) meg nem váltok kuplungnélkül és elvileg sportmotor
.
Súgom, hogy a Kedves Papa meg ne hallja: Ha a sört elzárjátok előlem, és a borhoz sem férek majd hozzá, meg még ásnom is kell, akkor az igazi bünti lészen!
El is ásom magam...
Csak jól fel kell bátorodni hozzá, és meg kell inni a szaktudást! Majd egyezkedünk... lapát, tervrajz legyen a többi részletkérdés. Bár, két nap alatt nehéz tartós munkát csinálni, de ha sokan vagyunk bátrak, akkor ez nem akadály!
Majd alaktalan medence lesz, úgyis az a divatos...
Csak előb ki kell ásni a medencét...
Persze egy sportmotornál alkalmazott megoldástól nagyon távol vagyok minden tekintetben.
Persze én a sportmotorok szemszögéből látom a dolgokat, de a 4,000 km-es állítástól nem kell fosnod, mert az baromi sok! szóval b***hatod neki durvábban is! jó sörözést!
És fingom sincs, hogy mikor illene húzni normálisan, most tanulgatom a masinát és az ilyen jellegű periódusait.
.
Nehéz ezt így távolból megmondani, de a hozzáértő azonnal levágja, hogy holl állj neki kutakodni. Az olaj csak az egyik vége a történetnek.
Nem vészes a fogyás, egyszer töltöttem bele 1 dl-t és most még egyet. 900 km-em van még a 6000-es szervizig...
Majd megtanulom ezt is!
Hiszen volt a láncba kb 17000 mikor elsőre feszítettem neki....meg nemrég ugy 28000-nél....