Nos, a normális motorozásról más elképzeláéseink vannak. Én annyira nemnormális vagyok, hogy 170-nel nem megyek bele a kanyarba...
Mert ennyit tud a gép és a lovasa.
És, ez tisztában van vele! Ez különbség köztünk.
A GS-t meg eleve nem tuningolnám, hiszen a levegő hűti és az ennyire van kitalálva!
)
csak a használóján múlik minden.
Vannak hozzá útjaink, hogy ezt kihasználd? Vagy csak meg vagy tévedve és észre sem veszed, hogy rántják ki a zsebedből a súlyos százezreket a tuninggyártó cégek.
Nem hinném, hogy éreznéd a különbséget egy gyári R1 és egy tuningolt között, ha azokon semmi különbség nem volna szemre. Itt azt hiszem a "tudattül" megy jobban a masina. Mintha úgy érezném...
na ez az én elgondolásom, hogy miért lenne jobb egy 600-as
Tőlünk nyugatabbra nem sikk az eszementség, és a csalás még kevésbé. Ott használják a folytottat a kedvenc gépből, majd levizsgáznak és megveszik a nyitottat...
Khhhmmm...pedig hidd el meg tudnám oldani, hogy fültől-fülig vigyorogj a sisak alatt...!
. A kezdő motorról meg annyit, hogy SZERINTEM legyen könnyű, kezes, viszonylag lineárisan adja le a pacikat, jó futómű,jó fékek, mert a kezdőnek nem a szar futóműtől, blokktól, fékéktől lesz rutinja, arra jó az MZ is, hanem a jól irányítható precíz gépektől, amiken lehet 200 fölött is menni, hogy az ember szokja a sebességet, és 160-nál ne f***a össze magát, ha van valami nem várt, hanem uralja a gépét nagyobb sebességnél is, ne csak 100-nál. Na, én ezért vettem 250-es ETZ után Hornetet
, igaz, másfélszer annyi, mint egy GS, de szerintem könnyebb, jobb vele motorozni, meg jobban illik a stílusomhoz.(persze még van rajta fél milla hitel
) De kinek a pap, kinek a paplan
, mindenkinek szive-joga motort választani, de nekem a Hornet az ideális "kezdőmotor", nem mintha nem tudnék motorozni, de a 100 pacihoz még tökösnek érzem magam
Én valószínű, hogy soha nem fogok ekkora motorra ülni.
mzgaba!
Ketté áll fülem az elképzelésedtől. Ebből arra tudok gondolni, hogy a ki kevesebb "készséggel" van ellátva anyagilag, az nem jó motoros, mert csak GS-re fussssa.
Nálam az a jó motoros, aki sokat motorozik. És nem az, aki gyorsan... Olyan, hogy gyorsan sokat, no az nem létezik.