Ahol a GS 120-nál szitált be kanyarban, ott ez 140 fölött van
Am sokkal stabilabb mint a GS volt..Egyedül városi suhanásnál lettem lassabb, minden más onroad szituációban sokkal gyorsabb vagyok. Remélem június előtt sikerül a lábtartót is letennem az aszfaltra, igyekszem.. 70-100 között nagyon rezonál így nem olyan jó.. felette meg nem szeret városban menni. Úgyhogy ezzel 50-60nal járok a megszokott 80-90 helyett.., ami talán nem is olyan rossz dolog
Mivel egykorú ás egy kaptafára készült gépek szög ugyanolyan futóműve van a gs-nek mint az xjnek ne is csodálkozz.
Egy modernebb gép ténylegesen jobb vezethetőséget garantál.
És ne a z olcsójános japokra gondolj hanem a jobbakra.
Tulajdonképpen tetszik mert nem rossz, de nem vagyok "szerelmes" belé.. Gratulálnak jobbra balra az ismerőseim milyen szép motor, meg hó meg ha, meg mikor megyünk egy körre stb.. de én mégis csak akkora szenvedéllyel tudok rá gondolni mint egy kalapácsra.. célszerszám, semmi több.
Meg őszintén bevallva kicsit sokat is pörög.. Valamivel 4000-res fordulat fölött van meg a 100-as tempó, áttételezni meg nem lehet
Amúgy vezethetőségre aszfalton olyan mint a GS volt.. nem érzek különbséget (a tempón kívül). Elöl már alig van a majrécsíkból
Nyugi..GS-ből sok van..és ki lehet fogni olyan karbantartott példányt aminek a gazdája annyira fanatikusan motorbuzi mint én...és akkor mellé lőni abszolúte nem lehet..
Jó kis motor ez..és a nagyobb ,erősebb,drágább szaroktól sem lesz extrásabb a magömlésed
Tényleg nagyon szép! Nagyon tetszik! Ha pénzem lenne, biztos kéne, de Sajnos nincs több, akkor veszek inkább olcsóbban és majd folyamatosan kipofozom, nekem tetszően...
Am sokkal stabilabb mint a GS volt..Egyedül városi suhanásnál lettem lassabb, minden más onroad szituációban sokkal gyorsabb vagyok. Remélem június előtt sikerül a lábtartót is letennem az aszfaltra, igyekszem.. 70-100 között nagyon rezonál így nem olyan jó.. felette meg nem szeret városban menni. Úgyhogy ezzel 50-60nal járok a megszokott 80-90 helyett.., ami talán nem is olyan rossz dolog
Egy modernebb gép ténylegesen jobb vezethetőséget garantál.
És ne a z olcsójános japokra gondolj hanem a jobbakra.
Meg őszintén bevallva kicsit sokat is pörög.. Valamivel 4000-res fordulat fölött van meg a 100-as tempó, áttételezni meg nem lehet
Amúgy vezethetőségre aszfalton olyan mint a GS volt.. nem érzek különbséget (a tempón kívül). Elöl már alig van a majrécsíkból
Jó kis motor ez..és a nagyobb ,erősebb,drágább szaroktól sem lesz extrásabb a magömlésed
GSX1100G? hm? az majdnem ilyen csaj nagyobb
..ne tudd meg ameddig kisablonoztam az olajhűtő feliratát....áááááá
Kérj kölcsön...ma teljesen akciós az ára!