Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A banditok a csaladban nem 1250-es vagy 1200as?
Hát persze hogy közrejátszik. Azért mondtam,hogy nem minősítek, csak hasonlítok.
Én szeretem az abs-t, vészfékezésnél vagy vizes úton sosem kell gondolkodni, max fékerő. És igaz, ha csak egyszer megóv attól hogy eldobd a vasat, már ingyen volt. Szerintem nálam már többször is megtette.
A GS500F is sporttúra, holott...
Amúgy lehet, hogy a magasságkülönbség miatt te érzel különbséget az üléspozícióban, nekem nem sikerült, igaz 170cm vagyok, te meg tudtommal kicsit magasabb.
A gsx-nek olyan ülése van, mint a gs500- nak, a banditté komfortos párnázatú és állítható. A gsx kormánya laposabb ívű, a bandité magasabb és gyárilag tartozik hozzá kormánykiemelő. Az üléspozíció, tehát teljesen más. Nem véletlenül más a besorolásuk sem . A gsx sport-túra, bandit pedig túra.
És akkor újat veszel?
Kinek mi a befutó: ABS-es, vagy ABS nélküli motor?

Természetesen itt is elsősorban a GSX650F tapasztalatok érdekelnének, de mindenkinek, akinek abs-el és nélküle is van tapasztalata, tehát össze tudja hasonlítani, okosítson pls!

Nekem a GS-ben kimondottan bejön, hogy csúszkál a hátulja, és eddig szerencsésen az elejét is mindig meg tudtam fogni, de nehezebb motoroknál nem tudom, hogy ugyanilyen szórakoztató-e, vagy inkább parázós. Haverom szerint, aki 1000-es Hondát hajt, ha csak 1x menti meg az életét a pilótának, már megérte az ABS...

Várom a véleményeitek!

Köszi előre is!
Szombaton megyek én is tesztvezetni Lehet nem bírom kivárni, hogy árában menjen el a GS
Krissal!12voltos 5/21w-os izzó való hátulra.
A gs500 E motorhoz való első teleszkóp szimering jó a GS500 F típushoz?mert ahogy én láttam tök ugyanaz.jól gondolom?
Hali!

Régi GS-esek! Milyen izzó kell hátulra? Az egyik kiégett a duplából és nincs kedvem szétszedni, csak majd cserénél
Szerintem az is 650-es Bandit.
Ezt nem egészen értem. Mitől lenne kényelmetlenebb, amikor a burkolatot leszámítva totál ugyanaz a két motor?
A gyújtástérképet nem vitatom, de tudtommal abból sincs semmi különbség, lévén a CDI is ugyanaz.
Szal a 600-as jobb mint az idomos 650-es................ki látott ilyet.
Azért nem teljesen! Motorozni teljesen más, sokkal kényelmetlenebb. Műszakilag is van különbség, teljesen más a gyújtástérképe, pilincka vékony leömlői vannak és addíg tart rajta a festés mint a GS-en. Kicsit sportosabbra van hangolva mint a Bandit. 140-ig hajszállal jobban gyorsul, aztán a Bandit befogja, és 200 felett mikor a GSX leszabályoz akkor a bandit még vígan gyorsul és nézi a visszapillantóból. Nem minősítek, csak itt áll mindkettő a garázsban és együtt baromkodunk a Fiammal! Egyébként mindkettő Lájk, csak azért írtam, mert nem szoknyás Bandit!
Ha betelik a forgalmi cserélni kell.6 rugó.
6 rugó?
De mi a faszom ez pontosan?
Ezt 5 évente ki kell pengetni?
6 rugó és a műszaki adatlap meg egy zarándoklat a z okmányba.
Ja és pont most lesz 5 éves a forgalmi.
A forgalmi engedélyt 5 évente meg kell újítani?
Átment a kocsim, de nem kaptam bele pecsétet, hanem csak egy papírt a sikeres vizsgáról, és azt mondták ezzel kell az okmányirodába menni. Az a baj, hogy nem én voltam személyesen hanem meghatalmaztam valakit. Valami olyasmit mondott hogy az EÜ-vel kapcsolatos és betelt valami... ...rublikák még vannak.
Szóval valaki felvilágosítana aki ért hozzá hogy hogy is van ez? Remélem nem húznak le az ocsmányirodába túlzottan!
Az kétségtelenül egy fontos tényező!
Hát igen, de egyenlőre az anyagiak miatt is vagyok egy kicsit jobban megszerényedve.
Ahogy olvastam, neked azért van motoros múltad. Teljesen nulláról kezdőknek nem javasolnám.
Köszi, én is úgy gondolom, hogy kb 2 évig még tolom a gs-el.