A korábbi hosszabb kérdésfolyamomat rövidebbre fogva:
ha a bal henger gyertyája belül szép őzbarna, a jobb oldalié pedig, hát olyan érdekes, mert a belseje sefehér-seőzbarna, a vége viszont sokkalinkábbfehér-mintbármimás, ráadásul a külső porcelánja félig el van repedve keresztben, akkor egy egyszerű páros gyertyacsere megoldja azt a gondomat, hogy alacsony-közepes fordulatnál a motor bedadog, meg időnként szó nélkül belassul?
A D220-at olyan messzire dobja minden SV-s amilyenre csak lehet.Annyira szar.
Nem véletlen hogy az SV-m első tulaja (aki 69 évesen vette szalonban) sem kért belőle.
Mi volt itt este...tömeggyűlés? Mi van vazee nincs csajotok..és itt "izéltek " a neten?
XJ kilenckilla vesemelegítőt azért vegyél fel mert Krissal még szeretne az életben motorozni ..jahh a "bandzsanindzsát" megadom....jót röhögtem
Amúgy lehetne egy GS öttá közös gurulást szervezni.....ecce valamikor...majd......................talán
Akik átépítették nagy kerékre és még kicsi tárcsával használják...azok kapják le a betétről a kilógó darabot mert attól melegszik a tárcsa de kiba mód...
Mielőtt megvesztek bármi akciós cuccost, nézzetek utána rendesen az apróbetűs résznek!
Szerencsére egyik haver gép előtt volt, így meg tudtam nézetni vele a paramétertáblázatban a metzeller tulajdonságait, így a vége az lett, hogy a pásztóy-tól rendeltem meg a sport demon-t...
ha a bal henger gyertyája belül szép őzbarna, a jobb oldalié pedig, hát olyan érdekes, mert a belseje sefehér-seőzbarna, a vége viszont sokkalinkábbfehér-mintbármimás, ráadásul a külső porcelánja félig el van repedve keresztben, akkor egy egyszerű páros gyertyacsere megoldja azt a gondomat, hogy alacsony-közepes fordulatnál a motor bedadog, meg időnként szó nélkül belassul?
Vezetett szervizkönyves
Hmm?
lovi81: Heidenaut semmi pénzért inkább a felnit koptatom
http://www.akmt.hu/gsoldal.htm...
Mint tegnap írtam motort szeretnék, és írtam hogy 350 max. Ha többért nézek tudtok valami jó fiatal mocit? mondjuk megemelem 450 maximumra.
Nem véletlen hogy az SV-m első tulaja (aki 69 évesen vette szalonban) sem kért belőle.
XJ kilenckilla vesemelegítőt azért vegyél fel mert Krissal még szeretne az életben motorozni
Amúgy lehetne egy GS öttá közös gurulást szervezni.....ecce valamikor...majd......................talán
Akik átépítették nagy kerékre és még kicsi tárcsával használják...azok kapják le a betétről a kilógó darabot mert attól melegszik a tárcsa de kiba mód...
..nyahh alvászat..és csáááá
Úgy a közepén nekem is eszembe jutott, hogy kellene ide egy real-time chat =)
TattooedAngel
[90507] tegnap 06:2?
lovi81
[90755] tegnap 23:52
kis grafománok !
Mielőtt megvesztek bármi akciós cuccost, nézzetek utána rendesen az apróbetűs résznek!
Szerencsére egyik haver gép előtt volt, így meg tudtam nézetni vele a paramétertáblázatban a metzeller tulajdonságait, így a vége az lett, hogy a pásztóy-tól rendeltem meg a sport demon-t...
Ha gumi kell, előbb okulj:
Motorgumi jelölések
Ha ezt elolvasod, és ismered a géped, nem nyúlsz mellé az tuti