, az a talp nem nehezíti a váltást? Egyszer egy motoroson láttam még olyat hogy kicsit ilyen gumis anyaga volt neki, mintha harisnyát húzott volna a cipőre és arra az esőruha, szal felülről nem ázott be a cipőn meg volt óveszere
, na az nagyon bejött, de nem volt ilyen a Louisba, egyébként itt bicikliseken láttam ilyen
annál szarabb én sem lehetek
ez kicsi volt ahoz de vagy 30 centi leesett, az úton persze nem maradt meg ennyi, sőt mára már száraz volt az út is, holnapra ír egy kis napsütést szal bizakodom, meg otthonra is 8 fokot ír az már jó
pár téli gurulásnál már bevetettem és nagyon jól bevált,
, van itt egy öregebb kollégám és Ők ezt alkalmazták a katonaságánál, tegnap alá kesztyűbe, meg a motoros téli kesztyűben néztem a tv-t hogy nyúljon kicsit mert együtt nagyon passzentos
Ki fogom próbálni az újságpapírt!
van helyette Aldis
póló,pulcsi,vastag..csöcsig leérős mellkas és nyak melegítős..mittoménhogyhívják...Síelős alsóruha..két szokni..bakancs...+ polifonból (napozós ráfekvős) vágtam ki lábfej közepétől kezdődő..majdnem térdig érő szélfogót.. (amúg ez k jó..mert a barázdált részét teszem a zokni fölé...nem izzad be mert a recéknél mozog a levegő...ellenben jól fogja a szelet..és a réseken settenkedő hideget. Azt hiszem ,hogy ilyenből vágok majd..has,hát szigetelést....jahh és a cipőmben még volt egy alufóliásnak látszó szilikonnal bevont...szőrösített betét amit állítólag hőszigetelésnek találtak ki a Himaláját megmászó őrülteknek.....háááát nem sokat ér..
...lehet ,hogy az őszi kesztyű helyett a sí kesztyű kellett volna...
U.I az újságpapír jó dolog...csak macerás köré öltözni:)