. Ez a karbon színű pl 3200-ba jön(átszámolva)+posta költség http://piesemoto.achimoto.ro/c...
). Bár szerintem nem az én kategóriám, de azért egy kérdést megér
. Az még nem fáj senkinek. Szóval ha nem fáradság, akkor légyszi dobj egy levelet az anyagiakról.
.
Legyen annyi elég, hogy egy észak-dunántúli kereskedésben van, és "szép" a színe.
. Telefonban minden szép, tényleg probléma mentes a motor, nem csörög, nem zörög, nem füstöl (ha áll, benzint sem fogyaszt
), gumik f@szák, lánc, fékek okés, szóval egyben van a gép. Talán még nem is csúsztak vele soha, mert a kipu is sérülésmentes. Aztán kitolták. Tankon kis horpadás, hátsó idomon csúszásnyom és lötyög(?), fékolaj tartály sarka gondolom reszelővel lehúzva a jobb légellenállás miatt, a kipufogó saválló burkolatát pedig cserélték, mert elég hitványan volt szegecselve. Szóval azért látott ezt-azt a gép. De nem gond, senki nem számít patikára, ettől még nagy kívántam a motorkát. Aztán mondom kukkantsunk rá az olajra, hogy hát mégis mi folyik ott. Hát nagyjából semmi... mondom ez egy kicsit üres.
).
). De az már botrányos volt. Motorikusan szolgált még szegény így is, de az úttartása...
. Nem, tudom. Talán túlhúzták a kormányt, hogy egy kormánycsapágy hibát elrejtsenek vagy ilyesmi, de egyenesben is mintha állandóan figyelni, tartani kellene. Ficergett az egész. Kanyarban pedig elindultam és azonnal mintha maga alá akarná csavarnia kormányt. Szinte ellent kellett tartani. Aztán valamelyik féket behúzva csodálatos, kerregő hang jött valahonnan (lehet, hogy az ABS?
). Összességében nem éreztem biztonságosnak a gépet. Visszamentem, elmondtam, a válasz az volt, hogy mivel tiszta gyári a gép(...) ezért valószínűleg a guminyomás...
Hát motorozok már pár éve, igaz egy kicsit kisebb motorral, mentem laposabb gumival is, de ilyen nem volt. Elköszöntünk, letörtem mint a bili füle és hálát adtam az égnek, hogy nem vettem meg.
..de ahogy nézem szerintem nem igazi érdeklődő..