Benzinkúton van szélvédőmosó.. az bőven jó, még a sisakot se kell levenni hozzá (igaz hülyének néznek a kívülállók). Kényesebb embereknek meg egy kis szivacs elfér az ülés alatt
Egyébként meg olyan gyorsan bebogarasodna, hogy egy túrára vihetnél több csomaggal, ha feszt tépegetnéd
Én a kezdetektől fogva bőrruhát hordok.. Ha nem kell motor nélkül kilométereket menni, akkor nincs vele baj. De az ápolásra nagyon érdemes figyelni, ha nem akarod azt, hogy fél év múlva szétrepedezzen.
Lenne egy kérdésem. Olyan letéphető fóliát hol lehet venni, amit a motorversenyzők vagy F1 pilóták használnak a plexire?
Ha megszokod, és újra a cordurát kényszerülsz felvenni (mert például hideg van), úgy fogod érezni mintha meztelen lennél. Legalábbis nekem mindig nagyon furcsa bőrről cordurára átállni (fordítva kellemesebb)
Jut eszembe, vettem én is bőr cuccot, de amíg nem kezdik velem forgatni az új Hellraiser-et, vagy nem jön a szezon, senki nem láthatja rajtam
Egyébként is, basztatok szólni, hogy milyen kurva nehéz a bőr...pfff... mondjuk érdekes, mert amikor rajtam van, nem érzem.
A büdös életben nem lehet pontosan megmondani.
Ha egy motort kínzol, forgatod, motorféket használsz, csak hátsót, csak elsőt, kretén vagy, vagy vigyázol rá... mindennek más lesz a nyoma.
Szétbaszhatsz egy láncot 15 ezer alatt, de elmehet 30-at is, ugyanez a fék a gumi, vagy blokk is mást kap, más állapotú lesz...
Gratulálok a motorodhoz, ha jó vételnek érzed, öröm a szívben.
Majd egy-két év múlva, amikor lecserélgettél dolgokat, rájössz, hogy kinek volt igaza.
Az enyémben óra szerint 48610 van és 89-es, reális, lófaszt. Úgy náz ki belül, hogy ennyi van benne? Igen. Ennyi van benne? Fasz tudja.
Pöpec? Kibaszottul az.
Kéne 2001 utáni? Szebb, de egy forinttal nem adnék többet érte.
A lényeg, hogy szeresd a vasad és kész.
Nem hiszem, mindig van. Ez nem azt jelenti, hogy ami nem japán az szar, csak a japán jobb. Majd megnézzük a tieiteket 23 évesen
Amikor szétbontottuk a blokkom, mert hengert cseréltünk, belül annyira hibátlan volt, hogy azóta sem értjük, hogy sikerült a hengert megsérteni, de valsz. nem kapott olajat.
Melankólikus hangulatba kerültem...
Itt van amikor behoztam, amikor szétszedtük és egy video, ahonnan hoztuk... most elment a kedvem az eladástól
Az összes új motor így érkezik, mert így lehet szállítani.
Ha rendelésre hoznak neked új motort, azt ugyan így kicsomagolhatod saját magad a kereskedésben, ha igényt tartasz erre az élményre. (aztán pedig üzembe helyezik neked, és viheted haza)
Simán el tudom képzelni hogy nem is 20-30 ezerbe kerülne megvenni kisker áron azt a láncot amit a gyárban feltesznek.. így meg simán elképzelhető hogy nem is drágább a piacon lévő lánc, hiába fut kevesebbet
Itt is van, de sisakra van...
http://www.louis.at/_20af211dc...
Egyébként meg olyan gyorsan bebogarasodna, hogy egy túrára vihetnél több csomaggal, ha feszt tépegetnéd
Lenne egy kérdésem. Olyan letéphető fóliát hol lehet venni, amit a motorversenyzők vagy F1 pilóták használnak a plexire?
Egyébként is, basztatok szólni, hogy milyen kurva nehéz a bőr...pfff... mondjuk érdekes, mert amikor rajtam van, nem érzem.
Ha egy motort kínzol, forgatod, motorféket használsz, csak hátsót, csak elsőt, kretén vagy, vagy vigyázol rá... mindennek más lesz a nyoma.
Szétbaszhatsz egy láncot 15 ezer alatt, de elmehet 30-at is, ugyanez a fék a gumi, vagy blokk is mást kap, más állapotú lesz...
Gratulálok a motorodhoz, ha jó vételnek érzed, öröm a szívben.
Majd egy-két év múlva, amikor lecserélgettél dolgokat, rájössz, hogy kinek volt igaza.
Az enyémben óra szerint 48610 van és 89-es, reális, lófaszt. Úgy náz ki belül, hogy ennyi van benne? Igen. Ennyi van benne? Fasz tudja.
Pöpec? Kibaszottul az.
Kéne 2001 utáni? Szebb, de egy forinttal nem adnék többet érte.
A lényeg, hogy szeresd a vasad és kész.
Amikor szétbontottuk a blokkom, mert hengert cseréltünk, belül annyira hibátlan volt, hogy azóta sem értjük, hogy sikerült a hengert megsérteni, de valsz. nem kapott olajat.
Melankólikus hangulatba kerültem...
Itt van amikor behoztam, amikor szétszedtük és egy video, ahonnan hoztuk... most elment a kedvem az eladástól
http://youtu.be/YCF6ef39Dxs
Pontshow motorja is ilyen dobozban érkezett, csak arra rá volt írva hogy BURAGO
Ha rendelésre hoznak neked új motort, azt ugyan így kicsomagolhatod saját magad a kereskedésben, ha igényt tartasz erre az élményre. (aztán pedig üzembe helyezik neked, és viheted haza)
Pl a kwasaki oldalán nincs kosárba helyezés funkció