Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "szelet" remélem most beteszi a képet.
Sziasztok,

Na a mai nap ezt a szeletet sikerült kikanyarítanom a motorozásból. Egy haver felhívott és kevéssel 11 előtt el is indultunk. én 5-re értem haza. Tardos előtt ettünk egy halat, volt 1-2 hely ahol az út minősége némi kívánnivalót hagyott maga után, pl. a Hilltop Nesmély borvidék szőlődombjairól Tata felé lefelé. Minden jó volt, meg kellett volna állni többet fotózni.
azt is ismerem, jártam már arra, igaz kocsival...... legközelebb az lesz
Meglássuk hogy érek rá hétvégén.
Jövő héten elkezdi nálunk a tetőfedő a munkát, kőműves is jön meg nekem is lesz tenni valóm. Remélem jut idő egy kis gurulásra is!
Legközelebb menj tovább Parád fele egészen Egerig, majd vissza.
Fertő-tó körül gurulás akart lenni de a telcsim nem szereti az írogatást ezek szerint.
Ezt meg Tegnap ettem Dobogókőn (vagy azt már írtam?!)
Na tessék, a rendszámot megint elfelejtettem lesatírozni
folyt: =)
Én meg késve szedtem össze magam, ahhoz hogy 4-re Gödőllőn legyek.

Ezért hát dobtam egy hekk-et Agárdon, de halljátok, tavaly nem volt ilyen drága a büfé: Hekk 1380, főtt kukorica 290, kb 0,5 cm vastag "házi" gofri csokipundinggal és tejszínhabbal (jelzem tenyérnyi volt az egész) 500 Ft.... kész...
Felmentem ma (is) a Kékesre.... Tetszik az út
A kocamotorosok otthon maradtak!
Te hol voltál, végül nyomtál egy Kékest?
Hozzám eljött Sanyi meg Zoli, és sikerült megcsinálni a benzincsövet.
Nagy köszönet érte nekik!
Aztán mi is nyomtunk egy karikát. Fasza "Naszály-ring"
jó lett volna az ötlet, de amikor írtad, már nem voltam gépközelben
na most értem vissza.... senki sem volt 4kor ott, így egyedül mentem
Húúú anyám valahogy mostanában ugrásszerűen megnőtt a női vezetők száma...............két tipus akivel jó lesz vigyázni.

Az egyik az agresszív öntudatos hülye picsa...............úgy megy át előttem a HÉV átjáró előtti zebrán mikor a féltávnál megvárom mintha ott se lennék.........szarik rá hogy a szembesávban elenged engem a jog szerint a másik autó..............ő fontosabb intézkedő ember annál hogy egy gyalogos feltartóztassa rám se néz.

A másik félénk adogatva kormánytekerő néni. Ő sajnos annyira fél hogy semmit nem vesz észre.
Aszittem már vissza sem ment, mert megtetszett neki az egzotikus világ...
Ha már nagyon elegem lesz, megfontolom a tanácsot. ;)
Anyámmal is így volt anno. Aztán apám mondta neki, hogy mától te vezetsz, mert év végén elutazok 1 hónapra. Aztán lám fater elutazott, anyám meg visszaszokott a volán mögé.

Nézz valami olcsó repjegyet év végére, és lepd meg magad egy 1 hónapos egzotikus utazással, valami olcsó országba

Mire visszaérsz megtanul vezetni, és talán 1-2 horpadásnál több kár nem is keletkezik az autóban
Ja, én is azt javaslom neki, hogy vegyen "pótórákat" vagy gyakorló vezetést - mittomén hogy hívják, de így nem életbiztosítás a forgalomban. (Amúgy menne neki, csak az önbizalma a béka segge alatt...)

Így nekem bosszúság, ha megyünk valahova, nem ihatok, mert nincs aki vezessen visszafelé...
Akkor már nem engedném sehova.

Vagy ujra tanítani profiknak.

Mint a motoros tréning.
Van, de lassan 10 éve nem vezetett...
Jogsija van?
Nálunk a kuplung-, fékkezelés már megy - kb. 30-ig, illetve 3.-ba felváltásig. A visszaváltásnál kezdődnek a problémák, ha netán több "versenyző" téved a pályára, főleg.

Forgalomban tanulna igazán, de oda nem bírom kicsábítani...
"szívatnak anyám stop engem is fiam de én élvezem stop"
Hát én nem élvezem.
Na nyergelek, és go! Nézek valami kaját!

Lehet eszek egy Hekk-et Gárdonyban..., legalább megnézem a vizet is...