A karlobagi neked egy feminista szimpózium az unalmasból annyira pro vagy.
Ez egy kis ébresztő séta vasárnap déllelőtt motorral.
Viszont busszal már izgi lehetne:
A sofőrnek.
Gyártási hiba mindenhol van. Hiába híresek a japánok a nulla hibaszázalékról, ez gyakorlatilag lehetetlen. Ezen kívül eddig csak olyan hibáról hallottam, amiben a gazda hanyagsága játszott szerepet.
Kis hegyi kanyargós. Kicsit izgalmasabb lehet, mint a híres karlobagi sziklás tengerpartos kanyargós.
Tökös gyereknek tartom magam, de ennek az útnak csak töprengés után ugranék neki az tuti. Keleten van ez is, mint a jó dolgok zöme
Mondjuk nem is hallottam mástól ilyet az igaz....viszont nem is méregeti senki a szétszedett blokkot, általában mindenkinek jó úgy ahogy van amíg megy.....,de az biztos, hogy nagyon megbízható és jó gép a GS....
A spanyol gyártás óta nem jönnek a hírek több meghibásodásról. Annyiról legfeljebb, hogy gyengébb a festés, itt ott jobban rozsdásodik. Ennél a gépnél belefér, de ha vigyáz rá az ember, nem jönnek elő ezek a problémák sem.
Egyébként a legtöbb szaki szeret szidni valamit: így többnek látszik az ügyfél előtt, pont ahogy a medencében víz alá nyomtuk a másikat gyerekkorunkban. Közismert kommunikációs trükk, amivel bizony a legtöbben élünk is. Szóval ettől még a GS szerintem továbbra is jó gép, jó a koncepció, olyannyira, hogy a világ kezdi felismerni benne a piaci lehetőséget és egyre több 500-as fog szaladgálni az utakon.
Erről kérdezd Gss-t....Neki a végén visszaadták vagy inkább ráfizetéssel adtak helyette egy új SV-t...így lett SV-je mert eredetileg GS-t vett...,de ezt Ő tudná részletesen elmondani, a lényeg, hogy a blokkot méregették és reklamálták meg...
Így van...tehát a politikus az csak báb a tuggyukkik kezében....akkor a vezér szintén csak báb csak a másik tuggyukkik kezében......tudod a diktatúrával egy fő baj van még a híveinek is....ha egyszer megunják(márpedig ez általában hamarabb következik be mint gondolják) akkor épp az általuk szentesített vezért az általa hozott törvények miatt már nem fogják tudni leváltani hiába akarnák.....a demokráciában épp az esetlegesség a biztosíték.....,de áll a zászló bárkinek, van egy csomó diktatúra.....ki lehet próbálni....viszont itt már nem kéne ezzel kísérletezni....
Mondom, nem mentünk bele. Jelcsának hívják a bontóst, hirdetési itt vannak az apróban. Mellesleg van egy rakás szép kipufogója.. a látványtól már majdnem kezdtem vágyat érezni egy sportmotor után
Azért kíváncsi lennék, mi baja a spanyol GS-nek? Elvileg a blokkot Japánból hozzák és ott csak beszerelik a gépbe, de hallottam már azt is, hogy ez nem egészen így van...
http://youtu.be/JMJXvsCLu6s