Ne aggódj amiatt, ha néha picit hozzáér. Semmi baja nem lesz.
Nekem 150-es van, de /70 és nincs alátétezés ezért nekem is 1 mm van kb.
Az elsőt nem tudod kijjebb hozni a zégergyűrű miatt.
Üdv Mindenkinek!
Ma végre megtörtént a hátsó kerék cseréje! :)
Sajnos, mivel ajándék lónak ugye nem nézzük a fogát, ezért 4,5" SV felni és 160/60 ZR17 Michelin Pilot POWER 2CT gummancs került fel a vasra. De van egy kis problémám: mivel csak a hátsó lánckerék alá tudtam egy 3mm-es távtartót tenni, ezért beleér néha egy picit a lánc a gumi peremébe. Alapból kb 1mm hézag van a gumi és a lánc között!
Tud nekem Valaki abban segíteni, hogy hogyan tudnám az első lánckereket is picit kifelé hozni?
Köszi előre is!
Üdv.
Egy a titka nem hagyományos utcai ruhát kell csomagolni ilyen útra. Én pl a biciklis pólóimmal elég jól elvoltam a motoron.. azon kívül meg volt talán kettő pamut.. leginkább aludni.
Persze.Biztos forrásból tudom hogy emailezel egy időpontot a triumphbudapestnél és azt próbálsz ki amit akarsz.
Neked javaslom a sprint 1050-et és az 1200-ast meg a tiger 1050,800-as szériát.
Nekem legjobban a 800-as jön be ha már túrázgatunk.
Én is úgy hallottam, h elég kényelmes a Busa, és már láttam feldobozolva is régebben. Topcase + oldaldobozok
Bár mondjuk a haverom 900 firebladeje is fel van dobozolva, ha hosszabb útra megy. Elég viccesen néz ki.
Jó gép az szó se róla.. akit ismerek gyakorló Busást, na ő ha úgy tartja a kedve lerongyol vele az Adria partjára tengeri herkenytűket vagy halat ebédelni, majd délutánra már vissza is ér otthonra vacsorázni. Ha kényelmetlen lenne a motor nem nagyon csinálná ezt. Persze nem mellékutakon megy le, no meg nem is nagyon lát 1-essel kezdődő sebesség adatot a műszerfalon útközben...
Nekem a Busa még nem volt meg, de azóta izgatja a fantáziám, mióta megláttam egy szlovák rendszámos csapatban a Transzfogarason. Ha addig eljött vele a srác, és a sporttúra gépekkel is kényelmesen tudott jönni, tényleg nem lehet olyan diszkomfortos.
Miért, mi a gond?
Figy ataaa, Neked volt már bontva a blokkod?
Nekem 150-es van, de /70 és nincs alátétezés ezért nekem is 1 mm van kb.
Az elsőt nem tudod kijjebb hozni a zégergyűrű miatt.
Ma végre megtörtént a hátsó kerék cseréje! :)
Sajnos, mivel ajándék lónak ugye nem nézzük a fogát, ezért 4,5" SV felni és 160/60 ZR17 Michelin Pilot POWER 2CT gummancs került fel a vasra. De van egy kis problémám: mivel csak a hátsó lánckerék alá tudtam egy 3mm-es távtartót tenni, ezért beleér néha egy picit a lánc a gumi peremébe. Alapból kb 1mm hézag van a gumi és a lánc között!
Tud nekem Valaki abban segíteni, hogy hogyan tudnám az első lánckereket is picit kifelé hozni?
Köszi előre is!
Üdv.
De kell más is este-reggel.
Neked javaslom a sprint 1050-et és az 1200-ast meg a tiger 1050,800-as szériát.
Nekem legjobban a 800-as jön be ha már túrázgatunk.
A két képet összehasonlítva látszik, h az asszonynak mennyi cuccos kell.
ezt most nem értem
Bár mondjuk a haverom 900 firebladeje is fel van dobozolva, ha hosszabb útra megy. Elég viccesen néz ki.