Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmiképpen kérem..............elég masszívusz agresszívusz a kuplung..................hogy latint is bedobjam.
lehet, hogy nem is benzin kell bele, hanem earl gray.....
...14000-nél meg elküld...teázni...
Szögedi kölyök.
Mint hogy egy humoristánk mondotta: "elnézést Sir, ha meg nem sértem, olybá tűnik, ha így folytatja tovább, fájdalom, de szétb@ssza a kuplungot..."
Természetesen nem.Én kérem óvatos vagyok és megfontoltan lassú................13000 nél kezdődik a piros..............csak illedelmes jólnevel ánglius gépnél jelez hogy majdan illő lenne váltani.
És mivel a fent említett vén és megfontolt gépet kímélő emberke lennék hát elvátottam.
öpp, lóerős
ezért nem veszek 400-ért kínált 1.1-es GSXR-t.. írassál át 150 lőerős , több mint 20 éves gépet..aztán a későbbiekben add is el

kilencvenvalamennyi lenne az átírás. Rablás!
Na itt a matek, szo%ás....

http://kalkulatorlap.hu/atiras...
Te is olyan vagy, mint az apám. "A fordulatszámmérőn azért van a piros tartomány, mer' ott kell használni."
Megfelelő gumi kérdése. 3 hete olyan jó volt megnézni mennyinél indul a váltóvillantó...................jelzem 10000 körül 5 ben.
160-nál.
A kipufogóm összekaristolódott, de egyéb nem történt.
Ez még az előző motorommal volt. Pont siettem egy üzletbe, hogy kinézzek egy nagyobbat... elég mókás voltam, a szakadt, retkes nadrágban, hogy "hát, egy nagyobb motort szeretnék."
szerintem ilyen esetben a kutyatulajdonos felelőssége, de van házi jogászunk, ő tuti jobban tudja.....
Ezek szerint a kedvenc motorodnak nem lett baja
kb 30-cal mentem, amikor egy kutya kiszaladt elébem. A kedvenc farmerem kiszakadt, és még a gazdinak állt feljebb, hogy ő nem fogja bezárni a kutyuskáját, akkor szalad ki az útra, amikor akar. Annyit nem kérdezett, hogy nagyon megütöttem-e magam.
50-el nem lehet vagy baj
Nekem télen sose a hideggel volt gondom, hanem a csúszással. Elindulsz Szegedről, Kecskeméten még hideg a gumi.
meg ha nem 90-100-al megy, csak 50-el, akkor mindjárt nem fázik annyira...., igaz 2X tovább tart az út.....
Majd ő elmondja. Én nem mentem vele.
Itt csak 4-5
hétvégén volt 10 fok :D
Oszt mé nem? Olyan mint egy bandit, csak több rajta műanyag, és csutka kormány van
Sándornak nem nagyon tetszett.
Ahogy lesz 10 fok, nógatni is fogom a srácot, hogy vigye a..