Na a mai nap ezt a szeletet sikerült kikanyarítanom a motorozásból. Egy haver felhívott és kevéssel 11 előtt el is indultunk. én 5-re értem haza. Tardos előtt ettünk egy halat, volt 1-2 hely ahol az út minősége némi kívánnivalót hagyott maga után, pl. a Hilltop Nesmély borvidék szőlődombjairól Tata felé lefelé. Minden jó volt, meg kellett volna állni többet fotózni.
Meglássuk hogy érek rá hétvégén.
Jövő héten elkezdi nálunk a tetőfedő a munkát, kőműves is jön meg nekem is lesz tenni valóm. Remélem jut idő egy kis gurulásra is!
Én meg késve szedtem össze magam, ahhoz hogy 4-re Gödőllőn legyek.
Ezért hát dobtam egy hekk-et Agárdon, de halljátok, tavaly nem volt ilyen drága a büfé: Hekk 1380, főtt kukorica 290, kb 0,5 cm vastag "házi" gofri csokipundinggal és tejszínhabbal (jelzem tenyérnyi volt az egész) 500 Ft.... kész...
A kocamotorosok otthon maradtak!
Te hol voltál, végül nyomtál egy Kékest?
Hozzám eljött Sanyi meg Zoli, és sikerült megcsinálni a benzincsövet.
Nagy köszönet érte nekik!
Aztán mi is nyomtunk egy karikát. Fasza "Naszály-ring"
Húúú anyám valahogy mostanában ugrásszerűen megnőtt a női vezetők száma...............két tipus akivel jó lesz vigyázni.
Az egyik az agresszív öntudatos hülye picsa...............úgy megy át előttem a HÉV átjáró előtti zebrán mikor a féltávnál megvárom mintha ott se lennék.........szarik rá hogy a szembesávban elenged engem a jog szerint a másik autó..............ő fontosabb intézkedő ember annál hogy egy gyalogos feltartóztassa rám se néz.
A másik félénk adogatva kormánytekerő néni. Ő sajnos annyira fél hogy semmit nem vesz észre.
Anyámmal is így volt anno. Aztán apám mondta neki, hogy mától te vezetsz, mert év végén elutazok 1 hónapra. Aztán lám fater elutazott, anyám meg visszaszokott a volán mögé.
Nézz valami olcsó repjegyet év végére, és lepd meg magad egy 1 hónapos egzotikus utazással, valami olcsó országba
Mire visszaérsz megtanul vezetni, és talán 1-2 horpadásnál több kár nem is keletkezik az autóban
Ja, én is azt javaslom neki, hogy vegyen "pótórákat" vagy gyakorló vezetést - mittomén hogy hívják, de így nem életbiztosítás a forgalomban. (Amúgy menne neki, csak az önbizalma a béka segge alatt...)
Így nekem bosszúság, ha megyünk valahova, nem ihatok, mert nincs aki vezessen visszafelé...
Nálunk a kuplung-, fékkezelés már megy - kb. 30-ig, illetve 3.-ba felváltásig. A visszaváltásnál kezdődnek a problémák, ha netán több "versenyző" téved a pályára, főleg.
Forgalomban tanulna igazán, de oda nem bírom kicsábítani...
Na a mai nap ezt a szeletet sikerült kikanyarítanom a motorozásból. Egy haver felhívott és kevéssel 11 előtt el is indultunk. én 5-re értem haza. Tardos előtt ettünk egy halat, volt 1-2 hely ahol az út minősége némi kívánnivalót hagyott maga után, pl. a Hilltop Nesmély borvidék szőlődombjairól Tata felé lefelé. Minden jó volt, meg kellett volna állni többet fotózni.
Jövő héten elkezdi nálunk a tetőfedő a munkát, kőműves is jön meg nekem is lesz tenni valóm. Remélem jut idő egy kis gurulásra is!
Ezért hát dobtam egy hekk-et Agárdon, de halljátok, tavaly nem volt ilyen drága a büfé: Hekk 1380, főtt kukorica 290, kb 0,5 cm vastag "házi" gofri csokipundinggal és tejszínhabbal (jelzem tenyérnyi volt az egész) 500 Ft.... kész...
Te hol voltál, végül nyomtál egy Kékest?
Hozzám eljött Sanyi meg Zoli, és sikerült megcsinálni a benzincsövet.
Nagy köszönet érte nekik!
Aztán mi is nyomtunk egy karikát. Fasza "Naszály-ring"
Az egyik az agresszív öntudatos hülye picsa...............úgy megy át előttem a HÉV átjáró előtti zebrán mikor a féltávnál megvárom mintha ott se lennék.........szarik rá hogy a szembesávban elenged engem a jog szerint a másik autó..............ő fontosabb intézkedő ember annál hogy egy gyalogos feltartóztassa rám se néz.
A másik félénk adogatva kormánytekerő néni.
Ha már nagyon elegem lesz, megfontolom a tanácsot. ;)
Nézz valami olcsó repjegyet év végére, és lepd meg magad egy 1 hónapos egzotikus utazással, valami olcsó országba
Mire visszaérsz megtanul vezetni, és talán 1-2 horpadásnál több kár nem is keletkezik az autóban
Így nekem bosszúság, ha megyünk valahova, nem ihatok, mert nincs aki vezessen visszafelé...
Vagy ujra tanítani profiknak.
Mint a motoros tréning.
Forgalomban tanulna igazán, de oda nem bírom kicsábítani...
Hát én nem élvezem.
Lehet eszek egy Hekk-et Gárdonyban..., legalább megnézem a vizet is...