Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidd el a lábtartót mindíg le lehet tenni.
"felette meg nem szeret városban..." felette meg nem SZERETEK városban menni
Ahol a GS 120-nál szitált be kanyarban, ott ez 140 fölött van

Am sokkal stabilabb mint a GS volt..Egyedül városi suhanásnál lettem lassabb, minden más onroad szituációban sokkal gyorsabb vagyok. Remélem június előtt sikerül a lábtartót is letennem az aszfaltra, igyekszem.. 70-100 között nagyon rezonál így nem olyan jó.. felette meg nem szeret városban menni. Úgyhogy ezzel 50-60nal járok a megszokott 80-90 helyett.., ami talán nem is olyan rossz dolog
Mivel egykorú ás egy kaptafára készült gépek szög ugyanolyan futóműve van a gs-nek mint az xjnek ne is csodálkozz.
Egy modernebb gép ténylegesen jobb vezethetőséget garantál.
És ne a z olcsójános japokra gondolj hanem a jobbakra.
Hali.most 120-as van elol hàtul 150-es most mennyi levegöt rakjak bele?
A meghirdetem meg eladom között nagy a különbség
Tulajdonképpen tetszik mert nem rossz, de nem vagyok "szerelmes" belé.. Gratulálnak jobbra balra az ismerőseim milyen szép motor, meg hó meg ha, meg mikor megyünk egy körre stb.. de én mégis csak akkora szenvedéllyel tudok rá gondolni mint egy kalapácsra.. célszerszám, semmi több.

Meg őszintén bevallva kicsit sokat is pörög.. Valamivel 4000-res fordulat fölött van meg a 100-as tempó, áttételezni meg nem lehet

Amúgy vezethetőségre aszfalton olyan mint a GS volt.. nem érzek különbséget (a tempón kívül). Elöl már alig van a majrécsíkból
(tuti visszahúz a szíve a gs500-ashoz)
eladósorba kerül....? egy év után (se)
Tán nem tetszik?...már amit vettél?
kb így vettem a mostanit. Októberben lehet, hogy eladó lesz
Na azért ...ha most vásárlás előtt belefutsz egy jó árban és kiemelkedő állapotban vegetáló példányra....csak elgondolkozol...
Micsoda típusok... ezek eddig még valahogy nem kerültek a látómezőmbe - nem vagyok elég motorb.zi.
Nyugi..GS-ből sok van..és ki lehet fogni olyan karbantartott példányt aminek a gazdája annyira fanatikusan motorbuzi mint én...és akkor mellé lőni abszolúte nem lehet..
Jó kis motor ez..és a nagyobb ,erősebb,drágább szaroktól sem lesz extrásabb a magömlésed
Nekem nem tetszik.. főleg a szimpla tárcsa miatt.
GSX1100G? hm? az majdnem ilyen csaj nagyobb
Festés...na azzal is tököltem eleget
Tényleg nagyon szép! Nagyon tetszik! Ha pénzem lenne, biztos kéne, de Sajnos nincs több, akkor veszek inkább olcsóbban és majd folyamatosan kipofozom, nekem tetszően...
A km óra körüli csíkozás (?) se lehetett egyszerű munka. Amúgy az hajszálcsíkozás (festés) vagy ragasztás?
én ilyen csicsásan szeretem
..ne tudd meg ameddig kisablonoztam az olajhűtő feliratát....áááááá
...holnap már nem leszek szerelmes a VX-be....na jóóóó..talán még holnap is..
Nem a politikára gondoltam, még átvitt értelemben sem, hanem a nari "extrákra". :) (Csikozás, a "lapocka" a hengerfejnél stb.)
Ne csináld..kicsit több mint a felét költöttem rá...ez makulátlan
Kérj kölcsön...ma teljesen akciós az ára!
Ha csak a motorom színén múlna a politika...na jó..akkor ami most narancs az legyen hupilila....már tépem is le
Nehéz lesz megszabadulni a sok narancssárgától... (bocs, rossz poén volt)
nah...ezaz...nekem csak 300,330 magassága lenne jó...