Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 160-as hátsóról is dobj majd fel, had élvezzünk!
Enyém a bűvös 50 000 felé közelít, de még karbi szinkront sem kellett csinálni.
Már készen is vagyok vele... :)
elérte a bűvős 30k kilométert... és mint tudjuk, az ennyi kilométert futott motorok (különösképpen ha használtan veszik) pikkpakk gallyra mennek
Dehogy volt.
Miért, mi a gond?
Egyébként újonnan ment fel a Power? Érdekelne majd mennyit fog bírni...
Strike Törő!

Figy ataaa, Neked volt már bontva a blokkod?
A hátsóról meg jó sok képet tölts fel, érdekelne!
Ne aggódj amiatt, ha néha picit hozzáér. Semmi baja nem lesz.
Nekem 150-es van, de /70 és nincs alátétezés ezért nekem is 1 mm van kb.
Az elsőt nem tudod kijjebb hozni a zégergyűrű miatt.
Töltsd fel pls az adatlapod, dobj fel a vasról is min. 1 képet és TUD!
Üdv Mindenkinek!
Ma végre megtörtént a hátsó kerék cseréje! :)
Sajnos, mivel ajándék lónak ugye nem nézzük a fogát, ezért 4,5" SV felni és 160/60 ZR17 Michelin Pilot POWER 2CT gummancs került fel a vasra. De van egy kis problémám: mivel csak a hátsó lánckerék alá tudtam egy 3mm-es távtartót tenni, ezért beleér néha egy picit a lánc a gumi peremébe. Alapból kb 1mm hézag van a gumi és a lánc között!
Tud nekem Valaki abban segíteni, hogy hogyan tudnám az első lánckereket is picit kifelé hozni?
Köszi előre is!
Üdv.
Van két Helly hansen aláöltözőm egy dry egy warm.Elvagyok szag nélkül 10-12 órás utak alatt több ideig.
De kell más is este-reggel.
Egy a titka nem hagyományos utcai ruhát kell csomagolni ilyen útra. Én pl a biciklis pólóimmal elég jól elvoltam a motoron.. azon kívül meg volt talán kettő pamut.. leginkább aludni.
Persze.Biztos forrásból tudom hogy emailezel egy időpontot a triumphbudapestnél és azt próbálsz ki amit akarsz.
Neked javaslom a sprint 1050-et és az 1200-ast meg a tiger 1050,800-as szériát.
Nekem legjobban a 800-as jön be ha már túrázgatunk.
Tudtok róla valamit, hogy lesz-e még idén tesztnap? Akár más gyártók forgalmazóinál?
Inkább viszek több cuccot.3-4 pólóval több nem oszt szoroz.Mosás nem az én műfajom.És tuti nem száradna meg csak ha a motorra kötném.
És az alsógatya is valszeg többször lett már kifordítva.

A két képet összehasonlítva látszik, h az asszonynak mennyi cuccos kell.
Leesett... egyébként a mosószerről még nem hallottál? A krími túrán is mostunk, ráadásul mosógépben
?

ezt most nem értem
A végefelé az útnak már nem kéne széllel szemben beszélni vele.
(második képen a baloldali motor... amin csak a kis táska van)
Akit én ismerek nem szeret dobozolni (így pakol ha a feleségével megy ) és így ha csak Fokvárosba ugrik le
Én is úgy hallottam, h elég kényelmes a Busa, és már láttam feldobozolva is régebben. Topcase + oldaldobozok
Bár mondjuk a haverom 900 firebladeje is fel van dobozolva, ha hosszabb útra megy. Elég viccesen néz ki.
Jó gép az szó se róla.. akit ismerek gyakorló Busást, na ő ha úgy tartja a kedve lerongyol vele az Adria partjára tengeri herkenytűket vagy halat ebédelni, majd délutánra már vissza is ér otthonra vacsorázni. Ha kényelmetlen lenne a motor nem nagyon csinálná ezt. Persze nem mellékutakon megy le, no meg nem is nagyon lát 1-essel kezdődő sebesség adatot a műszerfalon útközben...
Nekem a Busa még nem volt meg, de azóta izgatja a fantáziám, mióta megláttam egy szlovák rendszámos csapatban a Transzfogarason. Ha addig eljött vele a srác, és a sporttúra gépekkel is kényelmesen tudott jönni, tényleg nem lehet olyan diszkomfortos.