Hát igen ahogy Kalev is írtam meg te is a tapadásssal nem volt gond kicsit sem egyébként nem 100% os volt, 80-90% os akkor sem ment el sokat tudom de valami valamiért, talán 10.000 ft ért vettem szal nekem megérte
Milyen gumi az? Biztos nagyon tapad, de szomorú, hogy csak addig bírta. Ha jól emlékszem, itt sokan számolnak be akár 20.000-es futás teljesítményről és a tapadásra sem volt panasz? Csak érdekességképpen írom és témafelvetésnek, nem kekeckedésből, kedves barátom. Sajnos minden fillér számít.
igen csoki, mert ez nem szezon függő hanem kilométer
ami fent volt gumi egyébként 10.000-ret ment el, de az életem rábíztam volna, Maxxis sportmax volt vagy mi a csuda , de a pirelli démonnál simán jobb volt, pedig az is egy ki..szott jó gumi
részegységről tudok beszámolni.
hivatalos márkaszervíznél érdeklődtem kiváncsiságból.
"4. Szelephézag beállítás, és karbi szinkron"=
7500Ft/ó és 4 azaz NÉGY órát számlnak fel.
a gyengébb idegzetűek ne olvassák tovább , tehát 28e píííz ! a
munkadíj.
Én nem írom le...mert a regény írásához kiba fáradt vagyok....És ,hogy teljes legyen a kép...úgy néz ki ,hogy nem tudok menni...pontosabban...nem tudok menni,mert a kollégám aki most hétvégén lett volna ügyeletes...tiszta erőből kilépett..amit én tegnap este 10,30-kor tudtam meg.(nem találtam a magát halántékon lövő szmájlit)
...a jó hír viszont az ,hogy hajnali négykor nekiálltam és letakarítottam a Yamit...hogy ne kelljen poros..esőcsepp foltos motorral menned..!
..amúgy meg valaki csessze meg...még akkor is ha a sziámi ikerpár egyetlen segge is hozzám van nőve....majd tiszta erőből védekezni fogok.
Na tehát kész van a motorom, szerdán megyek érte végre otthon leszek, leírom mit csináltak vele és hogy mennyi a végösszeg, csak azért írom le mert kiváncsi vagyok mit haluznak hozzá itt a pesti kollégák meg persze a többiek is akik nem győriek tehát
1. olaj, olajszűrő csere, levegőszűrő csere ( itt az olajat és a szűrőket én vettem)
2. Gyertya csere
3.Hátsógumi csere, a gumi bent van a végösszegbe Pirelli sportdémon 6mm mintával
4. Szelephézag beállítás, és karbi szinkron
5. Teleszkóp olaj csere 15W-sre, (remélem jobb lesz legalább kicsivel )
6. Nyakcsapágy csere vagy mi a tököm
7.Fék betét csere elöl hátul, és fék olaj szintén cserés volt
8. és végül elvitte műszakira nekem a gépet
a végösszeg hetvenezer forint lett anyaggal és szerelési költséggel eggyüt és hozzá teszem nem egy garázsbetyárról beszélünk, hanem hivatalos szerelőről, sztem egy ilyen szervíznél egy Márka kereskedésbe kb 200.000-ret is elkértek volna ....
Autós barátunk a mennybe jut és választhat kedvére autót.
Egy Ferrarira esik a választás. Megkapja, de felhívják a figyelmét az égi országutakon is be kell tartani a KRESZ-t ! Másnap csak nem bír a vérével és versenyre kel egy Lamborghinivel . Büntetésből kap egy Trabit. Próbál alkudni
- De hát a Lamborghini is...!
Kapja is a dorgálást.
-Először is nem lamborghini hanem NÁZÁRETI !
és különben is Ő Főnök fia !
Csak, hogy csökkentsem a bosszúságod fokát írok én is.
1. A két beállós mozgássérült parkolót kibővítették háromra, csak a 3. fehércsíkos felfestését felejtették el az aszfaltról. Gyanútlanul odaálltam, ez a házunk előtt van. Reggelre feljelentőpapír a kocsimon.
2. Motorbiztosítás a Köbénél. Három nappal határidő után fizettem be az éves biztosítást. Az újrakötés után a késve, de befizetett összeget " jóváírták". Ehhez képest még egyszer be kellett fizetnem ugyanazt az összeget. Azzal vigasztaltak: ha nem írják jóvá, akkor kétszer annyit kellene fizetnem. Így lett az éves biztosításom 10.000 helyett 20000.
3 napot késtem a befizetéssel.
A csokival ne állj le vitatkozni a gumicseréről, ő fog nyerni
ami fent volt gumi egyébként 10.000-ret ment el, de az életem rábíztam volna, Maxxis sportmax volt vagy mi a csuda
meg hozzájuk járok már 4. éve szal ebbe van egy kis törzsvásárlói kedvezmény is
7500 négyszer az 30000.
hivatalos márkaszervíznél érdeklődtem kiváncsiságból.
"4. Szelephézag beállítás, és karbi szinkron"=
7500Ft/ó és 4 azaz NÉGY órát számlnak fel.
a gyengébb idegzetűek ne olvassák tovább , tehát 28e píííz ! a
munkadíj.
...a jó hír viszont az ,hogy hajnali négykor nekiálltam és letakarítottam a Yamit...hogy ne kelljen poros..esőcsepp foltos motorral menned..!
..amúgy meg valaki csessze meg...még akkor is ha a sziámi ikerpár egyetlen segge is hozzám van nőve....majd tiszta erőből védekezni fogok.
szerintem nem volt nagyon drága
1. olaj, olajszűrő csere, levegőszűrő csere ( itt az olajat és a szűrőket én vettem)
2. Gyertya csere
3.Hátsógumi csere, a gumi bent van a végösszegbe Pirelli sportdémon 6mm mintával
4. Szelephézag beállítás, és karbi szinkron
5. Teleszkóp olaj csere 15W-sre, (remélem jobb lesz legalább kicsivel
6. Nyakcsapágy csere vagy mi a tököm
7.Fék betét csere elöl hátul, és fék olaj szintén cserés volt
8. és végül elvitte műszakira nekem a gépet
a végösszeg hetvenezer forint lett anyaggal és szerelési költséggel eggyüt
Egy Ferrarira esik a választás. Megkapja, de felhívják a figyelmét az égi országutakon is be kell tartani a KRESZ-t ! Másnap csak nem bír a vérével és versenyre kel egy Lamborghinivel . Büntetésből kap egy Trabit. Próbál alkudni
- De hát a Lamborghini is...!
Kapja is a dorgálást.
-Először is nem lamborghini hanem NÁZÁRETI !
és különben is Ő Főnök fia !
a szíííved hasad érte mi ?
bocs de a megszólítás majdnem lemaradt FŐNÖKSSZZÚR
1. A két beállós mozgássérült parkolót kibővítették háromra, csak a 3. fehércsíkos felfestését felejtették el az aszfaltról. Gyanútlanul odaálltam, ez a házunk előtt van. Reggelre feljelentőpapír a kocsimon.
2. Motorbiztosítás a Köbénél. Három nappal határidő után fizettem be az éves biztosítást. Az újrakötés után a késve, de befizetett összeget " jóváírták". Ehhez képest még egyszer be kellett fizetnem ugyanazt az összeget. Azzal vigasztaltak: ha nem írják jóvá, akkor kétszer annyit kellene fizetnem. Így lett az éves biztosításom 10.000 helyett 20000.
3 napot késtem a befizetéssel.