Én szeretem az abs-t, vészfékezésnél vagy vizes úton sosem kell gondolkodni, max fékerő. És igaz, ha csak egyszer megóv attól hogy eldobd a vasat, már ingyen volt. Szerintem nálam már többször is megtette.
A GS500F is sporttúra, holott...
Amúgy lehet, hogy a magasságkülönbség miatt te érzel különbséget az üléspozícióban, nekem nem sikerült, igaz 170cm vagyok, te meg tudtommal kicsit magasabb.
A gsx-nek olyan ülése van, mint a gs500- nak, a banditté komfortos párnázatú és állítható. A gsx kormánya laposabb ívű, a bandité magasabb és gyárilag tartozik hozzá kormánykiemelő. Az üléspozíció, tehát teljesen más. Nem véletlenül más a besorolásuk sem . A gsx sport-túra, bandit pedig túra.
Kinek mi a befutó: ABS-es, vagy ABS nélküli motor?
Természetesen itt is elsősorban a GSX650F tapasztalatok érdekelnének, de mindenkinek, akinek abs-el és nélküle is van tapasztalata, tehát össze tudja hasonlítani, okosítson pls!
Nekem a GS-ben kimondottan bejön, hogy csúszkál a hátulja, és eddig szerencsésen az elejét is mindig meg tudtam fogni, de nehezebb motoroknál nem tudom, hogy ugyanilyen szórakoztató-e, vagy inkább parázós. Haverom szerint, aki 1000-es Hondát hajt, ha csak 1x menti meg az életét a pilótának, már megérte az ABS...
Ezt nem egészen értem. Mitől lenne kényelmetlenebb, amikor a burkolatot leszámítva totál ugyanaz a két motor?
A gyújtástérképet nem vitatom, de tudtommal abból sincs semmi különbség, lévén a CDI is ugyanaz.
Azért nem teljesen! Motorozni teljesen más, sokkal kényelmetlenebb. Műszakilag is van különbség, teljesen más a gyújtástérképe, pilincka vékony leömlői vannak és addíg tart rajta a festés mint a GS-en. Kicsit sportosabbra van hangolva mint a Bandit. 140-ig hajszállal jobban gyorsul, aztán a Bandit befogja, és 200 felett mikor a GSX leszabályoz akkor a bandit még vígan gyorsul és nézi a visszapillantóból. Nem minősítek, csak itt áll mindkettő a garázsban és együtt baromkodunk a Fiammal! Egyébként mindkettő Lájk, csak azért írtam, mert nem szoknyás Bandit!
A forgalmi engedélyt 5 évente meg kell újítani?
Átment a kocsim, de nem kaptam bele pecsétet, hanem csak egy papírt a sikeres vizsgáról, és azt mondták ezzel kell az okmányirodába menni. Az a baj, hogy nem én voltam személyesen hanem meghatalmaztam valakit. Valami olyasmit mondott hogy az EÜ-vel kapcsolatos és betelt valami... ...rublikák még vannak.
Szóval valaki felvilágosítana aki ért hozzá hogy hogy is van ez? Remélem nem húznak le az ocsmányirodába túlzottan!
Amúgy lehet, hogy a magasságkülönbség miatt te érzel különbséget az üléspozícióban, nekem nem sikerült, igaz 170cm vagyok, te meg tudtommal kicsit magasabb.
Természetesen itt is elsősorban a GSX650F tapasztalatok érdekelnének, de mindenkinek, akinek abs-el és nélküle is van tapasztalata, tehát össze tudja hasonlítani, okosítson pls!
Nekem a GS-ben kimondottan bejön, hogy csúszkál a hátulja, és eddig szerencsésen az elejét is mindig meg tudtam fogni, de nehezebb motoroknál nem tudom, hogy ugyanilyen szórakoztató-e, vagy inkább parázós. Haverom szerint, aki 1000-es Hondát hajt, ha csak 1x menti meg az életét a pilótának, már megérte az ABS...
Várom a véleményeitek!
Köszi előre is!
Régi GS-esek! Milyen izzó kell hátulra? Az egyik kiégett a duplából és nincs kedvem szétszedni, csak majd cserénél
A gyújtástérképet nem vitatom, de tudtommal abból sincs semmi különbség, lévén a CDI is ugyanaz.
De mi a faszom ez pontosan?
Ezt 5 évente ki kell pengetni?
Átment a kocsim, de nem kaptam bele pecsétet, hanem csak egy papírt a sikeres vizsgáról, és azt mondták ezzel kell az okmányirodába menni. Az a baj, hogy nem én voltam személyesen hanem meghatalmaztam valakit. Valami olyasmit mondott hogy az EÜ-vel kapcsolatos és betelt valami...
Szóval valaki felvilágosítana aki ért hozzá hogy hogy is van ez? Remélem nem húznak le az ocsmányirodába túlzottan!