Én már be voltam tojva, hogy ez már nem megy, aztán tényleg ment lejjebb... volt egy sárga csík, ami csúszott, de még azon is fogható volt a motor.
A széléig lekoptatta a gumit! Ügyes a gyerek... ezt meg is jegyezték a rendőrök!
Látod, ez a szakmám, és nem látok az orrom hegyénél tovább.
.
, visszafogom magam, de ha legközelebb találkozunk TE is mutathatnál vmit, amit szívesen "megtanulnék".
Éspedig a következőt: Igenis szabad kanyarban fékezni, ha sok. DE! Nem úgy, mint ahogy én szoktam.
Én magam elsőfék párti vagyok. Jobban azt használom, a hátsóval csak rásegítettem eddig. Én gondoltam, hogy ez így jó!
Aztán majdnem megőrültem az első egy órában, hogy sem az első fékhez, sem a kuplunghoz nem érhettünk...
A lényeg, hogy bármennyire is hihetetlen: hátsó fékkel és a gáz tartásával olyan eszement dolgokat tudsz csinálni a mocival, hogy én magam sem hittem el. Persze mindent csak finoman... ám meglepő dolgokra voltam képes. Az elején egyszer meghúztam (megpöccintettem) az első féket, és majdenm perec lett a vége.
Nos megokosodtam, hogy az első fékes és hátsós rásegítés akkor igaz, ha egyenesen áll a moci. Minden egyéb helyzetben gáz (fordulattartás) és hátsó fék... úgy megy, ahogy akarod. Naaaagggyon brutális!
És azzal a nagy batárral is vette az akadályt!
Király hétvégénk volt Hosszúhetényben! A veletek való találkozás és a grillezés királyul indította a hétvégénket
.Vasárnap kis kerülővel jöttünk Komló felé, mert kiváncsi voltam a mecseki szerpentines utakra és kb .
..ez volt a hatás. Teddy..tudod..a hússütés a mekis véremben van
. Nézve a Góliát által felrakott képeket, már kezdem sajnálni,hogy nem voltam ott a motoros okításon
.Majlekközelebb.
A hátsófékes lassú kanyarodáshoz hozzáfűzném, hogy a kuplung használattal (a gázelvételről nem is beszélve, hisz 2 henger, jó kis motorfékkel, azonnal bedőlsz!) sem érhetsz el olyan finoman szabályozható lassulást/gyorsítást, mint hátsófékkel.