Igen, mert tényleg elég lassan ért ide. De gondoltam..... a magyar posta. Ugye nem kell bemutatni. Arra is gondoltam, esetleg elkallódott náluk, Ilyen is előfordul. ......... Magyarországon mi nem fordul elő?
polifon remek hőszigetelő...amikor -3-4 fokban ráülök a robogóra...kimondottan áldásos....vékony verzióban...csíkokra szabva,hogy az aláöltöződ alá még rendesen becsússzon (a recés felét a bőröd irányába,hogy ne izzadj meg)...amúgy egy idő után tök jól formálódik az alkathoz és a hajlatokhoz..
Van téli motoros kesztyűm...de eddig a sí kesztyűt nem űberelte semmi..Majd most télen veszek egy muffot (egy már van de azt másra használom)....hátha...
A legolcsóbb használt 1.8-as 100 000 kilométer GS-ezés összes költségével egyenértékű.
Lehet hogy inkább egy GS-t (vagy hasonló fenntartási költségű mindenest) választanék ha kiutalnának nekem jófejségből ennyi pénzt
A 160-as kényelmes utazót kicsit keveslem. Félegyházától én is ezt a kényelmes utazót használtam végig a régi 5-ösön. Félegyházánál láttam hogy elég lesz a nyál hazáig, és nagy sebességnél sincs már sokkal hidegebb.. előtte kényelmes 120-130cal kavirnyásztam
(most hogy rájöttem, hátsó doboz nélkül faszán feltehető baleset megelőzési céllal* is a motorlezárólánc a motorra, minden egyéb segédeszköz nélkül, így végre nyugodt szívvel tarthattam azt a tempót ami a motornak igazán fekszik)
*fotózhatnak, csak a számlázási címet nem adom meg
http://www.sportmotor.hu/teszt... ------------------ Itt egy vélemény. Nem az én stílusom, ahhoz kellene egy amerikai életforma, de azért mozgatja az én fantáziámat is! Amire kitalálták, parádés lehet! Egyszer beszéltem egy ilyen motor tulajával, amint éppen ült a motorjában . Majdnem rá tudtam venni, hogy odaadja. Azt mondta: " ha FZ6-al lennél cserélhetnénk, dehogy őszinte legyek a GS-ed nem hoz lázba!"
Tegnap reggel Budapestre felmenet már talán plusz 3 fok is volt, amikor félegyházánal megálltam, mondom kell az a vesemelegítő a polárpulcsi és a télibélés ellenére is, és megtapiztam a gumit. Érzésre nem volt sokkal hidegebb (tehát meleg volt) mint nyáron, mondjuk hozzátartozik a történethez hogy fázott a kezem. Magyarán ilyen hőmérséklet mellett még lazán felmelegíthető egy túragumi üzemi szint körülre
Igazad van! A mai politika, annyira gáz, hogy az ember eleve kompromittálja magát, ha csak ezt a szót a szájára veszi. Csúfos lebőgés a magyar politika, állatorvosi lóként fogják tanítani a töri könyvek nemsokára. ........... Tényleg jobb ebből kimaradni és inkább motorozni.
Én is ültem ma a GS-n és a szétkopott sport demon gumim, úgy tapadt mintha új lenne, pedig már nem meleg az aszfalt. Meglepődtem rajta.
minden GS öccá megyógyult, megszépült
én meg kenegetem olivaolajjal a fakesztyűt
Még egyszer nagyon köszönöm!
Van téli motoros kesztyűm...de eddig a sí kesztyűt nem űberelte semmi..Majd most télen veszek egy muffot (egy már van de azt másra használom)....hátha...
..a bőrkabátomnak is fura alakja lett egy medencés buli után
Lehet hogy inkább egy GS-t (vagy hasonló fenntartási költségű mindenest) választanék ha kiutalnának nekem jófejségből ennyi pénzt
(most hogy rájöttem, hátsó doboz nélkül faszán feltehető baleset megelőzési céllal* is a motorlezárólánc a motorra, minden egyéb segédeszköz nélkül, így végre nyugodt szívvel tarthattam azt a tempót ami a motornak igazán fekszik)
*fotózhatnak, csak a számlázási címet nem adom meg
Jó lett volna... kis kormányfűtés, ülésfűtés, meleg levegő befúvás, halk zene, laza bőrkabi, jet sisak.. 0 fok
Na ez nem volt, helyette dideregtem, mert a kezem fázott, meg a combom hátsó fele. Mondjuk nagyságrendekkel melegebb volt így is mint anno a GS-en
Én is ültem ma a GS-n és a szétkopott sport demon gumim, úgy tapadt mintha új lenne, pedig már nem meleg az aszfalt. Meglepődtem rajta.
Minek.
Bőrruha.
Legyen inkább bőrruha divatklubb?