!
,öltözés és tűz! 11-kor lidl parkoló. Pá!
Van gázpedál is!
. (azért gyorsan rájöttem). Csak nem vagyok hozzászokva ahhoz hogy 15000-nél csere, amikor az autómba majd 40000 km-ig jó. Igaz azon azért több anyag van.
Vagy csak a szánk nagy?
Mert igazából egyikünk sem "iszós"!
no az nem egy normális eset.Véleményem szerint továbbra is az első fékre kell koncentrálni, pláne szélsőséges esetben. Tudtommal a GS-el ugyis messze van az ember a Stopizástol
Ha megnézed a hátsó féktárcsát nem véletlenül kisebb, gyengébb mint az első.
Beiszunk, aztán nem érezzük, ha csíííííííííííííííp!
Aztán a husángokkal meg majd jól agyonvágjuk őket! Persze nem egymás homlokán!
A menet méretére figyelni kell(van táblázat), asszem a miénk 12×1,5-ös, de nem esküszöm meg rá. A fékbetét kb 5 ropi. Nekem itt figyel a tarcsi a garázsban, mert lassan aktuális. Saito típusú. De van a Nagyvasnál is, meg számtalan helyen.
Viszont az éjszakák hűvösek leszenk... hozzon mindenki jó meleg rucit és hálózsákot!
. Pályán más. Nincsenek váratlan piszkok az úton. Tudom hogy nem így "tanítják", de nekem ez sokkal jobban bejön. Érzem a hátsó kerék csúszáspontját, és utána már nekem is az első fék jön. Intenzív fékezésnél persze rögtön húzom az elsőt is, de piros lámpához pl. mindig hátsó fékkel lassítok. Ha utas is van, akkor aztán tényleg nehezen csúszik meg a hátsó, még jobban lehet használni. De kinek mi...
Múltkor már kérdeztem izzókkal kapcsolatban, de azt hiszem nem reagált senki. Most rendelek egy webáruházból, ITT vajon van olyan izzó, amiből össze lehetne állítani a GS készletét? Felismeri valaki mit kellene rendelni? :)
Előre is köszi!