Az iskolában tanultak sokszor köszönő viszonyban sincsenek azzal, ami a későbbi munkahelyi gyakorlat lesz. Ettől persze még tanulni kell, de mindenesetre, szerintem azért elég érdekes.
Én a legjobb mérnöki pályát választottam, mert csak 1 félév matek kell hozzá (Hülye vagyok a matekhoz.. de azért sokadjára sikerült..3 félév lett volna még mindig matekoznék )
"egyenes háttal..." Ezt a stílust, iskolát tanítják, gyakorolják, és évenként vizsgáztatják őket. A gyors, hirtelen navigálásnál előnyösebb, ha csak a motort "döntögetik. http://youtu.be/53zl8rhfDBc
Egyik haverom mondta a frissen átvett diplomájával a kezében, hogy az ő doktori címéért több mint 40-en adták az életüket Ennyi patkányt cincált szét a vizsgálatai alatt
Örülök, hogy ezt írod, mert nekem is ez a tapasztalatom: megdöbbentő, hogy a motor technikai profizmusa, milyen mértékben befolyásolja a motoros előadásmódját az úton: úgy tűnhet, hogy nagyon tud vezetni.
Ha ilyenkor egy GS-el nagyjából lépést tudsz tartani a kifinomult technikával: azt lehet inkább tudásnak nevezni. Ritkán erre is látni plédát!
Ehh.........akkor az egyetemi ambíciómat is át kell értékelnem.
Pedig mondták hogy mehetnék mérnöki karra..............se lehűtöttek hogy fél év alatt kéne megtanulnom év matekot.
Ahogy néztem KB 20 centis és a hátsó nincs akkora terhelésnek kitéve.
De mivel a GSA-s elég jól eleresztett fajzat pénzügyileg szerintem tökmindegy.Míg működik jó ha meg kifingik fizet és megint jó lesz.
De be nem vallaná hogy 3x előbb kifingik mint egy kvázi hagyományos teló.
Nekem már mondták GSA-sok hogy meglepődtek mennyi van a Diviben.. mert ki nem nézték volna belőle. Mondom az jó, de azért én vért izzadtam, amikor ti csak kedélyesen kacsáztatok az úton.. miközben folyamatosan nőtt a távolság köztünk. Mondjuk ekkor még csak ismerkedtem a Divivel, mostmár csak simán izzadok ha jól motorozó GSA-sokkal kell lépést tartani.
Annyira jó azoknak a motoroknak a futóműve, hogy nem lennék meglepődve ha a tulajdonosaik visszaülve egy átlagos motorra teljesen el lennének veszve az úton..
Biztosan jól vezet, de témafelvetésképpen írom, hogy pl. Schumacher győzelme sokszor tizedmásodperceken múlott, tehát mondjuk a 8. vagy 10. beérkező videofelvételén sem nagyon láttál volna mást.
Egyébként egy átlagos motoros egy nagyon jó motorral, úgy tűnhet, hogy nagyon tud motorozni: a technika rengeteget számít. Ha pl. egy Adventure-val 50-el gyorsabban veszi be a kanyart a motoros mint te, attól még könnyen lehet, hogy hozzád képest csak egy gyenge képességű amatőr.
Nekem sem jelentett problémát 160-al kitartóan egykerekezni a Buell 1125cr-el. Kb. annyira kellett koncentrálnom mint a GS500-on 60-al 6--ban poroszkálva,..... nem túlzok.
http://youtu.be/53zl8rhfDBc
Ha ilyenkor egy GS-el nagyjából lépést tudsz tartani a kifinomult technikával: azt lehet inkább tudásnak nevezni.
Pedig mondták hogy mehetnék mérnöki karra..............se lehűtöttek hogy fél év alatt kéne megtanulnom év matekot.
De mivel a GSA-s elég jól eleresztett fajzat pénzügyileg szerintem tökmindegy.Míg működik jó ha meg kifingik fizet és megint jó lesz.
De be nem vallaná hogy 3x előbb kifingik mint egy kvázi hagyományos teló.
mezőgazdasági kémia
környezetvédelmi analitika
terepi vizsgálati módszerek
vízanalitika
műszeres környezetanalitika, monitoring
sugárzástani alapismeretek
Annyira jó azoknak a motoroknak a futóműve, hogy nem lennék meglepődve ha a tulajdonosaik visszaülve egy átlagos motorra teljesen el lennének veszve az úton..
Egyébként egy átlagos motoros egy nagyon jó motorral, úgy tűnhet, hogy nagyon tud motorozni: a technika rengeteget számít. Ha pl. egy Adventure-val 50-el gyorsabban veszi be a kanyart a motoros mint te, attól még könnyen lehet, hogy hozzád képest csak egy gyenge képességű amatőr.
Nekem sem jelentett problémát 160-al kitartóan egykerekezni a Buell 1125cr-el. Kb. annyira kellett koncentrálnom mint a GS500-on 60-al 6--ban poroszkálva,..... nem túlzok.