, de van köztük pár nagyon egyben és nagyon szétbaszott is, na ide kell nagy rutin. Megjegyzem, semmivel nem rosszabbak az újabbaknál, némelyik többet eszik tán kevéssel, vagy a tulajnak olyan szar a csuklója, mint nekem, de ugyanúgy mennek, sőt a későbbi fojtások miatt, néha még jobban is, bár ez hajszálnyi, mert 3-5 pacit a büdös életben nem fogsz érezni.
Heti 5 nap 13órát melozok külföldön a moci meg otthon van és 2-3 hetente szoktam hazamenni másfél napra meg az is lehet, hogy szerelőnél aludna téli álmot. Ebbe az időbe csak 1 simi-simi férne bele
, azonban eleve számít, hogy aki idejár az motorbuzi és figyel is rá... nagy részben
Akkor mégis mi a bibi? ......... A bibi az, hogy egy 2hengerestől nyomatékot várok alul, már pedig ez 5 ezerig haldoklik, több dinamikát érzek az Fz6-on 5 ezerig mint ennél.5000 fellett már meggyőzően tol, nagyon megy, de addig nyugdíjas bácsi. Ez a bajom vele. Viszont a futóműve szerintem igen jóra sikeredett: mi GS500 tulajdonosok vinnyogva sírnánk boldogságunkban, ha ilyen futóművel rendelkezne a motorunk. Az SV650 is csak szomorúan kulloghat utána futómű szempontból.
, elnézést a Kawa rajongóktól, de ami igaz, az igaz és különben is ideges vagyok, mert nem tudok elaludni. Ördögi kör kezd kialakulni.
meg hát fosok a jardoktól! Elég volt egyszer mennem simsonnal túrázni. Bár nem kaptak el, de ennyi bőven elég is volt :D
Állapotot vegyél, ne évjáratot, újabbat meg ha kapsz....hát... biztos lesz oka, miért olcsóbb, bár mondjuk pont van itt olyan is, amit viszont vakon meg mernék venni.
Ez a moci szétbaszhatatlan, kivéve, ha... nem figyeled az olajat, szar olajat kap, nem cseréled időben az olajat, vagy összetévesztik egy GSXR-el és lemennek vele szegedre 180al, csövön, mert nem erre van. (mondjuk most télen, lehet nem is zavarná.)