)
) jelezni az igényeket!
Lehetnek mennyiségi igények is!
(max. amennyit a paripa elbír
)
Télleg szar lehet most egy légkonditlan, poros irodában basztatni a beosztottakat!
Úgyhogy én most 0 napos hetet tartok, az elmúlt is csak 1 napos volt!
Igazábol nekem még mindig elég lenne a GS. De azért feledhetetlen élmény néha meghúzni jobban a gázt!
Csak a nyúl koptatja középen a gumijait, mint a görög félisten az adatlapomon...
NA, akkor majd ősszel a zárómotorozáson!
azért legyél itt a topikban, hogy informálj minket jólléted felől. (én mindenkiééé aggódok...
) Meg, h merre gurulsz.
Ez most nem csúszik. Meg vagyok vele elégedve. (beszél belőlem a hatalmas tapasztalat...
) Egyébként több helyről hallottam elégedettséget ezzel a pacskerral kapcsolatban, úgyhogy nem hiszem, h rossz választás lett volna.
A másik meg. Nézd meg, h jól tették-e fel a Pásztóynál. Nekem csúnyán el****ták. Összevissza lett karc(cccccc)olva a hátsó villa.
mocsok banda...
Igaz alig tudtam kimászni az ágyból.... miért nem 5 napos a 7vége, és 2napos a hétközben?
Elmész te abba a bús:-))))........
De amugy itthon cseszem Én is a rezet és mivel közeleg a nap - így előszedtem a NAGY sátrat....pálcákat....esőcuccokat....stb:-)
Nem bizok semmit a véletlenre:-)
Még jó is hogy nem viszek most utast, mert szerintem nem is lenne neki hely:-)))))
A dohányzóasztal már TELE van:-))) Pedig még a ruhákat elő se vettem:-)))
Kezdek üzemi hőfokra melegedni:-)
Még egy Szlovén térképet is találtam - így nem kell levennem a falról a másikat:-)
HŰ azanyát:-)
Esso! Feltudod fogni hogy 12 nap, 12 óra, 38 perc múlva találkozunk? És megyünk a csába:-)))