Nem hagytuk ki, visszacsorogtunk a Vár utcán a Kossuth Lajosra Bakonyszentkirály felé. Nagyon jó fasza az a szerpentin, kint volt vagy 50 motor. A várból csak a ,,visításukat" lehetett hallani.
Szép kis kör!
Úgy látom Cseszneknél pont kihagytátok azt a rövid szerpentint, kivéve ha Bakonyszentkirály felé mentetek vissza a 82-esre Csesznekről. De az se baj, mert arrafelé a többi út is szép.
ja és a 82-esen Eplény felé tényleg nagyon fasza döntögethetős, még nem voltam.
Mondjuk a félmeztelenül gyorsasági motorozós, kici picagatyóban lévő cukcsi csajokat lehengerlős csávóknak gratula! Igazi menő csávók!
Na végre sikerült egy egész napos, igazi élménymotorozós túrát összehoznunk a kedvesemmel vasárnap.
A cseszneki vár lett a cél, 10-kor indultunk és este 8ra már a Monor táblára pislogtunk megint.
Monor- M0-M5-M0 - Biatorbágy- Bicske- Bodmér - Csákvár (fagyi)- Csákberény- Söréd- (81-es)-bodajk- Balinka- Bakonycsernye- Szápár - Csetény- Bakonyoszlop- Csesznek (átöltözés parkolóban és irány a vár) .
Vártól 10 percre van Kőmosó Szurdok, nagyon szép a szikláival, alján a patakjával! Büfésnél (ahol nagyon kedvesen eltárolták a motoros cuccainkat) Hambi+üccsi kombó a ,,túra" után felfrissített.
Haza 82-esen le Zirc - Eplény- Gyulafirátótnál balos- Hajmáskér (gyönyörű ám de omladozó kastélynál fotó)- Várpalota- Székesfehérvár- 7-es főút- Pákozd ( Gabó cukrászdájában Krémes és egy Málnás süti + hideg H2O)- Kápolnásnyék- Martonvásár (szokásos dugó melletti végigcsorgás a lámpáig)- Érd- M0-M5-M0- Monor city. fuhhhhhhh. Naggggyon jó volt!
Nem kellett tankolnom. 380 km. Imádom a GS-em!
És olyat te tudsz?
Én tudok hegeszteni, elvileg trafó is van itthon. Még fater rakta össze egyszer. Kerítést nagyon jól (de nem szépen) lehetett vele hegeszteni, viszont ide az nem lesz elég szerintem.
Nem tudom, olyan 60%-os lehetett talán amikor vettem. Azóta raktam bele 2500-at. Szerintem simán kihúzom vele a szezont, aztán jövőre megint egy ilyet veszek. De az már /60-as lesz, az valamivel íveltebb, és jobban el is fér.
Pont akartam én is írni, hogy érdemes beletenni egy ilyet is, mert ha már ennyit rákölt és mégis ellopják, legyen még egy biztosíték:) Valóban annyi az ebayon, de sztem Ő nem akar kintről rendelni, mert egy ilyen riasztó is 15 kintről és nem 35. Én tuti onnan rendeltem volna és magam raknám be, legalább lehetne bütykölni egy kicsit:) Remélem lesz majd élménybeszámoló a működéséről!
Néztem, beszerelés nélkül 36-ért és 11 a beszerelés, szóval akkor nem olyan drága az itthoni árakhoz képest.
Jogsim meg úgy áll, hogy szerdán megyek forgalomba először. Még kb 2 hét.
Hát....beszerelve 35000 lesz Kicsit drága,de ha tényleg olyan jó ahogy leírják,akkor 1x ki lehet böjtölni Na majd mesélek,mert indulnom kell:)További szép napot!Amúgy neked h áll a jogsi?
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaan pénz;) Nagyon jó lehetett,jók a képek is!Majd 1x remélem lesz egy olyan tali,ahol az összes mocit felrakjuk egy közös képre Jövi7en ha minden jól m1 akkor lehet lesz egy Visegrádi túra...jó lenne!
Úgy látom Cseszneknél pont kihagytátok azt a rövid szerpentint, kivéve ha Bakonyszentkirály felé mentetek vissza a 82-esre Csesznekről. De az se baj, mert arrafelé a többi út is szép.
Mondjuk a félmeztelenül gyorsasági motorozós, kici picagatyóban lévő cukcsi csajokat lehengerlős csávóknak gratula! Igazi menő csávók!
Na végre sikerült egy egész napos, igazi élménymotorozós túrát összehoznunk a kedvesemmel vasárnap.
A cseszneki vár lett a cél, 10-kor indultunk és este 8ra már a Monor táblára pislogtunk megint.
Monor- M0-M5-M0 - Biatorbágy- Bicske- Bodmér - Csákvár (fagyi)- Csákberény- Söréd- (81-es)-bodajk- Balinka- Bakonycsernye- Szápár - Csetény- Bakonyoszlop- Csesznek (átöltözés parkolóban és irány a vár) .
Vártól 10 percre van Kőmosó Szurdok, nagyon szép a szikláival, alján a patakjával! Büfésnél (ahol nagyon kedvesen eltárolták a motoros cuccainkat) Hambi+üccsi kombó a ,,túra" után felfrissített.
Haza 82-esen le Zirc - Eplény- Gyulafirátótnál balos- Hajmáskér (gyönyörű ám de omladozó kastélynál fotó)- Várpalota- Székesfehérvár- 7-es főút- Pákozd ( Gabó cukrászdájában Krémes és egy Málnás süti + hideg H2O)- Kápolnásnyék- Martonvásár (szokásos dugó melletti végigcsorgás a lámpáig)- Érd- M0-M5-M0- Monor city. fuhhhhhhh. Naggggyon jó volt!
Nem kellett tankolnom. 380 km. Imádom a GS-em!
A kis olasz ribanc kényesebb, mint a 10 évvel öregebb GS. Már sokszor írtam, hogy a GS pöcc-röff, a robogó meg...
Én tudok hegeszteni, elvileg trafó is van itthon. Még fater rakta össze egyszer. Kerítést nagyon jól (de nem szépen) lehetett vele hegeszteni, viszont ide az nem lesz elég szerintem.
Meghozta az előbb a postás:)
Ez sem lehet hülyeség.
Jogsim meg úgy áll, hogy szerdán megyek forgalomba először. Még kb 2 hét.
Mennyiért sikerült beszerezni?