. Sokkal filigránabbnak, gyengébbnek tűnik. DE! Ebbe
passzol a 37 mm átmérőjű villaszár, ami viszont nem passzol a donor és az alkatrészként kapott (a könyv szerint hozzávaló) villahidakba. Tehát a donor ésa plusz villahíd egyforma de túl nagy a furat rajtuk, 1 mm-es hézagoló lemezzel
volt beszorítva a donorban, és az plusszban kapottban is benne voltak még a lemezek. És most jön a történetben a csavar. Alkatrész katalógusok alpján ebbe és minden rokontípusába (gs 550 e; ef; gsx550 e; ef;
katana;) 35 mm- es villaszár való! Tehát a gyárinak tűnő villahídba még vastagabb hézagoló lemerzt kellene bele mókolni hogy megszorítsa a szárat. Nem szeretnék hézagolgatni (bár mindkét motor sok kilómétert
ment ezzel a megoldással) de nem akarok kockáztatni a gyengébb (-nek tűnő) - el sem, ha azt nem ehhez a típushoz vagy valami hasonló teljesítményűhöz méretezték. Remélem sikerült értelmesen összefoglalnom a kínomat, ha tudtok segítsetek légyszives. ui: jó állapotú gs első telót vennék, vagy 37 mm- es krómszárat (kiverte a ragya).
Köszönöm.
Milenne ha 150-es gumi van benne mert igy nem igen raknám a kezemet a villa mellé.Ja nekem is jön az sv féktárcsa remélem jó lesz ha te mondod.
mivan-mivan ?
mindenki serénykedik, motojt épít szépít , vagy kimerészkedett
a szélviharba ?
17? az szép.
Akkor úgy látom ennek a projectnek a féktárcsa a legdrágább része.
Még várok a csináltatással és koptatom az sv tárcsát...ahogy nézem ezt is ott fogja ahol kell.