Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy látom, én nem az a férfi vagyok, akit te keresel!
Az is jó, ha minden megálláskor bakot tartassz!
Igen, de nemcsak leér, hanem a súlypontja is lejjebb van, ezért könnyebb megtartani is.
Konkrétan nekem még kényelmesebb is volt.
A másik, hogy most dobott tippeket XJ, lehet kintről hozom ezt is, mert egy vicc az itthoni árazás, de majd meglátjuk!
Pünkösdkor akarok felmenni vagy 2 éjszakára, és gyalogtúrázni akarok. A Galbenária nagyon izgatja a fantáziám.
Ha szervezel egy utat a Pádisra szóljál, vagy írj az XJ-s fórumra mert azt naponta nézem. Ha megfelelő az időpont szívesen veled tartanék ha nem bánod.
Amúgy ha érdekes hétvégén ránézhetek ha még ott van egy cbr-re.Nemrég csak futólag ráüldögéltem.
Vagy csótányroppalnó, esetleg tűsarkú...
Adok grátisz egy sámlit.
Télen Gixerek is voltak 1 és 1,1 milla között, most meg 1,3-1,5.
Szezon előtt kell venni. Persze az se árt ha az embernek van annyi plusz pénze, hogy a régit tavasszal vagy nyáron adja el kicsit jobb áron. Majd szólunk ha látunk egy jó ajánlatot valahol.
A CBR-ről jobban leért a lábad mint az FZ6-ról? Érdekes...
Én innen szoktam rendelni:
Autótéka
Motorolajból Castrol , Motul , Repsol , Mol dynamic? 10w50 néztem , ha nagyon drága lesz akkor csak 10w40. Csak most mennék Unixba megnézni és nem tudom , hogy van-e különbség a gyártók között?
Amikor kiírtam, volt 30 cm hó, de az utak szárazak voltak és úgy nézett ki javul az idő. Aztán húsvétkor esett kint újabb 30 cm...
Na tegnap megint felmásztam egy FZ6-S-re és bármennyire is tetszene, sehogy sem ér le a lábam, irreálisan magas nekem...
Üldögélek a Yamaha World-ben a motoron, egyszer csak jön egy párocska és a mellettem álló eladó fekete GS-t kezdik nézni, mondtam is, hogy kérdezzenek nyugodtan, minden tudok a GS-ről ( ), nekem is az van.
Erre mondja a srác röhögve, hogy az jó, mert ő is, mert ez az övéké, bizományban van, csak meglátogatták
Kérdezem, hogy mit vettek, erre mondja, hogy egy CBR600F4I-t...
Így történt, hogy tegnap felültem egy F4I-re s el is dőlt, ez lesz... konkrétan a Fz6-hoz képest kategóriákkal kényelmesebb nekem.
Na már csak a pénzek jöjjenek be és mehetek alkudozni, bár mint látom az árak kezdenek irreálisan elszabadulni...
Az ilyen 6-7 kilós darabok elkeltek és mindenki 850-900 körül rakja fel és próbálkozik, na majd jövök a Sváb véremmel és meglátjuk
De legalább még kátyú mentes!
Szia! Ugye te írtál ki túrát a Pádisra a motorozz. hu-ra? Csak elmaradt vagy nem tudom ,bár igen rossz idő volt húsvétkor.
cicergés alatt egy kis olaj könnyezést értek
köszi a segítséget!
Annyira nem jó út. Unalmas.
Helló!
Én meg Kétsopronyi , szóval tök közel berényhez. Majd úgyis ki akarom próbálni azt a jó kis utat amit most csináltak csaba-berény közé!
Mi is sokszor jarunk arrafele a haverokkal , nagyon sok latnivalo van ,idealis hely turazasra es kirandulasokra.
Az nincs olyan messze. Járunk ki sokat Biharba, főleg Pádis környékére.
A szilagysagban , Zilah kornyeken.
Erdélyben merre vagy?
Én Mezőberényi vok. Majd összefuthatunk egyszer, ha gondolod.
Oke koszi a segitseget .