)
) lesz sátras parti esSO-éknál. Ottalvós. Jónak ígérkezik asszem.
)
Engem még csak egyszer ellenőriztek 6 év alatt, pedig tavaly óta tényleg sokat megyek....
És ha másért állitják meg akkor baj van.
Én pont amiat az 1-2 idióta miatt nem megyek.......és a túrákon is épp ezért keményítettem
1., rááldozom a szabadidőmet a szervezésre
2., rááldozom a lehetőségeimet (telefon, net, pénz)
ez egy dolog.....mert magamnak is csinálom......
Utána kupporgatok hetekig, hónapokig hogy összejöjjön a pénz - hiszen a szlovén túra is nekem hogy egyedül megyek olyan 60-70.000-be lesz.......és ugye normális melós vagyok Én is......nem újgazdag fasz.
ezután pedig semmi kedvem olyan emberrel menni, aki hisztizik, csinálja a fesztivált.
Az Én szabadidőmet és pénzemet ne kúrja el más a szarságaival.
Ez mindig megvolt mondva , le volt írva......
- Nem várok senkire. Ha más eltud készülni X időre akkor Ő is.
- Nem variálok az útvonalon más kedvéért
- Nem állok órákat egy étterem előtt, mert Ő biza nem eszik szendvicset, csak frissensültet.....
.......a túrákat MAGAMNAK csinálom - és akinek tetszik és elfogadja a szabályaimat? AZ eljön velem és jól érzi magát.
Gurultunk már itt nem is egyszer már közösen.....
Képzeljétek el ha lett volna egy balfasz aki kielőzget.......
állandóan rá kell várni mig felöltözik........mi meg izzadunk a napon........
és cuzamme mindig lenne valami nyavajognivalója.......
Ugye milyen szar lenne?!
Szóval a talákozók?
Csak az alapok.... mindenhol ugyan az a zenekar.....sőt volt olyan is hogy 1 zenekar , 1 napon, 4 találkozón lépet fel......és ugye a legtöbb helyre mindig ugyan azokat hívják meg......
pl: Nemcsak Berry, Blues Company....stb
Nekem specc tetszik a zenéjük - meg is van a legtöbb album, de azért mindhol őket hallgatni?
És ez is egy fontos szempont!
Lehet hogy nagyon jó volt, tökéletes volt a motorostalálkozók téma, de mikor már az utolsó kis falusi baráti társaság is motoros találkozót szervez - hát istenem, kicsit unalmas......
Engem is szinte naponta keresnek meg zenekarok, XY emberek hogy szervezünk MI is.....Ők adják a helyet, szolgáltatást - Én meg hozzam a népet.....
Nem kell messzire menni......
a következő 1,5 hétben 9db motoros találkozó lesz......
Szóval hol marad az egyediség? Alsó-felső pikurcsifélősházai Baráti társaság csináljon egy 10.-et?
Szóval Én inkább felmászok a vasra és nyomok egyet erre-arra......
Motorozok is - és kulturálódok is.........hiszen a koszon kivül rám ragad egy kis cool-túra is:-)